Nemzetközi PhD program a környezeti tudomány és a technológia

National Central University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Nemzetközi PhD program a környezeti tudomány és a technológia

National Central University

Ahhoz, hogy az új kihívásoknak a levegő, a talaj és a víz által előidézett környezeti változások és a globális felmelegedés, a program célja, hogy felkészítsen a kiváló képességeit probléma elemzése és megoldása a regionális és globális kérdésekben; független az innovatív gondolkodás, a tervezés és a projekt végrehajtása; döntéshozatal, interdiszciplináris koordináció és a nemzetközi kommunikáció.

Az UST - Nemzetközi Doktori Program Environmental Science and Technology (UST-EST) biztosítja a legfejlettebb posztgraduális tanulmányi program interdiszciplináris környezeti kutatások a globális szinten molekuláris szinten. Minden tanfolyam tanítani angol nyelven egy csapat kiváló tudós a további különbséget a biztosító egy páratlan kínai nyelvű környező és a tanulási lehetőségek. Annak érdekében, hogy nagyon tudományközi jellegének környezeti vizsgálatban minden első éves hallgatók lesz belépő szintű tanfolyamok kapcsolatos négy fő téma, azaz az egészségügyi tudományos, fizikai kémia, mérnöki és távérzékelési technikák, mielőtt a speciális kutatási munka .

Az UST-EST program biztosítja továbbá az egyedülálló lehetőséget, csatlakozott az együttműködési projektek különböző UST egyetemen, akár nemzeti vagy nemzetközi arénában. Counting együtt, UST létrehozott kétoldalú tudományos kapcsolata felsőoktatási intézmények az Egyesült Államokban, Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Japánban, Szingapúrban, Hong Kong, Malajzia, India, Vietnam, Kanada, Dél-Korea, Dominika Köztársaság, Izland, csak hogy egy kevés. Többoldalú együttműködések, Tajvan egyik legfontosabb játékos a hét dél-kelet-ázsiai tanulmányok (7-tenger) projekt és a fő hajtóereje a kozmikus Meteorológiai Műholdak Mission.

Az UST-EST Doktori Program, ezért is kész arra, hogy a vonat a következő generációs vezetők a tanulmány, a kommunikáció, és kezelése a kritikus kérdések a környezetszennyezés és az éghajlatváltozás. Kérem, jöjjön velünk!

Belépés

A diákok ki kell töltenie a tanulmányi program keretében 2-7 év. Legalább 18 kredit, beleértve a kötelező kurzusok és szemináriumok van szükség. Diákok kell minősíteni a vizsgálat PhD jelöltek. Más szabályok itt nem kell betartani a követelményeket az Egyetem és az Oktatási Minisztérium.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Tajvan - Hsinchu, Hsinchu City
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Tajvan - Hsinchu, Hsinchu City
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt