Hivatalos Leírás

Felszerelhető nagyobb minisztérium hatékonyságát.

A doktor Minisztérium felkéri a férfiak és nők, hogy fokozzák mélyebbre az Ige tanulmányozására, hogy bővítsék perspektívái minisztérium gyakorlatokat, és csatlakozzanak a globális közösség szolgálata szakemberek párbeszéd és tanulmányi kedvéért az evangélium. A program rugalmasan tervezték, hogy illeszkedjen a menetrend és igényeinek teljes idejű szolgálatra szakemberek.

A doktor a minisztérium szolgálja az egyház az élő Isten erősítésével szakmai személyek miniszteri vezetés integrálása révén fejlett elmélet a kortárs gyakorlattal.

Ez egy szakmai program olyan személyek számára, akik a teljes idejű szakmai keresztény szolgálat, az lelkipásztorok és lelkipásztori munkatársak, lelkészek, keresztény nevelők, misszionáriusok, a dolgozók parachurch szervezetek és evangélisták, a hazai és nemzetközi.

Hol lehet ilyen mértékű vigyen?

A DMIN célja, hogy fokozza a szakmai, akik már részt vesznek a teljes idejű szolgálatra; ez egy in-szerviz program, amely lehetővé teszi, hogy teljes sutdents fokozatot, miközben minimális időt. Mint ilyen, az ilyen mértékű célja az egyik mélyülő ember jelenlegi hivatása helyett felkészülés a pályaválasztás.

Mit fogok tanulni?

DMIN tanfolyamok minden felajánlott egyhetes intenzív osztály ülések (ez nem úgy tervezték, hogy a lakossági program) kínálnak a Deerfield campus március, július és november. Ezek a tanfolyamok előzi személyes tanulmányi és követte a projekt, amely érvényes a tanfolyam, hogy a hallgató minisztérium. Kivételek a nem lakossági program jellege alkalmanként történik; beszélni Felvételi Ezeket a kivételeket.

TEDS van folyamatban kínál egy új módosított kohorsz megközelítést DMIN alapuló oktatás minisztérium affinitás. Amellett, hogy a választott koncentrációban, a kohorsz lesz szükség, hogy a fele a program kell tenni másokkal, akik mind nagyon hasonló minisztérium beállításokat. A kohorsz ütemterv és persze tartalmat előre meghatározható. A fennmaradó természetesen a munka kerül sor a rendszeres kötelező és választható kínálatát. Korosztályokra jelenleg tervezett nagy templom Senior lelkipásztorok irányítása alatt Dr. Knute Larson és Egészségügyi Káplánok irányítása alatt Dr. Roy Bebee.

Orvos Minisztérium Core - 12 óra

 • MN 9550 revitalizáló Minisztérium (PM, LM, PC, PR) * VAGY
 • MN 9555 Prolegomena a missziók és evangélizáció (ME) * 3 óra Systematic Theology, Újszövetség, Ószövetség és integratív tanfolyamok (BT) 6 óra
 • MN 9990 Minisztérium és missziók Research 3 óra

* Fel kell venni, mint az egyik első három alkalommal

Orvos Minisztérium Koncentráció - 12 óra

Négyfogásos egy területen a koncentráció: prédikáció, Vezetés és menedzsment Minisztérium, Lelkigondozás, missziók és evangélizáció vagy Lelkészi. Azok az általános lelkipásztori minisztériumok kategóriába bármely kombinációját kurzusok a PR, LM, vagy PC-nak.

 • Pasztorális minisztériumok (PM) Ez volt az általános kategóriába, amely lehetővé teszi a diákok, hogy válasszon törzsanyag minden a PR, PC, vagy LM koncentrációban.
 • Igehirdetés (PR) Ez a koncentráció hangsúlyozza kikiáltása Ige-exegetikai hang, Spirit-felhatalmazással, és kulturálisan releváns. Alkalmas akinek szerepe elsődlegesen kiáltványt.
 • Lelkigondozás (PC) A relációs oldalán minisztérium hangsúlyozta ebben a koncentráció-családi élet, krízis intervenció, bioetikai kérdéseket, és a lelki formáció. Ez alkalmas egyházi személyzet, tanácsadás központ munkatársai, vagy az orvosi lelkészt.
 • Vezetés és Ministry Management (LM) Ez a koncentráció hangsúlyozza képességek fejlesztése szükséges vezetni és szervezni minisztérium területeken a változás, a konfliktusok, a látás, az alapvető értékek és a motiváció. Ez alkalmas a különböző lelkipásztori szerepét és azokat kiszolgáló a szolgálatban vagy feladatot szervezeti vezető.
 • Missziók és evangélizáció (ME) Ebben koncentráció kapcsolatos kérdések keresztény misszió van a hangsúly, világnézet, cross-kulturális tárca, gyülekezetplántálás, és a városi környezetben. Ez alkalmas misszionáriusok, templom virágtartók, parachurch személyzet és mások evangelizációs vagy kultúraközi minisztérium.
 • Katonai Lelkészi (MC) Ez egy speciális együttműködési koncentrációja TEDS és az ágak az amerikai hadsereg tervezett jelenleg szolgáló tábori lelkész, akik szeretnék, hogy összpontosítson a Lelkészség a program. Részletes információk ezzel koncentráció érhető el a Felvételi Iroda.

Választani - 6 óra

Komplett 6 óra Minisztérium választani.

Major Projekt - 6 óra

A csúcspontja a DMIN program egy nagy projekt. Ez a nagy projekt célja, hogy a tanulók úgy vélik, teológiailag körülbelül minisztérium megköveteli, hogy alkalmazzák az új fogalmak és módszerek azok minisztériumok. A javaslat a projekt kell hivatalosan jóváhagyta két kari olvasó, a program igazgatója, és az Emberi Jogok kutatási bizottság. Egy kari olvasó lesz a kijelölt mentor / első olvasó a hallgató az a projekt időtartama alatt. A nagyprojekt kell egy téma megfelelő a tanuló koncentrációt.

Doktori Project Research

MN 9991 Doktori Project Research (kétszer 3 óra minden)

Mik az előfeltételei felvételi ezt a programot?

A pályázóknak a DMIN program kötelesek:

 • Rendelkeznek a Master of Divinity diploma vagy más elfogadható mester szintű képesítést (a teljes előfeltételek a részletekért).
 • Kapott egy minimális kumulatív GPA 3,0 a 4,0 skálán minden mester munkája.
 • Ajánlások az alábbi négy fő (elektronikus úton kell benyújtani az online alkalmazás): (1) minisztérium felügyelői, (2) Minisztérium munkatársa, (3) Lay vezetője, (4) elnöke egyházi testület, egyetemi tanár, a felekezeti hivatalos vagy szakmai ismeretség .
 • Már legalább három éve következetesen teljes idejű szolgálati tapasztalatok átvétele után MDiv vagy azzal egyenértékű; kivételt lehet tenni szolgálati tapasztalatok mielőtt megkapta az MDiv.
 • Vedd és benyújtaniuk pontszámok Miller analógiák teszt (MAT).
 • Van előfeltétele tanulmány egyenértékű 9 félév óra posztgraduális képzés megfelelő a koncentráció kiválasztott.
 • Mivel a program erősen függ a számítógépes ismeretek, a kérelmezők számára lehetővé kell tenni, hogy egy jelenlegi szövegszerkesztő program; tulajdonosa egy asztali vagy hordozható számítógép szükséges, valamint internet és e-mail képességeit.

Különleges utasítások Nemzetközi pályázók

Akkor el kell, hogy megfeleljen a Hivatal Állampolgársági és Bevándorlási szabályozások megszerzése egy F-1 (diák) keresztül. Ez megköveteli a további felvételi adatokat és a papírmunka. Nemzetközi pályázók, akiknek első nyelve nem az angol kell benyújtaniuk pontszámok a Test az angol mint idegen nyelv (TOEFL).

Minden nemzetközi DMIN program a diákok, köztük Látogató Dmin hallgatók és Kanadában van most szükség, hogy adja meg az Egyesült Államokban egy F-1 vízumot. DMIN lakó diákok (azaz vagy annak közelében élő Deerfield és figyelembe szemeszter hosszúságú tanfolyamokat) meg kell felelnie az azonos vízumkövetelményeknek más programot lakó kérelmezők számára (lásd Felvételi szakasz).

DMIN lakatatlan diákok (azaz ingázás a Deerfield Campus pályán külön-tanfolyam alapon) kell kapnia egy F-1-es vízum. A diákok, akik belépnek az Egyesült Államokat, hogy folytassák a doktor a minisztérium fokozat nélkül az F-1-es vízum veszélyeztethetik hogy képesek véghezvinni a mértéke és adja meg újra az Egyesült Államokban. F-1 vízum érvényes marad mindaddig, amíg visszakerül az Egyesült Államokban a tanulmányi célú történik legalább minden öt (5) hónap. Egy új vízumot lesz szükség, ha visszakerül nem fordul elő ebben az időszakban. Így teljes munkaidőben fejlődéshez DMIN nemzetközi lakatatlan diákok definíciója vesz legalább egy természetesen mind a három ülés (őszi, tavaszi, nyári) évente.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő