Nemzetközi PhD az élelmiszer-technika és a biotechnológia területén

Általános információk

Program leírás

Ennek a nemzetközi PhD programnak az a célja, hogy a világszerte elismert kutatók új generációját kiképezze, hogy alkalmazza a mérnöki és biotechnológiai megközelítéseket az élelmiszer-feldolgozásban, lehetővé téve számukra a tudás átadását és cseréjét a nemzeti és nemzetközi kutatóközpontokkal és iparágakkal.

A kurzus leírása

A hároméves program elsősorban az elsődleges élelmiszer-előállítás, -készítés és -menedzsment kutatására, valamint az élelmiszer-folyamatok validálására és az omics technikák alkalmazására irányul az élelmiszer-feldolgozás és az élelmiszer-ipari termékek kondicionálására és jellemzésére, különös tekintettel erjesztett ételeken. A PhD főbb jellemzői az interdiszciplináris tudományos megközelítés és a nemzetközileg elismert tudósok részvétele a Tudományos Bizottságban.

Ha kiválóan szerepelt a felsőoktatásban, ez a PhD lehetővé teszi, hogy ösztönző, többnyelvű környezetben ösztönző, többnyelvű környezetben folytassa akadémiai karrierjét a kulturális és nyelvi háttér széles köréből. A tanfolyam során elsajátíthatja az innovatív, módszertanilag szigorú és fejlett kutatási projektek végrehajtásához szükséges kompetenciákat. Ebből a célból egy eredeti kutatási projektet kell kidolgoznia egy olasz és / vagy külföldi előadó felügyelete mellett, legalább hat hónapot eltöltenie egy neves külföldi kutatóközpontban, és ezzel párhuzamosan fejleszteni az önálló munka lehetőségeit. és egy csapatban.

Ez a nemzetközi PhD számos karrierlehetőséget nyit meg . A doktori fokozat megszerzése után folytathatja kutatási tevékenységeit tudományos életben, állami vagy magán kutatóközpontokban, vezető élelmiszeriparban vagy üzleti tanácsadóként a program meghatározott kutatási területein.

Ránézésre

  • A tanfolyam időtartama: 3 év
  • A tanfolyamokat angolul fogják megtartani
  • Rendelkezésre álló helyek: 10 ösztöndíj 2 ösztöndíj nélkül
  • Campus: Bozen-Bolzano
  • Tandíj: évi 163,50 €

A kurzus felépítése

Ph.D. lefedi az élelmiszer-feldolgozás kutatási területeit, mint a kar egyik fókuszpontját. A mérnöki és a biotechnológia az élelmiszer-feldolgozás tudományának nagy teljesítményű megközelítése. A nyilvános kiválasztási eljárás után a programba való felvétel után fel kell dolgoznia egy kutatási projektet, és fel kell írnia a prospektusot a felettesével, beleértve a projekt célját és a végrehajtásához szükséges lépéseket. Időről időre frissíteni kell a lépéseket, figyelembe véve a munka előrehaladását és a kutatási terület legújabb fejleményeit.

Legalább hat hónapig tartózkodnia kell egy külföldi kutatóközpontban, és legalább három cikket közzé kell tennie, vagy közzétételre be kell nyújtania a nemzetközi szakértő által felülvizsgált folyóiratokban . A hároméves program során rendszeresen részt kell vennie a kifejezetten Ph.D. számára tervezett órákon és szemináriumokon. hallgatók.

A PhD szakaszai

A Ph.D. A program öt szakaszból áll, amelyek 2, 6, 12, 24 és 36 hónap elteltével zárulnak.

  • Az 1. szakaszban meghatározza a kutatási tervet, valamint elkészíti a tájékoztató tervezetét.
  • A 2. szakaszban a kutatási projektet a vonatkozó szakirodalom alapján részletesebben határozza meg.
  • A 3. szakaszban a munkát a laboratóriumban kezdi meg a projekthez meghatározott megközelítés alkalmazásával.
  • A 4. szakaszban folytatja a kutatást, megtervezi külföldi tartózkodását, és várhatóan elkezdi előkészíteni a kéziratokat a közzétételre a szakértői folyóiratokban.
  • Az utolsó szakasz - 5. szakasz - befejezi a kutatási projektet, a kéziratok közzétételét és a disszertációját.

Terepmunka külföldön

A Ph.D. három éve alatt programot, akkor teljes munkaidőben köteles vállalni a kutatási projektet. A neves külföldi kutatóközpontban való tartózkodás legalább 6 hónapig kötelező. Ez lehetőséget nyújt a tanulási tapasztalatok diverzifikálására, a kutatás ösztönzésével, erősen ösztönző és versenyképes környezetben, eszmecsere más kutatókkal, és ezáltal a nemzetközi kollégákkal való hálózatépítéssel.

Alkalmazás

Annak érdekében, hogy felvételt szerezzenek a Ph.D. program, akkor előzetesen 300 ECTS kredit (azaz Bachelor és Master) szerzett, és rendelkezzen releváns tudományos képzettséggel, releváns kulturális háttérrel vagy releváns szakmai tapasztalattal a Ph.D. témájához kapcsolódóan. program. A B2 szintű angol nyelvtudását igazolnia kell, és a nyilvános kiválasztási eljárás során jogosultnak kell tekinteni.

Utoljára frissítve okt. 2019

Az iskoláról

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in ... Tovább

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in teaching and research, its high level of internationalization as well as an ideal study environment guaranteed by its excellent facilities are some of the reasons why Unibz regularly reaches top positions in national and international rankings. Kevesebb