Hivatalos Leírás

Az EdD (Dual Award) program egyedülálló dél-kelet-ázsiai régióban, a két fő felsőoktatási intézmény, a Szingapúr Nemzeti Oktatási Intézet és a londoni oktatási intézet szakmai gyakorlatán és kutatásán alapuló szakértelemre támaszkodva. Nemcsak hogy nemzetközi perspektívát kínál a professzionalizmus és az oktatás vezetésével kapcsolatos kérdésekben, hanem számos országból és különböző oktatási területekből álló sokszínű diáklakta összefogásával, gazdag és élénk tanulási környezetet tesz lehetővé. Tapasztalt szakemberek számára készült, akik szeretnék erősíteni szakmai hozzáértésüket és fejleszteni tudásukat az oktatási gyakorlat megismerésében és értékelésében. Ezek az iskolákban, a felsőoktatási intézményekben és a kormányzati szervek vezető tisztviselőitől a tapasztalt tanároktól és egyetemi oktatókból állnak.

A programot részmunkaidőben kínálják fel, különös tekintettel a teljes munkaidős és nemzetközi hallgatók igényeire és kötelezettségeire. A kurzust komponense egy-egy héten át tartó hétköznapi blokkok és egy írásos levelezés kombinációjával kínálja az oktatóval a következő hónapokban, amikor dolgozik a feladatokon. Lehetőségek is épülnek fel arra, hogy folytassuk a kapcsolatot a program többi hallgatójával, miután a tanfolyam befejeződött, és a legfontosabb kutatási projektjein dolgozik.

Ami különösen vonzóvá teszi az EdD Dual Award programot, és az egyik ilyen jellegű, az a rugalmasság, amely lehetővé teszi az otthoni intézmény kiválasztását. Készítheted a NIE-t vagy az IoE-t az Ön otthoni intézményétől, vagyis az egyetemtől, ahol befejezed a tanfolyamelemet és az Intézmény Fókuszált Tanulmányát, majd átváltasz a másik intézményre (kettős intézményre) az elmúlt tanéveden, hogy befejezhesd a kutatási tézist .

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus National Institute of Education, Nanyang Technological University »

This course is Campus based
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Deadline
Helyszínek szerint
Dátum szerint