Pénzügyi doktori (DBA, Párizs)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A Sabi Egyetem és Üzleti Intézet és az IPAG Business School megállapodást írt alá, hogy IPAG Business School kombinált kettős szakirányú programot kínáljon a doktori üzleti adminisztrációban. A doktori üzleti adminisztráció (DBA) végrehajtó, kutatási-orientált doktori üzleti adminisztráció.

66246_728x290.gif

A DBA program elsősorban önálló kutatást folytat egy kiválasztott témáról és egy disszertáció írásáról. A programban elsajátított kutatást akkor alkalmazzák majd, ha közvetlenül hozzájárulnak az üzleti gyakorlathoz. A program időtartama alatt a hallgatók önálló tanulmányt folytatnak egy kiválasztott témáról, és szorosan együttműködnek egy felügyelővel, aki útmutatást és támogatást fog nyújtani nekik. Miután tanulmánya befejeződött, és a diákok írtak egy értekezést, bemutatva az eredményüket, meg kell védeni a disszertáción keresztül viva voce (szóbeli) vizsgálat előtt egy nagy zsűri. DBA hallgatóknak be kell fejezniük a tanfolyamot, szemináriumokat és workshopokat a tanulmányaik első félévében.

modulok

  • Kutatás és módszertan
  • Elemzés és kritika 1 és 2
  • Vezetés 1 és 2
  • Nemzetközi üzleti menedzsment
  • Szervezeti változások és fejlesztések irányítása
  • Üzleti angol
  • Emberi erőforrás menedzsment

Minden DBA hallgatónak el kell juttatnia a GCE-t a zsűri előtt az első félév végén, miután sikeresen befejezte a tanfolyamokat, szemináriumokat és műhelymunkákat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies.

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies. Kevesebb
Párizs , szép , London , Edinburgh , New York , Sydney , Cardiff + 6 Több Kevesebb