Hivatalos Leírás

A PROGRAMRÓL

A Környezettudományi és Műszaki Program (EnSE) felkészíti a tanulókat arra, hogy a világ legsürgetőbb kihívásaival foglalkozzanak. Világviszonylatban aggodalomra ad okot a tiszta víz rendelkezésre állása; Az EnSE megvizsgálja a víz tisztítására és újrafelhasználására szolgáló módszereket, valamint csökkentse a meglévő tartalékok szennyeződését. A program középpontjában az embereknek a környezetünkre gyakorolt ​​hatásának vizsgálata erőforrás-kihasználás révén történik; beleértve a túlzott fogyasztást, a talajromlást és a vízszennyezést. Ezen erőfeszítések eredményei megoldást kínálhatnak a vízhiányra és a talajszennyezésre.

Ez a program négy műsorszámot tartalmaz: vízminőség, kémia és kezelés; Környezeti mikrobiológia és biotechnológia; Környezeti hidrológia és folyadék mechanika; és a környezeti tudományok és mérnöki anyagok.
A programba belépő hallgatók magántanulmányokba sorolhatók be, majd speciális kurzusokat vehetnek fel a három fő sáv egyikében. A fennmaradó kurzusok műszaki választani. A három pályán együtt szerepelnek a legfontosabb területek a Környezettudományi és Mérnöki, és a core-plus speciális kurzusok és választani fogja felszerelni a hallgató számára a sikeres és produktív karrier ezen a területen.

Ph.D. FOKOZAT

A doktori filozófia (Ph.D.) fokozatot úgy tervezték, hogy felkészítse a hallgatókat a kutatói pályára a tudomány és az ipar számára. Kínálják kizárólag teljes munkaidős programként.

A KAUST minimális lakóhely követelménye 3,5 év a belépő diákok számára, és 2,5 év az MS fokozatra belépő hallgatók számára. Minden doktori képzésen minimum 3,0 GPA-t kell elérni. Az egyes kurzusokhoz legalább egy B- tanfolyam szükséges.

A Ph.D. fokozat a következő lépéseket tartalmazza:

  • A disszertáció tanácsadójának biztosítása
  • A program tanfolyamainak sikeres befejezése
  • A minősítő vizsga átadása
  • A disszertáció javaslata a védelemhez a jelöltség megszerzéséhez
  • Doktori értekezés előkészítése, benyújtása és sikeres megvédése

Internships és Visiting Opportunitues elérhető itt.

Program oktatási nyelve:
Angol

13 további kurzus King Abdullah University of Science and Technology »

Utoljára frissítve December 8, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Price
Free
Teljesen finanszírozott ösztöndíjas havi juttatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date