Hivatalos Leírás

Ról ről

"A LIU Brooklyn campus doktori hallgatói és oktatói keményen dolgoznak a kutatásukban, a klinikai tapasztalatokban és az akadémiai kurzusokban, de nem hallani őrült lépéseket és hangos hangokat, amikor a pszichológiai osztályhoz közeledik a 8. emeleten. A LIU Klinikai Pszichológia program fényes fából készült ajtóin sétálva a modern üvegfalú szobák, a lágy fények és a diákok gondosan és elgondolkoztatott beszélgetéseken összeszedve lendületesen összeszedik a kanapékot. Ezeket a dolgokat első pillantásra figyelmen kívül hagyhatja - egy kar keze a hallgató vállán, amely tanácsot ad egy tanulmány kutatási tervére; egy másodikéves diák, aki egy elsőéves hallgató statisztikai könyvét vizsgálja, amely egy adatkészletet ír le; Barátságos vicc és lelkesedés történt a professzor és a posztgraduális asszisztens között, amikor reggeli üdvözletet cseréltek. A LIU közösség végzős hallgatójaként ezek a támogató kapcsolatok megkülönböztetik a programot vadul. A társaik közötti versengés nyomása nem létezik; ehelyett a közös célokból, az együttmûködésbôl és a gondoskodásból származó légkör keletkezik, mivel a diákok és a karok egyaránt a tudósok és a klinikusok felé tolják magukat a kiválóság felé. "- doktori hallgató

A Ph.D. A Program és a Pszichológia Tanszék a Brooklyn-i Campus Humanities Building 8. emeletén található irodák, konferenciatermek és egy hallgatói társalgóban. A tanszéknek is van egy dedikált kutatólaboratóriuma a 6. emeleten. A campus látogatói és a Ph.D. A program gyakran megjegyzi vonzó megjelenését. A Humán Épület első emeletén egy Művészeti Galéria és egy Kumble Performing Arts Színház található. A Humanities Building a Brooklyn-i campus parkosított fő udvarának egyik sarkát foglalja el, és a végzős hallgatók számára a Brooklyn belvárosának forgalmas nagyvárosi térségében folytathatja szemlélődését. A campus egy rövid metróút Manhattanből.

A Ph.D. Pszichológiai Szolgáltató Központja A program a Pratt épület ötödik emeletén található. A Központ pszichológiai szolgáltatásokat kínál a Brooklyn campus egyetemi és posztgraduális hallgatói testületnek, és rendelkezik Ph.D. a klinikai kar felügyelete alatt dolgozó diákok.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve November 29, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019