Orvos üzleti adminisztráció

Általános információk

Program leírás

Program áttekintése

A Orvos of Business Administration (DBA) programja AMA készít előretekintő üzleti vezetőket, hogy tegyenek frontvonal pozíciókat a dinamikus és összetett üzleti világban.

A program magában foglalja mind a tanfolyam és a kutatás, és célja a vezetők, akiknek szükségük van, hogy dolgozzon ki egy alapos megértése a legújabb gondolkodás és technológiák, amelyek alakításában a globális világban a mai üzleti.

Pályakezdő lesz kész megtenni a nagy horderejű szerepeket vállalati vezetők, vállalkozók, szakemberek vagy tanácsadók. Osztályú munkát hangsúlyozza a magasabb rendű gondolkodási készségek és kritikai elemzése. Elmélet és gyakorlat kapcsolódik a tanulás által nyújtott lehetőségeket, tapasztalata kar tagjai szemináriumokon, kutatási projektek, esettanulmányok, mentorálás vezetők az üzleti közösség és a mező-alapú feladatok.

A program céljai

Az elsődleges cél a Orvos of Business Administration program célja, hogy diplomásokat, akik hozzájárulhatnak a haladás a szakma és az ismeretek bővítését és a tudatosság a mai stratégiai üzleti kérdéseket és gyakorlatokat.

A hallgatók e cél eléréséhez fejlesztése révén:

 • Egy alapos ismerete a tudományos és tudományos kutatási módszerek és alkalmazásuk az üzleti környezetben a felső vezetők, tanácsadók és az egyetemi tanárokat;
 • Részletes kritikus gondolkodás, a fogalmi és elemző készség;
 • A felfogni mind a mag elmélet és a legújabb gyakorlat az üzleti menedzsment, beleértve az intenzív és a tudás az elmélet és a gyakorlat egy területen az üzleti;
 • Az eszközök elvégzéséhez eredeti alkalmazott kutatás, hogy az előlegek üzleti ismeretek;
 • Felmérték a kulturális, etikai, és a globális problémák és azok hatását az üzleti elmélet és gyakorlat; és
 • A készségek szükségesek a hatékony döntéshozatal komplex környezetben keresztül integráló elméleti felismerések gyakorlati ismereteket.

Felvételi követelmények

Gólya (ÚJ regisztráltak)

 1. Elvégzett Igénylőlap
 2. High School Report Card (Form 138)
 3. High School átirat (Form 137a)
 4. Megjegyzés: Ez egy iskolánként ügylet biztosítja annak hitelességét
 5. Certificate of Good erkölcsi
 6. 2x2 képet (a 201 fájl)
 7. 1x1 képet (a ID)

belül áthelyezett

 1. Elvégzett Igénylőlap
 2. Certificate of Good erkölcsi
 3. Ideiglenes átirata / igazolás fokozat értékelési célokra
 4. Hivatalos Transcript of Records kell küldeni az előző iskola egy jelölést: példánya: AMA University, Várh. 8, QC
 5. Tárgy leírása venni a korábbi iskolai
 6. 2x2 képet (a 201 fájl)
 7. 1x1 képet (a ID)

Elkötelezett a domináns az IT-alapú oktatás a globális piacon, AMA Computer University horgonyoz a Triple "G" kihasználják a globális oktatás és képzés, Globális foglalkoztatási és a globális versenyképesség.

Espousing oktatási kiválósági, hogy van egy széles tudományos programot, amely a College of Arts and Sciences, College of Engineering, College of Education, College of Business Administration, 24 egyetemi kurzusok. AMACU is kínál diplomás vezető munka fok Master of Science in Computer Science, vagy mester Arts Számítógép oktatás, Masters in Business Administration és közigazgatás.

AMACU világszínvonalú oktatás és a képzés által elismert és akkreditált nemzetközi partnerek és leányvállalatok. Teljesen felszerelt berendezések és programok messze túlmutatnak az egyéneknek, hogy van egy kiemelkedő medence kar, amelynek célja, hogy kínálnak eszközöket az egyes elérni saját - aktualizálása a legteljesebb. Ennek következtében, AMACU eddig több mint részesedése a vezetők az üzleti, oktatási, ipari, és a kormány.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

AMA Education System (AMAES) is the largest educational network in Asia and a member of the AMA Group of Companies.

AMA Education System (AMAES) is the largest educational network in Asia and a member of the AMA Group of Companies. Kevesebb