Műszaki Tudományok Doktori Programja

University of Vaasa

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Műszaki Tudományok Doktori Programja

University of Vaasa

Az energia, a menedzsment és a pénzügyek középpontjában a kutatás a doktori program A műszaki tudományok. A Doktori Program University of Vaasa Műszaki és Innovációs Iskola keretében végzett valamennyi kutatási területre kiterjed. A doktori program a Természettudományok Doktori (doktori (Tech)), doktori (doktori) doktora (PhD) és a doktori (doktori) doktori (PhD) doktori program célja. kalibráló szakértők, akik független kutatómunkát végezhetnek a szolgáltatási iparágak, a gazdasági élet, az egyetemek világa és más szervezetek számára.

A doktori program alapkutatást és munkaorientált alkalmazott kutatásokat végez. A programok kulcselemei az ismert módszerek és eszközök alkalmazása, miközben új megoldásokat dolgoznak ki a technika és a gazdaság területén. A program multidiszciplináris, amely magában foglalja a technológiai fejlesztés minden részét az új technikai újításoktól és a termékfejlesztési megoldásoktól. A program technológiai tudást, módszertani és számítástechnikai alapokat kínál a problémák megoldására a technológiai tudomány területén és a gazdasági jelenségek matematikai és statisztikai modelljein.

A doktori programban végzett tanulmányok az általános tanulmányokat, kutatási területek tanulmányait és a kutatási területet támogató tanulmányokat tartalmazzák. A program legfontosabb része a doktori értekezés, melyet további tudományos tanulmányok, posztgraduális képzések és szemináriumok támogatnak. A Műszaki Tudományok Doktori Programja doktori tanulmányokat folytat az automatizálás, az energia, az elektromosság, az adat- és telekommunikációs technika, valamint az ipari mérnöki, gazdasági matematika, statisztika és matematika területén.

A kutatást kutató csoportokban végzik. A projekteket kutató csoportok szervezik ipari vállalatokkal, különböző nemzeti és nemzetközi egyetemekkel és kutatóintézetekkel együttműködve.

Az iskola része a villamosenergia-technika (DPEEE), az energiahatékonyság és a rendszerek (EES) és az informatika (INFORTE.FI) nemzeti doktori programjának, valamint a sztochasztika és statisztika finn doktori programjának (FGSS) és a doktori programnak a Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Graduate School (L

A doktori program tartalmáért felelős a Villamosmérnöki és Automatizálási Tanszék, a Számítástudományi Tanszék és a Matematika és Statisztika Tanszék.

A doktori programot Seppo Hassi professzor vezette.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve November 7, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
jan. 2020
Duration
Időtartam
Nappali
Information
Deadline
ápr. 30, 2019
Locations
Finnország - Vaasa
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő ápr. 30, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : jan. 2020
Jelentkezési határidő okt. 31, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Finnország - Vaasa
Jelentkezési határidő ápr. 30, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt
jan. 2020
Finnország - Vaasa
Jelentkezési határidő okt. 31, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt