Doktori program

A Bibliai prédikáció minisztériuma (D.Min.) A program célja, hogy segítse a pásztorokat és az egyházi vezetőket a prédikációnak és a vezetésnek a következő szintre emelésére. A diákok egy sor szemináriumon és egy irányított minisztériumi projekten vesznek részt, hogy fokozzák a bibliai prédikáció megértését és továbbfejlesszék prédikációs ajándékukat.

A minisztérium doktora szakirányú doktori fokozat, mely elsősorban a minisztérium gyakorlására koncentrál. Az oktatási tapasztalatok a D.Min. az Anderson Egyetem hibrid megközelítésen keresztül valósul meg, amely magában foglalja a független és az on-line tanulmányokat, három hetes szemináriumot (két egyetemi, egyet a kiválasztott városban), három eseményalapú szemináriumot és egy jelentős minisztérium-projekt kidolgozását és végrehajtását és a későbbi értekezés. A hallgató elvárja, hogy tervezze meg, végezze el és értékelje a projektet egy olyan doktori fokozatra alkalmas szinten.


A tanfolyam elvégzése után D.Min. a hallgatóknak be kell fejezniük a diákok minisztériumi alkalmazására alkalmazható minisztériumi kapcstevékenységet.


Legfeljebb 15 hallgató évente befogadható a D.Min-be, a bibliai prédikációba, hogy minden tanulónak megfelelő irányítással és felügyelettel legyenek biztosítva megfelelő szinten.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
szept. 2020
szept. 2020
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2020