Doctor of International Relations

A Doctor of International Relations (DIR) program a legmagasabb fokú által kínált genfi ​​Diplomáciai Iskola és fejleszti a tudományos kiválóság révén aprólékos független kutatás, és a valós világ alkalmazhatóságát.

A Genfi Diplomáciai Iskola és Nemzetközi Kapcsolatok (GSD) ruházza doktori fokozatot alapján két különböző módozatait:


Doctor of International Relations Research

A GSD-DIR kutatási program egy egyedi és izgalmas intellektuális környezet alapos és interdiszciplináris vizsgálata a Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia. A diákok folytatja a doktori program a távolság egy teljes munkaidős (3 év) vagy részmunkaidőben (6 éves) 9-10 kötelező helyszíni látogatások Genfben.

A program már vonzott magasan képzett és tapasztalt diákok szerte a világon, többek között: Afganisztán, Bahrein, Franciaország, Magyarország, India, Nigéria, Pakisztán, Szaúd-Arábia, Dél-Afrika, Spanyolország, Pakisztán, Oroszország és az USA. A diákok a fejlett és végeznek kutatásokat különböző területeken, mint a hagyományos és az új biztonsági kérdések, a diplomácia, a politikai gazdaság, az emberi jogok, a geo-politika és a poszt-koloniális tanulmányok. GSD posztgraduális hallgatók szorosan működjenek együtt a kijelölt hatóság és intenzíven fejleszteni a legmagasabb szinten a lehetséges minden jelölt, mind a módszertani és elméleti szempontból.

A doktori hallgatók várhatóan hozzájárulnak a GSD kutatási profilt kapcsolódnak a kutatók, hogy a Globecraft® Intézet .


Nevezési feltételek

Az első vagy 2: 1 első fokú és a MA a témával kapcsolatban a kurzus. Egyenértékű külföldi képesítések elfogadható. A részletes kutatási javaslat (5.000 szó) a tervezett kutatási együtt igazolni az angol nyelvtudás.


Doctor of International Relations által Dosszié

A DIR által Dosszié által odaítélt GSD vezető hatóságok a tanulmányi érintett. Ez a rangos doktori elismeri tudományos munka nagy különbséget, hatása és az eredetiség.
Nevezés és Graduation követelmények

A jelölt azt állítja, hogy a GSD dosszié bemutató minimum 8 tudományos cikket publikált a leginkább reprezentatív nemzetközi folyóiratokban, illetve megjelent könyvében a top kiadónál. A Bizottság által alkotott GSD és külső vizsgáztatók létre fogják értékelni minden egyes esetben. Csak kiemelkedő munkát kell figyelembe venni. A pályázóknak várhatóan vezető hatóságok a tanulmányi érintett.

Jogosultsági:

  • 10 év után megszerzése mesterképzésre egy elismert egyetemen.
  • 6 év után a doktori diplomát egy elismert egyetemen.


A sikeres pályázók elemzi tiszteletbeli Research Fellows a Globecraft® Intézet.

Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date