Hivatalos Leírás

A Department of Educational Leadership kínál két (2) szakon az oktatási adminisztráció: az Oktatási Specialist (Ed.S.) mértéke és a Doctor of Education (Ed.D.) fokozatot.

A programokat hajtottak végre Dél-Karolinai Állami Egyetemen 1983 augusztusában, és arra törekszenek, hogy készítsen diplomásokat, akik rendelkeznek a tudás, készségek és diszpozíciók szükséges előállítani és fenntartani a magas tanulmányi eredmény az állami iskolákban a hatékony teljesítmény, fényvisszaverő döntéshozatal és humanista gyakorlat.

1986 júniusában, a Dél-Karolina az Oktatási Minisztérium, a kidolgozott szabványok által a National Association of State igazgatóinak a tanárképzés és tanúsítás (NASDTEC) jóváhagyta a szerk. S. és az Ed. D. képzési programok nyújtására általános és középiskolai igazgató és tanfelügyelő tanúsítás. 1986 decemberében, a déli Szövetsége főiskolák és iskolák (SACS) nyújtott Level IV akkreditáció Dél-Karolinai Állami Egyetemen, mert a minősége a szerk. D. szak oktatási adminisztráció.

Az Ed. D. szak tanulmányi célja, hogy a diákok széles körű fogalmi keretet vezetés elmélet és kutatás. Minden felvett hallgatók a szerk. D. szak egy Ed.S. diploma oktatásirányítás és megbízó és szuperintendens tanúsítás kell egy legalább 30 félév óra Dél-Karolinai Állami Egyetemen.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
30 félév
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019