Vide bejelentés száma: VTU / ACA / 2006-07 / 2538 kelt július 12, 2006, IFIM Business School), engedélyezték a Visvesvaraya Műszaki Egyetem (VTU), Belgaum, hogy felajánl egy PhD-program Management. Így IFIM Business School egyedülálló különbséget, hogy többek között a néhány autonóm intézmények az országban, hogy élvezik ezt az elismerést egy egyetem.

JELENTKEZÉS Ph.D

  • Töltse ki a jelentkezési lapot (forduljon hozzánk további információért).
  • Miután kitöltötte-ben a személyes adatokat, a jelölt, hogy jöjjön le IFIM található I. szakasz Elektronikus város beszélgetés a kari vezető.
  • Kérelemmel együtt a vizsgázó pontosan leírni egy írási mintegy saját kutatási témát, és vigye el a beszélgetés a útmutató.
  • Kérjük, győződjön meg arról, hogy megfelel az alapvető követelményeknek, hogy regisztráljon Ph.D a VTU. Az egyik az, hogy elvégezzék rajtuk a VTU Ph.D alkalmassági vizsga kérelem benyújtását követő keresztül IFIM (Test ajánlat 2-szer egy évben).
  • A regionális VTU központ RV tanítóképző Jayanagar kapcsolatba lehet lépni bármilyen felvilágosítást jelentkezési lapok vagy teszteket.
Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Július 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő

Július 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date