Orvostudományi Kar a Szervezeti Vezetésben (EdD)

Általános információk

4 locations available

Program leírás

Pepperdine University GSEP nem nyújt teljes ösztöndíjakat. Itt többet olvashat az új diákok számára elérhető lehetőségekről. Pepperdine University GSEP fokozatos segítséget, tanítási segítséget és kutatási segítségnyújtási lehetőségeket kínál. A GSEP nem nyújtja a tandíj megtérítését.

Az értékalapú vezetés, amely átalakul

Ez a program erősíti és fejleszti a vezetői készségeket, miközben felkészíti a tanulókat arra, hogy széles körű munkát végezzenek. Az egyének fel vannak szerelve az ismeretekkel és képességekkel, hogy felismerjék, kiaknázzák és megváltoztassák a változások erőit, hogy átalakítsák a szervezeteket az optimális sikerre és növekedésre. Ez a vezető doktori program, a Leadership Excellence Awards 2016-os vezetői és szervezeti fejlesztéseire helyezett hangsúlyt a vezetési és szervezeti fejlesztési programok kiemelkedő eredményeiért.

program áttekintés

Az EDOL program, amely az elméletet a valódi világélményt ötvöző tudós-gyakorló program mellett tartja, ideális az aktuális vezetők számára, akik megfelelő készségeket keresnek a karrierjük bővítéséhez. Olyan növekvő vezetők számára készült, akik szeretnék doktori fokozatot tudományos és szakmai célok elérésére. Hangsúlyozva a humanista megközelítést a vezetés, a menedzsment és a változás, a program felkészíti az egyének, hogy látnokok a szervezetükön belül. A posztgraduális hallgatók kezdik és befejezik a programot a kohorsz üzleti és tudományos szakemberek különböző területeken. A kohorsz modell lehetővé teszi a diákok számára, hogy a vezetői képességekre épüljenek, miközben értékes kapcsolatot alakítanak ki a kollégákkal.

Előnyök

 • Két programformátum: a hagyományos és a globális hozzáférés (60 százalék szembe / 40 százalék online), ideális a dolgozó szakemberek számára
 • Rugalmas osztályok, amelyek esténként és alkalmi hétvégenként találkoznak
 • A kis osztályméretek egy környezetet biztosítanak a karoktatáshoz és az egész életen át tartó kapcsolatok kiépítéséhez
 • Egy támogató tanulási környezet és a kar példamutató tudományos eredményekkel és szakmai tapasztalattal
 • Scholar-gyakorlati modell integráló elmélet és legjobb gyakorlatok
 • Szükséges nemzeti és globális utazások, hogy jól megkerülhessék a vezetést és a politikát
 • Pepperdine hálózat, amely a közösség befolyásos üzleti vezetőihez kapcsol össze

Legfontosabb tényeket

 • Program hossza / egységek Értekezés egységek: 3,5 év átlag / 51 EdD egységek (2 egység per ciklus, amíg a dolgozat befejezése)
 • Egységköltség: 1.550 $
 • Indulási idő: Ősz
 • Campus helyek: Nyugat-Los Angeles, Irvine (Kérjük, vegye figyelembe, hogy a választott kampány nem garantálható.) A kampusz ajánlata a rendelkezésre állás függvényében változik.

Felvételi határidők:

 • Őszi határidő 2018. Végleges határidő: 2018. augusztus 6., 23:59 PST
 • A program elindul egy nagy teljesítményű közösségi workshop és tájolás augusztusban a West Los Angeles Campus. Osztályok szeptemberben kezdődnek.
 • A programhoz való csatlakozás gördül. Miután az alkalmazás befejeződött, a felvételhez felülvizsgálják. Nem várjuk a jelentkezés felülvizsgálatának határidejét. A határidőt követően beérkező pályázatok esetében a hallgatókat a rendelkezésre álló helyek alapján fogadják el.

Felvételi követelmények:

Annak érdekében, hogy az alkalmazás gyorsan feldolgozható legyen, csak elektronikus alkalmazási anyagokat fogadunk el.

A programhoz való jelentkezéshez kérjük, küldje el:

 1. Jelentkezés a vissza nem fizetett feldolgozási díjakkal.
 2. Egy érettségi diploma egy regionálisan akkreditált intézménytől.
 3. Egy posztgraduális diploma egy regionálisan akkreditált intézménytől.
 4. A hivatalos átiratok elektronikus úton az egyik, a GSEP honlapján felsorolt, jóváhagyott cégektől érkeztek az érettségi és mesterképzést odaítélő intézményektől a kérelmezőig, valamint az összes többi főiskolán vagy egyetemen átiratokon.
 5. Három ajánlás, amelyek igazolják a felperes tudományos és / vagy szakmai jellegét és vezetői tapasztalatait és / vagy potenciálját. Az online szakmai ajánlás űrlapot e-mailben kell elküldeni a gsep-admissions@pepperdine.edu címre.
 6. Egy kiválasztott oldalról készült kétoldalas esszé. Azok a pályázók, akik nem teljesítik kielégítően ezen az esszéjüken, felkérhetik, hogy vegyenek részt a GSEP-ben egy íróműhelytanfolyamon, például az ED 692-ben. Alternatív megoldásként a pályázók az elmúlt öt év során a Graduate Record Examination (GRE-verbális és kvantitatív szakaszok) .
 7. 1000-1000 szóbeli érdeklődés a Szervezeti Leadership programban, amely olyan témákkal foglalkozik, mint a jelölt álláspontja a vezetésről, a követőképesség kialakításának képességéről, a kockázatvállalás hajlandóságáról, a kitartásról és az eredményekről, a jövőbeni karrier- és életcélokról, valamint az doktori program.
 8. A folytatás vagy önéletrajz (önéletrajz) nem kötelező, de ajánlott.
 9. Személyes interjúra lehet szükség a programra pályázó minősített pályázók számára.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Kevesebb
Los Angeles , Los Angeles , Irvine , Los Angeles , Los Angeles , Calabasas , Malibu + 6 Több Kevesebb