Read the Official Description

Hivatalos végzettségüket a Nemzetközi Egyetemi Menéndez Pelayo, együttműködve a Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset .

A Doktori Program Economics and kormány célja, hogy a vonat a kutatók képesek önálló, innovatív és jelentős tudományos ismeretek terén a közgazdaságtan és a kormányzati hozzájárulást.

Általános információk

Vezető: Dr. Salvador Rus Rufino

Cím: Doktori Economics and Government

Tanulmány mód:

Ár: 5000 euró * (Uimp arányok). IUIOG regisztráció hosszabbítás kiterjesztés kérése: 250 euró / év.

Időtartam: 3 év (teljes munkaidős) vagy 5 év (részmunkaidős). Lehetőség a legfeljebb két alkalommal meghosszabbítható, egy évre (teljes munkaidős) vagy két évig, és egy (részmunkaidős)

Helyek száma területének kormány: 14

Felvételi jelentkezési határidő: tól április 2-július 16. Az állásfoglalás a Tanulmányi Bizottság teszi közzé az interneten www.uimp.es egész október hónapban. Helyeket nem szereplő ebben az időszakban, akkor lehet nyitni egy új kérelmek benyújtásának határideje végződő január 15-én. Az állásfoglalást tette közzé az egész március hónapban.

Elérhetőségek: infocursos@fogm.es
Tel: 34917004 144/00

* Az árak évenkénti felülvizsgálat


Bemutatás és célkitűzések

Ezt doktori kifejlesztett két fő területen: Area gazdaságról, amely az által működtetett alapítvány Központ Monetáris és Pénzügyi Tanulmányok (www.cemfi.es) -UIMP, és a terület a kormány, amely a által működtetett Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset -UIMP.

Kormány a terület magában foglalja a kutatás kapcsolódik a Social Sciences: Politikatudományi és Közigazgatási, szociológia, demográfia, Törvény, nemzetközi kapcsolatok és együttműködés a két irányvonalat a program: demokrácia, a kormányzás és közigazgatás; és a társadalmi és politikai változások a globális világban.

A fő cél ennek a doktori program, hogy a diákok kapnak képzés és felszerelés szükséges elvégezni eredeti kutatás területéhez kapcsolódó program által lefedett tanácsot. Mindenkor, doktori hallgatók lesz felügyelete a tutorok és a dolgozat rendezők., Melyik lesz hozzárendelve az Akadémiai Bizottság.

felvételi profil

1) A jelentkezők a doktori programot kell kitölteni a minősítési fokozatot (vagy fokozat) területeken Társadalomtudományok és Gazdaságtudományi Business Administration, Jog vagy Politikatudományi és Szociológiai és adminisztráció. Azt is elismerem, diplomások fok (vagy fokozat) matematika vagy a tudomány, vagy bármilyen műszaki.


2) A második, hogy kell kitölteni a mester „s közgazdasági diplomát, a doktori ezen a területen, vagy Politológia és Államigazgatási a doktori területén kormányzati kutatás-orientált (legalább 60 kredit) vagy olyan mértékben a tematikus területeken, amely szerint:/>

 • Graduate szintű ismerete a környéken.
 • Tapasztalat szintű kutatási Doktori disszertáció.
 • Lehetőségét, hogy, a folyamat és információk közlésére.
 • Képes integrálni egy kutatócsoport.
 • Hogy képes legyen elindítani egy doktori disszertáció.

A csupán tájékoztató jellegűek és nem meghatározó a profil neve, ami megfelel ezeknek a követelményeknek az egyetemi mesterképzésben kapcsolatos jelenleg tanítja a Uimp: a Mester Gazdasági és Pénzügyi területen gazdaság, illetve az alábbi területre vonatkozó Kormány: Mester Kortárs Latin-Amerika: Nagy egyenlőtlenségek és elvárások, Masters in Senior Public Management, Master kormány és Államigazgatási Mester Nemzetközi együttműködési és Public Policy Management, programok és projektek kidolgozása, valamint Mester Alkalmazott Politikai Tanulmányok.


3) Ami a nyelvet, arra van szükség , hogy van egy B2 szintű angol Közös Európai Referenciakeret. Ennek az az oka, hogy sok a szakirodalom és információk az egész/>

PhD program angol nyelvű. Ezen kívül ez a követelmény, hogy jogosultak részvétel nemzetközi tudományos kongresszusok és mobilitás kutatóközpontok külföldön.


4) Az új információs technológiák és a kommunikáció elengedhetetlen bármely program területeken. Javasoljuk, hogy a rászorultság korszerű számítógépes ismeretek (szövegszerkesztő, prezentációkészítő, statisztikai programok, stb.)/>

Felvételi követelmények és a felvételi feltételeknek


hozzáférési követelmények/>

Javasoljuk, hogy a kérelmezők kikéri az a „hallgató profil”, és annak biztosítása érdekében, hogy azok megfeleljenek az azonos, valamint az összes hozzáférési követelmények és különleges felvételi kritériumok az alábbiak.

Általában való hozzáférés hivatalos doktori program akkor kell, hogy rendelkezzen a spanyol hivatalos fokozat, vagy azzal egyenértékű, és a Mester, feltéve, hogy telt legalább 300 kredit az egész E két tanítások (6. cikke királyi rendelet 99/2011 január 28, amellyel hivatalos doktori szabályozott).

Ők is elérheti azoknak, akik kapcsolatba a következő esetekben:

 • Legyen birtokában a spanyol hivatalos egyetemi vagy más tagország az Európai Felsőoktatási Térség, amely lehetővé teszi a hozzáférést a mester szerint a 16. cikk rendelkezéseinek királyi rendelet 1393/2007 október 29 telt legalább 300 kredit a teljes hivatalos egyetemi tanulmányok, amelyek legalább 60, nem lesz mester szinten.
 • Legyen birtokában a spanyol hivatalos címe graduális és posztgraduális, amelynek időtartama, összhangban a közösségi jog szabályai szerint ez legalább 300 kredit. Ezek a diplomások kell részt venni a kötelező kiegészítők egyedi képzési kutatás megindítása, kivéve, ha a tananyag lényeges egyetemi diploma magában kredit a képzési és kutatási, oktatási egyenértékű értéket hitel kutatási tanulmányok mester .
 • Diplomások, akik megszerzése után egy helyet képzés a megfelelő vizsgálati hozzáférjenek a speciális orvosi képzésben, telt pozitív értékelést legalább két éves képzést egy programban, így a hivatalos neve az egyik specialitások Health Sciences.
 • Mivel a oklevélhez összhangban előállított külföldi oktatási rendszerek, anélkül, hogy a jóváhagyás vizsgálatától függően az egyetem, hogy akkreditál azonos szintű, hogy a spanyol hivatalos címe Mester és hatalmazni a kibocsátó ország képzési minősítési felvételi doktori tanulmányokat. Ez a beismerés nem jelenti minden esetben a jóváhagyást az előző cím birtokában a kérelmező vagy annak elismerését eltérő célokra doktori programokban való.
 • Birtokában az újabb spanyol PhD fokozat megszerzésének a korábbi egyetemi elrendelésekre.
 • Legyen birtokában a Diploma of Advanced Studies szerint nyert a királyi rendelet 778/98, április 30-án, vagy elérték a Research Elegendőség által szabályozott királyi rendelet 185/85 január 23.


Felvételi kritériumok/>

A Tanulmányi Bizottság a Doktori Program in Economics és kormánya fogja értékelni a felvételi folyamat:

1. teljes önéletrajz

Ez tantervnek tartalmaznia kell:

a) egyetemi feljegyzés (1): diploma (vagy diploma) megfelelő profil belépés és az átlagos értékelés kevesebb, mint 10-ből 7 (2 pont) a területeken.

b) Akadémiai Record (2): College (vagy fokozat) Mester megfelelő bejegyzés profil és az átlagos értékelés kevesebb, mint 10-ből 7 (3 pont) területekre.

c) English Language: B2 szint a Közös Európai Referenciakeret. Ez megfelel egy másik változat szerint a minimális pontszám 100 a teszt az Inglés mint idegen nyelv (TOEFL IBT), miután befejezte a diplomáját angol, vagy hogy egy nemzeti angol nyelvű országban (2 pont).

d) Egyéb előnyei: Egyéb programok kapcsolódnak a területen, kiadványok a tudományos folyóiratokban, marad az egyetemeken és kutatóközpontokban, referencia levél tekintélyes kutatás (1 pont).

közös értékelés: 8 pont.

2. Nyilatkozat az érdeklődés

Egy rövid nyilatkozatot kell benne, melynek hossza maximum két oldal, ahol a jelölt részletesen, hogy miért szeretnél csatlakozni a programot, a vonal vagy vonalak kutatási érdekeit és a szakmai elvárásoknak.

Ez lesz értékes megfelelő motiváció, hogy vállalják a doktori kutatómunka és levelezés a kutatás professzorok a doktori program.

Értékelés: 1 pont.

3. Interjú

Interjú két tanár Ph.D., aki jelentést tesz közzé a Tanulmányi Bizottság lehetőségéről szóló bevallja a jelölt. A tanárok értékes jelentésében az elemek 2. bekezdésében felsorolt ​​(érdekeltségi nyilatkozatot).

Értékelés: 1 pont.

4. megalapozottságának értékelése

El kell ismerni, hogy a doktori program, a kérelmezőnek meg kell felelnie a következő feltételeknek:

 • Bekezdés 1 pontszám nagyobb vagy egyenlő, mint 6.
 • teljes pontszám (tételeinek összege 1, 2 és 3) kevesebb, mint 7.

5. A diákok a részmunkaidős beiratkozási program lehet tenni egy részmunkaidőben, felhatalmazását követően a Tanulmányi Bizottság. A kritériumok ugyanaz, mint fent. Minden felvett hallgatók megváltoztathatja az üzemmódot, amely szerint a doktorjelölt futó indokolt változás a Tanulmányi Bizottság, amely illetékes, hogy elfogadja vagy elutasítsa a kérést.

Fejlesztési tanulmányok


KUTATÁSI KORMÁNY/>

7. sor - demokrácia, a kormányzás és közigazgatás

 • kormányzás
 • politológia
 • Senior Public Management
 • Közügyek
 • közélet tisztasága
 • kommunikációs politika

8. sor - társadalmi és politikai változások a globális világban

 • Nemzetközi együttműködés
 • Nemzetközi Jog és Nemzetközi Kapcsolatok
 • migrációs politikák
 • szociálpolitika
 • közbiztonság
 • Információs társadalom és a tudás


nyomkövető PHD/>


A Tutor Doctorando/>

Ha felveszik a doktori program, a megfelelő Akadémiai Bizottság feladata lesz, hogy az egyes doktorandusz oktató. Ez lesz egy orvos, akinek kutatási tevékenység kapcsolatban áll az egyik az együttműködő intézmények a Uimp a doktori program.

Az oktató gondoskodik arról, megfelelő kölcsönhatást Akadémiai Bizottság PhD program, amely az összes útmutatást és tanácsokat, amelyek szükségesek.

Ki fog adni egy éves értékelési tevékenységéről szóló beszámolókat Dokumentum és kutatási tervet, kiszállítják a Tanulmányi Bizottság a program a megadott határidőn belül.


A témavezető/span>/>

Számított legfeljebb két hónapon beiratkozás, az akadémiai bizottság felelős az egyes doktorandusz rendező / tézise az, hogy lehet-e vagy sem egybeesik a tutor korábban említettük. Az ilyen felosztás eshet bármelyik spanyol vagy külföldi orvos, bizonyított kutatási tapasztalattal, függetlenül az egyetem, központ vagy szervezet, amelyben szolgál.

A / A rendező / s a ​​doktori értekezés törekedni fog arra, felügyelete és folyamatos nyomon követése a kutatási tevékenység a doktori hallgató, felelős a következetesség és megfelelőségét képzési tevékenységek és a doctorando mutat megfelelő eredményeket elérésében az ismertetett célkitűzéseket a kutatási tervet. A / A rendező / s az értekezés elkötelezettek, hogy irányítsák a doktorandusz elősegítése kezdeményezések eléri teljes autonómiát, mint kutató.

Évente, a / rendező / értekezés kiadott értékelési jelentések / monitoring tevékenységek Dokumentum és kutatási tervet, kiszállítják a Tanulmányi Bizottság a program a megadott határidőn belül.


Feladatai az igazgató/>

 • Meg kell könnyíteni a kutatási gyakornok számára megfelelő média és a tudományos környezetben.
 • Biztosítani kell, hogy kutatásainak összhangban meghatározott feltételek, amelyet az egység pénzügyi és megállapodott a Uimp.
 • Jelentés a biztonság és a kockázat-megelőzés, sürgetve megfelelést.
 • A kutatási eredmények gyakornokok, hogy kövesse a helyes gyakorlat kódexének és kritikus értékelése során munkájukat.
 • Végzik munkájukat, hogy jelentenek követendő példaként a kutató által a képzésben.
 • Együttműködés előmozdítása más kutatócsoportok, központok ismerete minőségben ID i ösztönzése az eszmecserét a kutatók között, a kutatás és az ismeretek átadása.
 • Titokban tartani adatok bizalmas által biztosított / PhD hallgatók vagy bármely más tagja a kutatócsoport, amelyben van beépítve.
 • Elismerik a munkáját a kutatók képzését és szigorú és igazságos a szerzőség kiadványok.
 • A főkötelezett kérhet engedélyt a Tanulmányi Bizottság, hogy végezzen több mint három doktori disszertációk egyszerre.


A doktori hallgatók/span>/>

Doktori hallgatók gyakornoki kutatási személyzet vállalja, hogy regisztrálja a tevékenységüket, és a kapott eredményeket a papír lehetőségek PhD hallgató, hogy dolgozzon ki a kutatási tervet a monitoring és felügyelet az oktató és a / s / rendező tézis.


Doctorando kötelezettségek/>

 • Kövesse az utasításokat és ajánlásokat a tutor és / s / rendező tézisét illetően képzési tevékenységeket kell végezni, és tájékoztatja Önt a lehetséges kezdeményezések és az elért eredményeit.
 • Report rendszeresen oktatni és a / s / rendező értekezés folytat ilyen tevékenységet, és az evolúció a kutatás, az elért eredményeket és a felmerülő problémák során a képzés.
 • teljes mértékben integrálódott a projekt rendelt a képzés.
 • Részt vesznek a tudományos tevékenység, fórumok, szemináriumok, stb, fejlesztésével kapcsolatos munkájukat.
 • Küldje határidőn belül létrehozott Akadémiai Bizottság és a kutatási terv dokumentum Doctorando tevékenységet úgy, hogy azok értékes.
 • Szenteli, hogy a megvalósítás a doktori értekezés legalább egyenértékű 35 óra / hét, ha az elkötelezettség, hogy a program teljes munkaidőben, vagy 21 óra / hét, ha az elkötelezettség, hogy a ráfordított programot részmunkaidőben.
 • Kövesse a helyes gyakorlat és kódok a Uimp, és részt vesz a Doktori intézményekben.
 • Leteszi a képzési programok leírt hitelesítési jelentésben a doktori képzés és a hozzárendelt az oktató és / vagy / rendező / s az értekezés, a jóváhagyásával Akadémiai Bizottság.
 • Titokban tartani a bizalmas adatokat, hogy ő / rendező / s a ​​dolgozat, a gyám vagy bármely más tagja a kutatócsoport, amely integrált adja meg, és használja a kapott információkat kizárólag a megvalósítása a dolgozat PhD.
 • Nem hozzák nyilvánosságra, vagy át harmadik személyeknek, még abban az esetben a változás irányába a dolgozat, tájékoztatás a munka vagy a termék kutatás, saját vagy csoportos anyagok, amelyben részt vesz, anélkül hogy engedélyt a / az előző / rendező / dolgozat, kifejezetten és írásban.
 • Köszönettel tartozunk az oktató és / vagy a rendező / s szóbeli vagy írásbeli eredmények terjesztése.
 • Tisztelet és értékét a munka irányításában, igazgatásában és kutatási tevékenységek feladataihoz kapcsolódó és hatékonyan felhasználni az anyagi források és lehetőségek állnak rendelkezésre.


Kutatási terv/span>/>

A legfeljebb három hónapos doktori beiskolázási dolgozzon ki egy kutatási tervet felügyelete alatt az oktató és / vagy a rendező, hogy hagyja jóvá az Akadémiai Bizottság.

A kutatási terv tartalmazza legalább az elérendő célokat és az alkalmazott módszertant, és azokat az eszközöket, és az időzítés, hogy elérjék.

Ennek a tervnek frissítésre kerül, és értékeli, valamint a dokumentum Doctorando tevékenységek tartózkodásuk ideje alatt a programban, és mindig meg kell jóvá az oktató és / rendező / s a ​​dolgozat.

 • Éves kutatási tervet - a teljes első év (Print)
 • Éves Kutatási terv - kell kitölteni, az első év után (Print)


Tevékenységek dokumentálása Doctorando/span>/>

Dokumentum Doctorando lehetőségek (DAD) olyan személyes dokumentum, amely rögzíti az összes képzési tevékenységek, amelyeket a doktorandusz során doktori tanulmányait, és része az alapképzést, a kutató.

Ezeket a tevékenységeket rendszeresen értékelni kell az oktató, a felügyelő és a Szegedi Akadémiai Bizottság.

 • Tevékenységek Doctorando dokumentum (Print)


Az éves monitoring doctorando/span>/>

Doctorando felügyelet kerül sor közvetlenül az oktató és a felügyelő, a rendszeres felülvizsgálata a dokumentum Doctorando tevékenysége a kutatás és fenntartani a személyes találkozók a doktorandusz.

Ezen kívül a dokumentum Doctorando tevékenység lényeges elemét képezik a különböző értékelési eljárásokat kell feltétlenül küldje el a doktorandusz.

Ehhez a doktorandusz, a tanár, a rendező és a képviselő a Tanulmányi Bizottság aláírja a dokumentumot doctorando elkötelezettség nyomon követése és a bevált gyakorlatok a lehető leghamarabb a belépés után.

Évente a Szegedi Akadémiai Bizottság a PhD program közösen értékelik a kutatási tervet, és a dokumentum tevékenységek együtt átfogó jelentést ebben az értelemben kell kiadnia a tanár és a rendező mindkét dokumentum.

A pozitív értékelésre van szükség, hogy továbbra is a program követelményeinek. Ha nem, megfelelően indokolt értékelést, a doktorandusz kell értékelni ismét hat hónapon belül, és erre a célra kidolgoz egy új kutatási tervet. Abban az esetben, egy új negatív értékelés által készített jelentés motivált, a doktorjelölt deregisztráció hatására a program.

Az éves értékelés által végzett tevékenységek részmunkaidős diák vesz részt a különleges feltételeknek azok a diákok, az idő és szabad menetrendek bizonyos tevékenységek elvégzéséhez figyelembe veszik.

 • Dokumentumfilm az elkötelezettség és a bevált gyakorlatok doktori tanulmányok (Print)
 • Éves értékelő terv kutatás - a teljes első év (Print)
 • Értékelés éves kutatási terv - kell kitölteni, az első év után (Print)
 • Megjegyzés értékelési tevékenységek Doctorando (Print)


Változások a tervezet doktori értekezés/span>/>

Ha indokolt okok egybeesnek, és a megfelelő vizsgálat lefolytatását megkívánja, a doktorandusz kérheti a Szegedi Akadémiai Bizottság vonatkozó módosítások, hogy diplomamunkáját programot.

A kért módosításokat indokolni kell, és hatással lehet:

 • Tutor doktori értekezését.
 • Rendező / s a ​​doktori értekezés.

A kérelmet kell engedélyeznie az igazgató, Co-igazgató vagy Guardian, ha van ilyen.

 • Üzemmód változtatási kérelem, elnevezési igazgató vagy Tutor doktori értekezés (Print)


THESIS/>

A dolgozat egy eredeti kutatómunka által kifejlesztett jelölt bármely területén az ismeretek.

A dolgozat lehet kidolgozni, és adott esetben, megvédte kasztíliai vagy bármely más hivatalos nyelvén Spanyolországban vagy angol.


Doktori tézisek egy rövid összefoglalót a korábban megjelent cikkek/>

Az alelnök a Graduate Studies and Research engedélyezheti a termelés doktori tézisek egy rövid összefoglalót a korábban megjelent cikkek jogszabályok szerint maga elkészíteni által erre a célra a Szegedi Akadémiai Bizottság egyes PhD program, amely jóvá kell hagynia a elnökhelyettese Graduate Studies and Research .


Ezek szabályozzák a következő feltételeket összegyűjtése cikkek vonatkozásában a következő:/>

 1. minimum a tételek számát és minőségi mutatók szükséges ott.
 2. Hozzájárulásának fontosságát a doktorjelölt esetében a munka együttműködve más szerzők.
 3. Ezek a garanciák be kell építeni az egyetlen téma, vagy a kutatási irányt.
 4. maximális életkorát terméket.
 5. Mechanizmusok, hogy garantálja a szerzőség és az eredetiség doktori munkáját.


A javaslat, a kérelmező által benyújtott és a Szegedi Akadémiai Bizottság a doktori képzés, jóvá kell hagynia a tanár személye, aki lesz akkreditált orvos és úgy járnak, mint a gyám vagy adott esetben a rendező a dolgozat kutatási tapasztalattal./>


Által engedélyezett Akadémiai Bizottság megfogalmazása a tézist, hogy eljárást, és közölte ezt a döntést, hogy az alelnök a Graduate Studies és kutatás fejlesztése a doktorandusz a doktori értekezését, be kell tartania a következő:/>

 1. Tartalmaz egy általános bevezetést létre a kapcsolat a különböző alkotó elemeket a dolgozat, és amelyben a kutatás meghatározott, jelezve annak céljait.
 2. A mag a dolgozat áll egy példányát különnyomata cikkek, a szó szerinti átirata vagy ezek hozzájárulása a kiadványt. Abban az esetben szó transcipción folyóiratok, amelyben megjelent, a szerzők a cikkek, oldalak és jelzett időpontokban.
 3. A dolgozat tartalmaz egy fejezetet, amelyben általános eredményeinek összefoglalása kerül bemutatásra, és a vita annak a fennmaradó tükrözte következtetéseket lehetne levonni a kutatás, hogy mely elemek támogatják, valamint a lehetséges jövőbeni fejlesztések ezen vizsgálatok. Szintén tartalmaz, adott esetben egy fejezetet, amely részletesen eljárások és a felhasznált anyagok, a kutatás tárgya a cikkeket, amelyeket szolgált alapjául a készítmény a dolgozat.


Kidolgozása után a dolgozat, ezt meg kell küldeni az illetékes Tanulmányi Bizottság a doktori program, hogy ha szembe a végén a fenti, engedélyezi az azonos betéti szerint az általános eljárás engedélyt, a betéti és az olvasás a dolgozat a Uimp. Mindenesetre, a doktorandusz követelményeknek kell megfelelnie a doktori./>


titoktartási/span>/>

Disszertációjával témáról, a titoktartási záradékot, a dolgozat kerül elhelyezésre az egyetemen, de ez nem lehet konzultálni alatt a betét időszak részben leírt bemutatása és olvasás tézisek.

A védés kerül sor zárt ajtók mögött az egyetlen elnök jelenlétében, titkára és tagjai a bíróság, valamint a doktorandusz és a rendező / s és a tanár a dolgozat. annak lehetőségét, hogy a nyilvános védés az értekezés előzetes engedélye szponzor elképzelhető.


Az engedélyezési eljárások, a védelmi és közzététele doktori disszertáció keretében az adatvédelmi eljárások vagy technológia átadása vagy tudás meghatározott szabályok bemutatása és olvasás tézisek az alábbiakban ismertetett módosításokkal:/>

 1. Elkészítése után a doktori értekezés, a doktorandusz kérni fogja a Szegedi Akadémiai Bizottság, hogy az állapota „Tesis bizalmas” rögzítené:
  1. Az eredeti vagy hiteles másolatát a dokumentumok bizonyítják, hogy ez alá védelmi eljárások vagy a tudásátadás és a technológia.
  2. A másolatot az értekezés két változatban: a kis, amelyben a tartalom által érintett kötelessége, hogy ne sugározza vagy adó és / vagy jobb titoktartási és teljes másolatát, amely továbbra is a fájl Egyetem mellett kötelezettségvállalás törlésre kerül titoktartás.
  3. Az igazgató jelentését ezt a kérést.
 2. A Tanulmányi Bizottság a doktori program megoldja a kérelem kézhezvételétől számított legfeljebb tizenöt munkanapon belül követő naptól a kérelmet. Ez csak akkor fogadható el, ha bebizonyosodik, hogy a titoktartás elengedhetetlen a sikeres védelmi eljárás vagy átadás. A felbontás közölni fogják a doktorandusz igazgatója, a szakdolgozat és Tutor. A rövid változat az, hogy be kell nyújtani a nyilvános kiállításon időszakban. Ez a verzió kell egyeznie a tartalom a kiállítás és az állami védelem a dolgozat.
 3. Tagjai az Akadémiai Bizottság fenntartja abszolút bizalmas tartalmát illetően a szakdolgozat és titoktartási nyilatkozatot kell aláírni érintett időszakra kell meghatározni attól függően, hogy a szükséges idő, hogy letétbe a szabadalom, illetve attól függően, hogy az idő meg a által benyújtott dokumentumok PhD hallgató bizalmas kezelése érdekében. Ezeket a kötelezettségvállalásokat kell őriznie a Szegedi Akadémiai Bizottság a doktori képzés és adhat egy másolatot a PhD-hallgató, ha kérik.
 4. Az elengedés a dolgozat fogják tájékoztatni az állapotát alatt Tesis adatvédelmi eljárások vagy a tudás átadása és a technológia.
 5. Belépés Bíróság bírája doktori értekezés fogják figyelmeztetni kifejezetten, amelyre a védelmi fent leírt eljárások vagy átadás. Kötelesek titoktartás, abszolút bizalmas annak tartalmáról. Ehhez mielőtt Serles be a dolgozat teljes verzió, akkor titoktartási nyilatkozatot kell aláírni, hogy megfelelő védelmet is elég hosszú.
 6. Ha a bíróság azt szeretné, hogy a doktorandusz tartalmával kapcsolatos kérdések, a titoktartási kell megtenniük zárt ülésen, a pre- vagy állami jellegű.
 7. Továbbá, ha a doktorandusz úgy véli, hogy a válasz minden kérdésre a Bíróság felfedi adatot vagy információt, amely bizalmasnak minősülnek, kérheti a bíró, a válasz történik magán.
 8. A jóváhagyást követően a dolgozat, a példányt csökken közzé az intézményi adattár. Ha befejeződött a védelem vagy a tudás átadása és a technológia, Uimp járjon helyébe a teljes másolatát.

bejegyzés

Az érdeklődők kell küldeni postán plorrio@fogm.es és postai úton:

Minisztérium doktori hallgatók
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
C / Fortuny, 53
E-28010 Madrid


a következő dokumentumokat:/>

 • Jelentkezési lap a felvételi a doktori tanulmányok aláírt (kattints ide a letöltéshez)
 • NIF hitelesített fénymásolatát esetében spanyol állampolgárok, illetve útlevél esetében a külföldiek.
 • Önéletrajz amelynek tükröznie kell az átirat vagy foka, Mester tanulmányi eredménye, középfokú angol és más érdemeit.
 • Aláírt nyilatkozat az érdeklődés (maximum két oldal), amelyben az okokat, hogy miért szeretnél csatlakozni a programhoz, a vonal vagy vonalak kutatási érdekek és a szakmai elvárások részletes.
 • Kutatási projekt (mellék között 1000 és 2000 szó), ahol cím, tárgy, értékelje a tudás és a munka hipotézisek, valamint az anyagok és módszerek tanulmány részletezzük.
 • igazoló okmány angol B2 szintű szerint Közös Európai Referenciakeret (TOEFL akkreditációs típus, TOEIC, IELTS, First Certificate)
 • hitelesített fénymásolatát cím vagy diploma (legalizálni lefolytatott vizsgálatok kívül Spanyolországban, akár az Európai Felsőoktatási Térség-EFT) vagy hitelesített fénymásolatát igazolás befizette a kibocsátás díjakat.
 • Eredeti vagy hitelesített másolatát a tudományos igazolás (legalizálták az esetben végzett tanulmányok Spanyolországban vagy EFT) vagy főiskolai diploma.
 • hitelesített fénymásolatát az egyetemi diplomáját spanyol vagy EFT vagy Master kívül végzett Spanyolországban (legalizált) vagy DEA (diák tervezi, 98), illetve a díjat a Kutatási megfelelősége (diák tervezi, 85 ).
 • Eredeti vagy hitelesített másolatát a személyes tudományos igazolás vagy spanyol mester fokozat vagy Mester EFT-kívül végzett Spanyolországban (legalizálták külföldiek esetén) vagy doktori spanyol elvégzett korábbi jogszabály.
 • 1 db igazolványkép méretű fénykép


MEGJEGYZÉSEK:/>

Abban az esetben a külföldi képesítések jóváhagyott, hitelesített fénymásolatát, a honosítási igazolás kerül bemutatásra.

Abban az esetben a külföldi képesítések nem hagyják jóvá, a személyes tudományos minősítést tartalmaznia kell a hivatalos időtartamát tanévben, a tananyag, majd a tanult tárgyak, képzettségük és a munkateher minden hiteles fordításra bármilyen nyelv kivétel nélkül.


A jelentkezőknek a külföldi képesítés jóváhagyott nem is benyújtja által kiállított igazolást az egyetem, hogy ki a címet, amely szerint a cím hozzáférést biztosít a doktori tanulmányokat a kibocsátó ország./>


ösztöndíjak

Konzultációk és összefüggő eljárások a hívások a támogatások és a segítségnyújtás magában foglalja a Menendez Pelayo International University kell irányítani, hogy e-mailben becas.posgrado@uimp.es.

 • A kutatók nemzetközi mobilitása kialakulását Menendez Pelayo International University. rövid tartózkodásra.
 • A kutatók nemzetközi mobilitása kialakulását Menendez Pelayo International University. Támogatás konferencián való részvétellel.
 • Támogatások PhD hallgatók bármely egyetem az országban, a tanfolyami részvételt keresztirányú fejlesztésére vonatkozó doktori disszertációk.

Program taught in:
Angol
Last updated February 27, 2018
This course is Campus based
Start Date
Május 2019
Duration
3 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
5,000 EUR
(Uimp arányok). IUIOG regisztráció hosszabbítás kiterjesztés kérése: 250 euró / év.
By locations
By date
Start Date
Május 2019
Application deadline

Május 2019