Hivatalos Leírás

Kadir Has University pénzügyi és banki doktori (Ph.D.) programját szolgálja, akik érdeklődnek a pénzügyi pályafutás folytatásában, akár egyetemeken, akár pénzügyi szektorbeli intézmények és szervezetek szakembereként. Figyelembe véve az idő értékét, a hallgatóknak olyan kurzusokat kell kiválasztaniuk, amelyeknek a célja, hogy a lehető legnagyobb előnyöket elérhessék tanulási és szakdolgozási kutatási törekvéseikben. A program kötelező kurzusokból áll, a főterület és a nyílt terepi szelektív kurzusok mellett. A főmezős szelektív kurzusok azok, amelyeket az FB tanfolyamok jeleznek, míg a nyílt terepi szelektív kurzusok azok, amelyeket a Kadir Has University Doktori Iskola főbb területei kínálnak. Összefoglalva, a diákok beiratkozhatnak a kapcsolódó tudományágakba, például közgazdasági, jogi, üzleti menedzsment, kommunikációs, mérnöki és menedzsment információs rendszerekbe. A kurzusok sikeres befejezése után a hallgatóknak át kell lépniük a program minősítő vizsgálatán, majd a Ph.D. a disszertáció sikeres értekezésvédelemmel és jóváhagyással zárul.

A program, a kurzus munka és a szakdolgozat munkaszakaszainak elfogadására vonatkozó szabályok és szabályok, valamint a releváns egyéb kérdések a Kadir Has University honlapjának posztgraduális programjaiban találhatók.

A program oktatási, oktatási és szakdolgozási nyelve angol.

A tanfolyamok oktatási ideje a dolgozó szakemberek igényeihez igazodik.


A KHAS Finance és Banking megkülönböztető KHAS Ph.D. Program

Pénzügyi és banki kar Ph.D. A program olyan kompetens tudósokból áll, akik szorosan nyomon követik a világ és a hazai fejlesztéseket. A tanfolyamokon és a program egyéb akadémiai tevékenységein kívül a karok munkatársai is szerveznek paneleket, szemináriumokat és konferenciákat a jelenlegi gazdasági és pénzügyi kérdésekről. Így a program elméleti tanítása valóban orientált példákkal és tevékenységekkel gazdagodik.

Kadir Has University folyamatosan bővülő könyvtári és elektronikus adatbázisai széles körű könyveket, folyóiratokat és kapcsolódó információkat biztosítanak.

A program végzősei naprakész oktatást szereznek a pénzügyi és banki szin-qua-non területeken, mint a pénzügyi gazdaság, a pénzügyi intézmények és a piacok, a banki elmélet és politika, a menedzsmentgazdaság, a nemzetközi monetáris / pénzügyi rendszer, a pénzügyi kockázatkezelés és a pénzügyi modellezés . Az érdeklődők számára a program kvantitatív finanszírozási, valószínűségi, sztochasztikus folyamatokat és statisztikákat is kínál.

A program tananyagai angol nyelvűek, így a diákok világszerte hozzáférhetnek a legfrissebb kurzusinformációkhoz. Ez segíti őket abban, hogy jobban versenyezzenek a pénzügyi szakértők egyre globálisabb piacán.

A program befejezői sikeresen működnek különböző magán- és közintézményekben, mint például banki cégek, vállalatok, befektetési alapok, állami szervezetek és nagyvárosi többségek, valamint felsőoktatási intézmények, egyetemek és kutatóközpontok.

Információ az intézményről

Pénzügy és banki képzés Ph.D. A program 2009-ben alakult a Társadalomtudományi Doktori Iskolában, és 2009-2010-es tanévben kezdte meg a hallgatók elfogadását.

Elnyert kvalifikáció / képesítési szint

A diákokat, akik sikeresen befejezték a programot, Ph.D. fokozat (7. szint) a pénzügyek és bankügyek területén Ph.D.

Felvételi követelmények

A pályázók, akik diplomát szerzettek a négyéves alapképzési programból különböző területeken, a Pénzügyi és Banki Ph.D. Azoknak, akik az értekezés opcióval jelentkeznek, legalább 55 pontot kell kapniuk az ALES-től. Az ALES-pontszámot nem igényli azok, akik a nem-disszertációs opciót alkalmazzák. A részletes információkat lásd: - szabályzat munkatársa és egyetemi szakon a Kadir Has University - rendelet Graduate Education at Kadir Has University Vannak különböző eljárások és követelmények alkalmazására külföldiek. Kérjük, ellenőrizze - A nemzetközi diákok útmutatója.

A megelőző tanulás elismerése

Azok a diákok, akik sikeresen befejezték legalább egy félévet egy másik programban a posztgraduális iskolában vagy egy másik egyetemen, átvihetők. A transzfer feltételeit az egyetemi szenátus határozza meg. A hallgatóknak legalább 6 kredit / óra tanfolyamot kellett teljesíteniük, és a pontszámot 2,50 / 4,0 pont átlagos pontszámmal kell értékelniük. Azok a tanfolyamok, amelyeket a Pénzügy és a Banking Ph.D. a diákok által más programokban megfogalmazott kurzusok közül a Pénzügyi és Banki Ph.D. végső döntést hoz a Társadalomtudományi Doktori Iskola igazgatótanácsában. Amennyiben a szakterületen tanuló diákokat a Pénzügyi és Banktudományi Doktori (Ph.D.) doktori képzésben részesítik, a jóváírt kurzusokat a Pénzügy és a Banki Ph.D. A program és a végső döntést a Társadalomtudományi Doktori Iskola igazgatótanácsában hozzák meg. A részletes informatiom lásd: - szabályzat munkatársa és egyetemi szakon a Kadir Has University - rendelet Graduate Education at Kadir Has University Vannak különböző eljárások és követelmények alkalmazására külföldiek. Kérjük, ellenőrizze: - A nemzetközi diákok útmutatóját.

Graduation követelmények

Annak érdekében, hogy a hallgatók a szakdolgozat opcióval rendelkezzenek, a hallgatóknak legalább 3,00 főnél nagyobbnak kell lennie. A GPA-nak sikeresen be kell fejeznie az összes kötelező tanfolyamot és a szükséges számú választható kurzust, és az értekezését a diplomamunka a védelem után fogadja el. Annak érdekében, hogy befejezhessük a nem-disszertációs opciót, a diákoknak legalább 3,00 főnek kell lennie 4,00 Cum-nál. A GPA-nak sikeresen be kell fejeznie az összes kötelező tanfolyamot, és a szükséges számú választható kurzust, és a projektet tanácsadójának jóvá kell hagynia.

A program meghatározása

Pénzügyi és banki doktori programunk célja, hogy olyan tudományos környezetet teremtsen, amely elősegíti a nemzetközi normáknak megfelelő személyeket. Ez egy rugalmas program, amely lehetővé teszi a szociális és műszaki tudományok hátterében álló pályázók számára, hogy multidiszciplináris keretek között javítsák szakmai és tudományos képződésüket. Ennek megfelelően a kötelező banki és pénzügyi kurzusokon túlmenően a hallgatók választható kurzusokat vehetnek igénybe, melyeket a kapcsolódó diplomás programok, például közgazdaságtan, pénzügyi tervezés, jog vagy nemzetközi kapcsolatok biztosítanak. Nagy lehetőség van a doktori értekezés témájának kiválasztására.

A program eredményei

 1. Alapfinanszírozási fogalmak, mint például a pénz időértéke, a kockázat-hozam viszonyok elsajátítása. A pénzügyi és banki problémák megértéséhez és megoldásához szükséges elméleti háttér megszerzése.
 2. Az alapfinanszírozási fogalmak, mint például a pénz időértéke, a kockázat-hozam viszonyok, a területhez való hozzájárulás szintjén történő elsajátítása. A pénzügyi és banki problémák megértéséhez és elméleti hozzájárulásához szükséges elméleti háttér megszerzése.
 3. A gazdasági és pénzügyi modellek tükrében a vállalati, ágazati, makroszintű és globális szinten a banki és pénzügyek területén tapasztalt problémák kreatív és innovatív elemzése és megoldása.
 4. Képes elemezni a banki és pénzügyi problémákkal kapcsolatos vállalati, ágazati, makro- és globális szinten felmerülő problémákat a gazdasági és pénzügyi modellek fényében.
 5. A pénzügyi intézményekről és piacokról szóló történelmi, elméleti és gyakorlati ismeretekhez való hozzájárulás megtanulása és megszerzése.
 6. A pénzügyi intézményekről és piacokról szóló részletes történelmi, elméleti és gyakorlati ismeretek megszerzése.
 7. Kritikusan és kreatívan értékeljük a szociális, szabályozási és politikai tényezők szerepét és fontosságát a banki és pénzügyi ágazat számára mind gyakorlati, mind elméleti szempontból, valamint a fejlesztésre irányuló javaslatok kidolgozásának képességét.
 8. A szociális, szabályozási és politikai tényezők szerepének és fontosságának értékelése a banki és pénzügyi ágazat számára mind gyakorlati, mind elméleti szempontból.
 9. A pénzügyi piacok globális aspektusainak és azok nemzetközi kapcsolatokkal való kapcsolatának megismerése.
 10. A pénzügyi piacok globális vonatkozásaival és azok nemzetközi kapcsolataival való teljes körű megismerése, valamint a meglévő ismeretekhez való hozzájárulás szintjén.
 11. A pénzügyi gazdaságelmélet elveinek és módszereinek alkalmazására való képesség tanulása és megszerzése, beleértve a portfóliókezelést, a vállalati pénzügyeket és más almezőket.
 12. A pénzügyi gazdaságelmélet elveinek és módszereinek, köztük a portfóliókezelés, a vállalati pénzügyek és más almezetek alkalmazása és fejlesztése.
 13. Képesség a pénzügyi és gazdasági adatok elemzésére és szintetizálására. Képesség a kutatási eredmények írásos és szóbeli formában történő bemutatására. Képesség arra, hogy mind a csapat tagjaként, mind az üzleti beállítások vezetőjeként működjön.
 14. A pénzügyi és gazdasági adatok mélyreható és kreatív elemzésének, szintézisének és felhasználásának képessége.
 15. Képesség a kutatási eredmények írásos és verbális formában történő bemutatására, megvitatására és megvédésére mind az egyetemi, mind az üzleti környezetben.
 16. Képesség arra, hogy mind a csapat tagjaként, mind a vezetőként működjön, és új perspektívákat nyújtson mind az üzleti, mind a tudományos környezetben.

Szakmai profilok a diplomások

A program végzősei szakmai vagy akadémiai karrierjüket folytathatják. Emellett emberi erőforrásaikat, amelyek előzetes tudásuk eredményeként és a Pénzügyi és Banki Doktori Programban szerzett tapasztalatuk eredményeként nyerhetnek, mind a magán-, mind a közszférában produktív felhasználásra.

Értékelési kérdőívek

Tanfolyam és kar tag értékelésének felmérése érettségi felmérés

Nemzetközi együttműködés

A Kadir Has University összes Erasmus és más nemzetközi együttműködési megállapodása A felsőfokú végzettséggel és kutatással foglalkozó Kadir Has University a Pénzügyi és Banki Programra vonatkozik.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Kadir Has University »

Utoljára frissítve February 4, 2019
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
12,000 USD
Doktori programok - Fizetés 3 részletben: 20.000 $
Deadline
aug. 2, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
End Date
aug. 31, 2023
Jelentkezési határidő
aug. 2, 2019

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
aug. 2, 2019
End Date
aug. 31, 2023