Oktatási Technológia Oktatási Doktora (EdD)

Általános információk

4 locations available

Program leírás

Pepperdine University GSEP nem nyújt teljes ösztöndíjakat. Itt többet olvashat az új diákok számára elérhető lehetőségekről. Pepperdine University GSEP fokozatos segítséget, tanítási segítséget és kutatási segítségnyújtási lehetőségeket kínál. A GSEP nem nyújtja a tandíj megtérítését.

Hibrid program vezetői innovációhoz

Doktori programunk a tanulási technológiákban felkészíti a tanulókat arra, hogy a számítógépes és a hálózatos technológiákat kihasználják a tanulókkal való együttműködésre. Ideális azoknak a felhasználóknak, akik komfortérzetet élveznek a különböző technológiai és szociális médiaformák felhasználásával. A program a K-12-es oktatást, a középfokú oktatást, a múzeumokat, a könyvtárakat, a vállalatokat, a kormányzati intézményeket, a civil szervezeteket és a médiavállalatokat vonzza.

program áttekintés

Ez a program háromféle módon támogatja az ügynökségek fejlesztését a diákjainkban. Először is, a tanterv egyesíti az alap- és alkalmazott tudást a különböző tudományágakban. Másodszor, a tapasztalati tanulással kapcsolatos hangsúlyunk kiterjeszti a diákok látását a helyi kontextuson túl. Harmadszor, a kapcsolatok a tanulásban és a médiában dolgozó szervezetekkel és intézményekkel biztosítják a diákok számára egy teljes szakértői hálózathoz való hozzáférést.

Program előnyei

 • A tudós-gyakorló modell integrálja az elméletet és a legjobb gyakorlatokat
 • Az erős öregdiákos hálózat hatásos üzleti kapcsolatokat teremt
 • A hibrid programformátumot kifejezetten a dolgozó szakemberek számára tervezték
 • A szükséges nemzeti és nemzetközi utazások globális perspektívát nyújtanak a technológia és a tanulás világszerte
 • A kis osztályú méretek olyan környezetet biztosítanak, amely lehetővé teszi az erőteljes kommunikációt, valamint a hosszú távú szakmai és személyes kapcsolatokat
 • A tanterv hangsúlyozza a tapasztalati tanulás és a diákok hozzáférést biztosít a vezető kutatók számára a területen
 • Egy támogató tanulási környezet és a kar példamutató tudományos eredményekkel és szakmai hozzáértéssel

Legfontosabb tényeket

 • Program hossza / egységek Értekezés egységek: 3,5 év átlag / 51 EdD egységek (2 egység per ciklus, amíg a dolgozat befejezése)
 • Egységköltség: 1.550 $
 • Indulási idő: Ősz
 • Campus Helyszín: West Los Angeles / Online Hibrid Program (Kérjük, vegye figyelembe, hogy a választott kampány nem garantálható.

Felvételi határidők:

 • Őszi határidő 2018. Végleges határidő: 2018. augusztus 6., 23:59 PST
 • A programhoz való csatlakozás gördül. Miután az alkalmazás befejeződött, a felvételhez felülvizsgálják. A határidő után beérkezett pályázatokat felül kell vizsgálni, és a hallgatókat a rendelkezésre álló helyeken kell elfogadni.

Felvételi követelmények:

Annak érdekében, hogy az alkalmazás gyorsan feldolgozható legyen, csak elektronikus alkalmazási anyagokat fogadunk el.

A programhoz való jelentkezéshez kérjük, küldje el:

 1. Felvételi kérelem nem visszafizetendő feldolgozási díjjal.
 2. Egy érettségi diploma egy regionálisan akkreditált intézménytől.
 3. Egy posztgraduális diploma egy regionálisan akkreditált intézménytől.
 4. A hivatalos átiratok elektronikus úton az egyik, a GSEP honlapján felsorolt, jóváhagyott cégektől érkeztek az érettségi és mesterképzést odaítélő intézményektől a kérelmezőig, valamint az összes többi főiskolán vagy egyetemen átiratokon.
 5. Két ajánlás: egy a kérelmező munkáltatójától és egy munkakeresőtől, aki igazolja a kérelmező technológiai használatát. Az online szakmai ajánlás űrlapot e-mailben kell elküldeni a gsep-admissions@pepperdine.edu címre. A befogadási kérelem nem visszatéríthető feldolgozási díjjal.
 6. Egy kiválasztott oldalról készült kétoldalas esszé. Azok a pályázók, akik nem teljesítik kielégítően ezen az esszéjüken, felkérhetik, hogy vegyenek részt a GSEP-ben egy íróműhelytanfolyamon, például az ED 692-ben. Alternatív megoldásként a pályázók az elmúlt öt év során a Graduate Record Examination (GRE-verbális és kvantitatív szakaszok) .
 7. Egy három részből álló nyilatkozat, legalább 2000 szóval, leírva (1) a technológiai látást, (2) a technológia tapasztalatait vagy hátterét, és (3) a személyes célokat, amelyek e szakképzéshez kapcsolódnak.
 8. Személyes interjú szükséges minden, a programra pályázó képesítéssel rendelkező pályázó számára.
 9. A folytatás vagy önéletrajz (önéletrajz) nem kötelező, de ajánlott.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Kevesebb
Los Angeles , Los Angeles , Irvine , Los Angeles , Los Angeles , Calabasas , Malibu + 6 Több Kevesebb