Hivatalos Leírás

A cél a Ph.D. diplomát Microbiology, hogy átadják a fejlett tudományos ismeretek mikrobiológia, hogy képzési lehetőségek vezető state-of-the-art alapkutatás mikrobiológiai és szorosan kapcsolódó szakterületek.

Program Vision és célok

A végső elképzelés a Ph.D. program mikrobiológia Alabama State University az, hogy alapvető fontosságú tudományos és társadalmi fejlődés javára az Alabama államban, a régió és a nemzet működtetése révén egyedülálló új doktori kutatási és képzési program. A kutatás, az oktatás és a szolgáltatás eredményét a javasolt PhD Program in Microbiology javát Alabama polgárainak jelentős módon, nevezetesen: 1) új lehetőségeket teremt, hogy tanulmányozza a környezetvédelmi és kereskedelmi élelmiszer erőforrás problémák fontos az állami gazdaság, valamint az egészségügyi és polgárainak biztonsága, (2) piacképes, doktori szintű képzési lehetőségek az újonnan felmerülő tudományos jelentősége, (3) fejlesztésének elősegítése és megvalósítása tudományos stratégiák, amelyek maximalizálják gazdálkodás az állami környezetvédelmi és kereskedelmi források, valamint (4) előállításához a medence tudósok képesek alkalmazó kortárs eszközök időközben felmerülő társadalmi veszélyek mint például a növekvő élelmiszer- és víz útján terjedő betegségek, bioterrorizmus, a környezeti szennyező anyagok, és az új generációs mikrobiális patogének.

Graduate Program Közigazgatási egység

A Ph.D. Program in Microbiology adjuk át a Department of Biológiai Tudományok a College of Science, matematika és a technológia.

Pénzügyi támogatás

Pénzügyi támogatás formájában Graduate tanársegéd (GTA), és Graduate Research Assistant (GRA) díjak állnak rendelkezésre a kiválasztott Ph.D. hallgatók. Minden GOA kell kitölteni legalább 18 óra hitel diplomás természetesen a munka túl egyetemi kurzusok is jogosult. Minden GOA kell tanítani egyetemi laboratóriumi tanfolyamok dolgozó közvetlen felügyelete mellett egy kar tagja. Kiosztása természetesen laboratóriumok határozza meg az osztály széket. A GTA lehet rendelni tanítani akár 2 egyetemi laboratórium szakaszok.

Residency követelmények

A Ph.D. diplomát Microbiology, legalább négy egymást követő félév teljes munkaidős munka, kivéve a nyarat, meg kell töltött tartózkodási tanulmány. Egyetemi és doktori kutatás nem számítanak bele a lakóhely teljesítését. A nappali tagozatos diák várhatóan regisztrálni nyolc-kilenc félév óra.

A tanulmányi program

Az előzetes tanulmányi program által kidolgozott, a tanuló és a nagy tanácsadó és jóváhagyta a tanácsadó bizottság elé kell terjeszteni a doktori koordinátor jóváhagyásra végére a hallgató első évében tartózkodási engedélyt. A végső tanulmányi program által jóváhagyott, a tanácsadó bizottság, be kell nyújtani a diplomás koordinátor alkalmazása előtt a felvételi jelöltséget. A legalább 53 óra diplomás természetesen a munka túl a főiskolai végzettség szükséges befejezni a doktori program, kivéve a doktori kutatás. A legalább három órán doktori értekezés és egy végzős osztály szeminárium szerepelnie kell a tanulmányi program.

Szigorlat

A diák meg kell felelnie a formális, átfogó írásbeli és szóbeli vizsgák előtt vinniük elismerte, hogy jelöltsége Ph.D. fokozat. Csak a diákok, akik elvégezték az összes szükséges alapvető tanfolyamok felsorolt, a Graduate Handbook vehetnek a vizsgát. A diákok ki kell töltenie az átfogó vizsgálat keretében három (3) évig felvételi program.

értekezés javaslat

Minden diák folytatja a Ph.D. diplomát mikrobiológia kell készítenie egy értekezés javaslatot az eredeti kutatásokat végeztek a mértéke. A javaslatot be kell mutatni a tanácsadó bizottság együtt a tanuló és ellenőrzését a tanácsadó bizottság jóváhagyását. A dolgozat javaslatot jóvá kell hagynia, mielőtt felvételt jelöltsége mértékben.

Értekezés Védelmi és Graduate Seminar

Befejezését követően a dolgozat a munka, a nagy tanácsadó jelzi a / ő elfogadja a munka és a menetrend a védelemhez való értekezés. Minden tagja a tanácsadó bizottság meg kell egyezni a dolgozat és a védekezésre. Legkésőbb harminc (30) nappal megelőzően a tervezett időpontban a védelemhez a kitöltött nyilatkozat a dolgozat védelmi űrlapot kell benyújtani School of Graduate Studies. Az eredményeket a védelemhez kell jelenteni, hogy a Ph.D. koordinátor. A Ph.D. koordinátor értesíti a School of Graduate Studies tekintetében kielégítő disszertáció védelem, és a jóváhagyását követően, a hallgató tanácsadója lesz a menetrend a nyitott végzős szeminárium (disszertáció kutatási ismertetés). Ez a felelőssége a hallgató a menetrend a nap, az idő és hely a diplomás szeminárium, egyeztetve az ő / bizottságnak. A végzős szeminárium nyitottnak kell lennie minden ASU oktatók és dolgozók, valamint az erre vonatkozó értesítést kell kiosztani ASU közösség által Ph.D. koordinátor legalább két héttel azelőtt, hogy a dátum a szemináriumon.

Felvételi Candidacy

Jelöltséget engedélyek megadását, a School of Graduate Studies. Diákok, akik minden tanulmányi követelmények és továbbadta az írásbeli és szóbeli szigorlat bevezették jelöltsége Ph.D. fokozat. Egy diák indított felvételi kérelmet a jelöltséget kell benyújtani, és hagyja jóvá a doktori koordinátor legalább két félévet időpontját megelőzően az érettségi. Ez az alkalmazás egy igazolás arról, hogy a jelölt bebizonyította, hogy képes tenni elfogadható diplomás munka mikrobiológia.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Alabama State University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019