Hivatalos Leírás

Ön egy tapasztalt, sikeres Senior Professional, szenior menedzser vagy vezérigazgató. Van egy MBA vagy hasonló képesítést. Úgy érzi, hogy szüksége van egy mélyebb megértését kérdések fenyegetnek, és szisztematikusabb módon kivizsgálása lehetőséget és esélyt. Úgy érzed, hogy csak hátrébb lépett, és vette a fáradságot, és üzembe kérdések szembe szélesebb kontextusba helyezzük az elméleti tudás, akkor kell tenni, hogy fejlesszék a fajta áttörés megoldások, amit keres. Ha Ön lelkesedik a személyes, szakmai és szervezeti fejlesztése és motivált, hogy hozzájáruljon a vezetői gondolkodás és gyakorlat által kutatása és fejlesztése új módszerek a dolgok.

A DBA Nemzetközi program a blended learning programot, különösen szabott azoknak, akik nem tesz karrierjüket tartásba. A szabadságot és rugalmasságot ez a program lehetővé teszi, hogy egyensúly igényeinek a karrier és a magánélet között, miközben a fejlődő készségek és képességek révén jelentős tanulmány eredeti kutatás javítását célzó gyakorlati döntéshozatalban, valamint növeli a megértést, a szervezeti és az üzleti élet .

A Doctor of Business Administration (DBA) egy menedzsment gyakorló diplomát, és bár nem követelmény, folyamatos részvétel a szervezet számára fontos tartva az elméleti és módszertani tartalmát a DBA tanulmányokat a gyakorlati kontextusban. A DBA kifejlesztésére koncentrál a tudományos hozzáállás, nem csak befejezése egy kutatási projekt. A szigorú alkalmazása a kutatási módszerek egy elméleti keretet, olyan készség, amely fogja szolgálni az egész karrierjét.

A program felépítése négy fázisra. Az első fázisban, akkor lehet megtámadni, hogy dolgozzon a saját identitás és jövőkép kutatóként. Mi motivál téged? Milyen problémák Lenyűgöz téged? A második szakasz egy része elsősorban a fejlődő készségek, mint kutató. A harmadik szakasz összpontosít integráció. Ön képes egyesíteni a látás és motiváció a tudás és a szellemi képességek? Az utolsó fázis a dolgozat kutatási és írásban fázisban. Keresztül a kutatás, akkor képes lesz alkalmazni és internalizálása tanulás az első három szakaszban, valamint kontextusba is.

Jogosultsági kritériumok

A felvételi ezt a programot, a pályázók kötelesek:


• tartsa MBA vagy Masters képesítést egy adott területen, és

• legalább öt éves posztgraduális szakmai tapasztalattal

• legyen szakmai minőségben jelentős felelősséget vagy

• abban a felső vezetés szerepe, vagy

• az ügyvezető igazgató / vezérigazgató a kis és közepes méretű vállalkozás, vagy lehet ezzel egyenértékű pozíciót;

• lehet folytatni, vagy követett, jelentős karriert szakmai vagy üzleti területeken alá tartozó kutatási érdekeit Sheffield Business School vagy a kar a Business School Hollandia és

• kijelző bizonyíték a lehetőség, hogy nem doktori szintű munka, és már írásbeli és szóbeli folyékonyan angolul. A nem angol anyanyelvű, minimális TOEFL jele 580 a papír alapú teszt, vagy 237 a számítógépes teszt, vagy 91 az internet alapú teszt, vagy egy 6.5 IELTS standard szükséges.

Kivételes körülmények között, figyelembe kell venni, hogy a kérelmezők nélkül mesterképzésre, aki:

• tartsa egy jó első fokú egy adott fegyelem;

• kivételes szakmai tapasztalat bizonyítja szakmai előmenetelt;

• igazolni tudja a folyamatos oktatás és szakmai fejlődés, mivel érettségi.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Vegyes online és egyetemi
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
25,750 EUR
(1. évben 7725 EUR, 2. évben 7725 EUR, a 3. évben 5150 EUR, 4. évben 5150 EUR)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date