Read the Official Description

AACSB Accredited

Mesterképzés Kent Business School által vezérelt nemzetközi kutatási és jelentősége.

-On Kent Business School A kutatási szak kivételes hallgatók egy dinamikus kutatási kultúra, a felügyelet a mi közösség több mint 60 kutatási aktív oktatók, kiváló minőségű források és kiváló kutatási képzés.

Ajánljuk az alábbi tárgy szakirányok:

  • Könyvelés
  • pénzügy
  • Ipari kapcsolatok
  • kezelés
  • Menedzsment
  • értékesítés
  • Operációkutatási

PhD hallgatók minden kap egy dedikált iroda vagy egy laptop vagy a PC, konferencia támogatás, formális kutatási módszerek képzés és teljes hozzáférést biztosít a létesítmények a Doktori Iskola.

Mi is kínálnak PhD ösztöndíj csomagok kiváló jelöltek. Minden ösztöndíjra pályázók kell tartani az első osztályú kitüntetéssel diplomázott (ha még befejezzék a mester program) vagy a mester fokozatot kitüntetéssel egy adott témáról, és egy jó színvonalú az írott vagy beszélt angolul (IELTS 7, vagy azzal egyenértékű).

University of Kent PhD ösztöndíj alapján három évre Graduate Oktatási asszisztensi, amely magában foglalja a pénzügyi támogatás fejében a részmunkaidő. Ez magában foglalja a tandíjat, a UK / EU sebesség (és néhány ösztöndíjakkal lehetnek nemzetközi díjak), valamint egy kombinált fizetés és karbantartási támogatás a teljes brit Research Council arány.

Alkalmazások saját finanszírozású hallgatók jelentkezését is várjuk, és a minimális belépési követelmény a Merit mester szinten egy adott téma, valamint az angol nyelvi követelmények.

Belépő a Kent Business School PhD program szeptemberben (jelentkezési határidő június 30.), illetve január (határidő október 31.) minden évben.

Program taught in:
Angol
Kent Business School, University of Kent
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019