Oktatási doktor az oktatási és szervezeti vezetésben

Általános információk

Program leírás

A Szent Család Egyetemi Doktori Program küldetése az, hogy megkönnyítse az olyan iskolák és közösségek hatékony és etikus vezetőinek fejlesztését, akik alkalmazott kutatással jelentős mértékben hozzájárulhatnak tudásterületükhöz.

Az oktatási és szervezeti vezetés doktori fokozatával:

Legyen hatékony és etikus vezetője az iskoláknak és szervezeteknek - amely képes jelentős mértékben hozzájárulni tudásterületéhez alkalmazott kutatás révén. Ezenkívül lehetősége lesz elmélyíteni tudását és készségeit azáltal, hogy specializálódik az alábbi négy koncentráció egyikére:

Szervezeti vezetés - Üzleti perspektívát kínál a szervezeti vezetéshez, és felkészíti az egyéneket arra, hogy sokféle nonprofit, nonprofit és közösségi szervezetet vezessenek.

Iskolavezetés és adminisztráció Pennsylvania igazgatói tanúsítvánnyal - Felkészíti a tanárokat és az iskola többi személyzetét arra, hogy Pennsylvania-tanúsítványt szerezzenek, hogy állami iskola igazgatójaként szolgálhassanak (óvodától a 12. osztályig).

Iskolavezetés és adminisztráció a felügyelői jogosultsági levéllel - Felkészíti az iskolaigazgatókat arra, hogy szerezzenek pennsylvaniai tanúsítványt, hogy állami iskolai körzet felügyelőjeként szolgálhassanak.

Tanterv és oktatás Pennsylvania tantervi és oktatási felügyelőjével (óvodáskor előtti 12. osztály) Tanúsítás - Felkészíti a tanárokat és az iskola többi személyzetét arra, hogy vezető szerepet töltsenek be az iskolai tantervmodellekben és az oktatási gyakorlatokban. Az egyének kérelmezhetik a pennsylvaniai tanúsítást is, hogy felügyeljék a tantervet és az oktatást (az óvodától a 12. osztályig) egy állami iskolai körzetben (a pennsylvaniai oktatási minisztérium jóváhagyására vár).

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Since 1977, more than 3,200 of our students have earned Pennsylvania teaching certification. We provide a high standard of education at a reasonable cost and have become a leading choice for high scho ... Tovább

Since 1977, more than 3,200 of our students have earned Pennsylvania teaching certification. We provide a high standard of education at a reasonable cost and have become a leading choice for high school graduates, experienced teachers seeking advanced qualifications, and working adults who wish to start a new career. Allow us to help you on the way to a more fulfilling career. Kevesebb