Kadir Has University pénzügyi és banki doktori (Ph.D.) programját szolgálja, akik érdeklődnek a pénzügyi pályafutás folytatásában, akár egyetemeken, akár pénzügyi szektorbeli intézmények és szervezetek szakembereként. Figyelembe véve az idő értékét, a hallgatóknak olyan kurzusokat kell kiválasztaniuk, amelyeknek a célja, hogy a lehető legnagyobb előnyöket elérhessék tanulási és szakdolgozási kutatási törekvéseikben. A program kötelező kurzusokból áll, a főterület és a nyílt terepi szelektív kurzusok mellett. A főmezős szelektív kurzusok azok, amelyeket az FB tanfolyamok jeleznek, míg a nyílt terepi szelektív kurzusok azok, amelyeket a Kadir Has University Doktori Iskola főbb területei kínálnak. Összefoglalva, a diákok beiratkozhatnak a kapcsolódó tudományágakba, például közgazdasági, jogi, üzleti menedzsment, kommunikációs, mérnöki és menedzsment információs rendszerekbe. A kurzusok sikeres befejezése után a hallgatóknak át kell lépniük a program minősítő vizsgálatán, majd a Ph.D. a disszertáció sikeres értekezésvédelemmel és jóváhagyással zárul.

A program, a kurzus munka és a szakdolgozat munkaszakaszainak elfogadására vonatkozó szabályok és szabályok, valamint a releváns egyéb kérdések a Kadir Has University honlapjának posztgraduális programjaiban találhatók.

A program oktatási, oktatási és szakdolgozási nyelve angol.

A tanfolyamok oktatási ideje a dolgozó szakemberek igényeihez igazodik.


A KHAS Finance és Banking megkülönböztető KHAS Ph.D. Program

Pénzügyi és banki kar Ph.D. A program olyan kompetens tudósokból áll, akik szorosan nyomon követik a világ és a hazai fejlesztéseket. A tanfolyamokon és a program egyéb akadémiai tevékenységein kívül a karok munkatársai is szerveznek paneleket, szemináriumokat és konferenciákat a jelenlegi gazdasági és pénzügyi kérdésekről. Így a program elméleti tanítása valóban orientált példákkal és tevékenységekkel gazdagodik.

Kadir Has University folyamatosan bővülő könyvtári és elektronikus adatbázisai széles körű könyveket, folyóiratokat és kapcsolódó információkat biztosítanak.

A program végzősei naprakész oktatást szereznek a pénzügyi és banki szin-qua-non területeken, mint a pénzügyi gazdaság, a pénzügyi intézmények és a piacok, a banki elmélet és politika, a menedzsmentgazdaság, a nemzetközi monetáris / pénzügyi rendszer, a pénzügyi kockázatkezelés és a pénzügyi modellezés . Az érdeklődők számára a program kvantitatív finanszírozási, valószínűségi, sztochasztikus folyamatokat és statisztikákat is kínál.

A program tananyagai angol nyelvűek, így a diákok világszerte hozzáférhetnek a legfrissebb kurzusinformációkhoz. Ez segíti őket abban, hogy jobban versenyezzenek a pénzügyi szakértők egyre globálisabb piacán.

A program befejezői sikeresen működnek különböző magán- és közintézményekben, mint például banki cégek, vállalatok, befektetési alapok, állami szervezetek és nagyvárosi többségek, valamint felsőoktatási intézmények, egyetemek és kutatóközpontok.

Információ az intézményről

Pénzügy és banki képzés Ph.D. A program 2009-ben alakult a Társadalomtudományi Doktori Iskolában, és 2009-2010-es tanévben kezdte meg a hallgatók elfogadását.

Elnyert kvalifikáció / képesítési szint

A diákokat, akik sikeresen befejezték a programot, Ph.D. fokozat (7. szint) a pénzügyek és bankügyek területén Ph.D.

Felvételi követelmények

A pályázók, akik diplomát szerzettek a négyéves alapképzési programból különböző területeken, a Pénzügyi és Banki Ph.D. Azoknak, akik az értekezés opcióval jelentkeznek, legalább 55 pontot kell kapniuk az ALES-től. Az ALES-pontszámot nem igényli azok, akik a nem-disszertációs opciót alkalmazzák. A részletes információkat lásd: - szabályzat munkatársa és egyetemi szakon a Kadir Has University - rendelet Graduate Education at Kadir Has University Vannak különböző eljárások és követelmények alkalmazására külföldiek. Kérjük, ellenőrizze - A nemzetközi diákok útmutatója.

A megelőző tanulás elismerése

Azok a diákok, akik sikeresen befejezték legalább egy félévet egy másik programban a posztgraduális iskolában vagy egy másik egyetemen, átvihetők. A transzfer feltételeit az egyetemi szenátus határozza meg. A hallgatóknak legalább 6 kredit / óra tanfolyamot kellett teljesíteniük, és a pontszámot 2,50 / 4,0 pont átlagos pontszámmal kell értékelniük. Azok a tanfolyamok, amelyeket a Pénzügy és a Banking Ph.D. a diákok által más programokban megfogalmazott kurzusok közül a Pénzügyi és Banki Ph.D. végső döntést hoz a Társadalomtudományi Doktori Iskola igazgatótanácsában. Amennyiben a szakterületen tanuló diákokat a Pénzügyi és Banktudományi Doktori (Ph.D.) doktori képzésben részesítik, a jóváírt kurzusokat a Pénzügy és a Banki Ph.D. A program és a végső döntést a Társadalomtudományi Doktori Iskola igazgatótanácsában hozzák meg. A részletes informatiom lásd: - szabályzat munkatársa és egyetemi szakon a Kadir Has University - rendelet Graduate Education at Kadir Has University Vannak különböző eljárások és követelmények alkalmazására külföldiek. Kérjük, ellenőrizze: - A nemzetközi diákok útmutatóját.

Graduation követelmények

Annak érdekében, hogy a hallgatók a szakdolgozat opcióval rendelkezzenek, a hallgatóknak legalább 3,00 főnél nagyobbnak kell lennie. A GPA-nak sikeresen be kell fejeznie az összes kötelező tanfolyamot és a szükséges számú választható kurzust, és az értekezését a diplomamunka a védelem után fogadja el. Annak érdekében, hogy befejezhessük a nem-disszertációs opciót, a diákoknak legalább 3,00 főnek kell lennie 4,00 Cum-nál. A GPA-nak sikeresen be kell fejeznie az összes kötelező tanfolyamot, és a szükséges számú választható kurzust, és a projektet tanácsadójának jóvá kell hagynia.

A program meghatározása

Pénzügyi és banki doktori programunk célja, hogy olyan tudományos környezetet teremtsen, amely elősegíti a nemzetközi normáknak megfelelő személyeket. Ez egy rugalmas program, amely lehetővé teszi a szociális és műszaki tudományok hátterében álló pályázók számára, hogy multidiszciplináris keretek között javítsák szakmai és tudományos képződésüket. Ennek megfelelően a kötelező banki és pénzügyi kurzusokon túlmenően a hallgatók választható kurzusokat vehetnek igénybe, melyeket a kapcsolódó diplomás programok, például közgazdaságtan, pénzügyi tervezés, jog vagy nemzetközi kapcsolatok biztosítanak. Nagy lehetőség van a doktori értekezés témájának kiválasztására.

A program eredményei

 1. Alapfinanszírozási fogalmak, mint például a pénz időértéke, a kockázat-hozam viszonyok elsajátítása. A pénzügyi és banki problémák megértéséhez és megoldásához szükséges elméleti háttér megszerzése.
 2. Az alapfinanszírozási fogalmak, mint például a pénz időértéke, a kockázat-hozam viszonyok, a területhez való hozzájárulás szintjén történő elsajátítása. A pénzügyi és banki problémák megértéséhez és elméleti hozzájárulásához szükséges elméleti háttér megszerzése.
 3. A gazdasági és pénzügyi modellek tükrében a vállalati, ágazati, makroszintű és globális szinten a banki és pénzügyek területén tapasztalt problémák kreatív és innovatív elemzése és megoldása.
 4. Képes elemezni a banki és pénzügyi problémákkal kapcsolatos vállalati, ágazati, makro- és globális szinten felmerülő problémákat a gazdasági és pénzügyi modellek fényében.
 5. A pénzügyi intézményekről és piacokról szóló történelmi, elméleti és gyakorlati ismeretekhez való hozzájárulás megtanulása és megszerzése.
 6. A pénzügyi intézményekről és piacokról szóló részletes történelmi, elméleti és gyakorlati ismeretek megszerzése.
 7. Kritikusan és kreatívan értékeljük a szociális, szabályozási és politikai tényezők szerepét és fontosságát a banki és pénzügyi ágazat számára mind gyakorlati, mind elméleti szempontból, valamint a fejlesztésre irányuló javaslatok kidolgozásának képességét.
 8. A szociális, szabályozási és politikai tényezők szerepének és fontosságának értékelése a banki és pénzügyi ágazat számára mind gyakorlati, mind elméleti szempontból.
 9. A pénzügyi piacok globális aspektusainak és azok nemzetközi kapcsolatokkal való kapcsolatának megismerése.
 10. A pénzügyi piacok globális vonatkozásaival és azok nemzetközi kapcsolataival való teljes körű megismerése, valamint a meglévő ismeretekhez való hozzájárulás szintjén.
 11. A pénzügyi gazdaságelmélet elveinek és módszereinek alkalmazására való képesség tanulása és megszerzése, beleértve a portfóliókezelést, a vállalati pénzügyeket és más almezőket.
 12. A pénzügyi gazdaságelmélet elveinek és módszereinek, köztük a portfóliókezelés, a vállalati pénzügyek és más almezetek alkalmazása és fejlesztése.
 13. Képesség a pénzügyi és gazdasági adatok elemzésére és szintetizálására. Képesség a kutatási eredmények írásos és szóbeli formában történő bemutatására. Képesség arra, hogy mind a csapat tagjaként, mind az üzleti beállítások vezetőjeként működjön.
 14. A pénzügyi és gazdasági adatok mélyreható és kreatív elemzésének, szintézisének és felhasználásának képessége.
 15. Képesség a kutatási eredmények írásos és verbális formában történő bemutatására, megvitatására és megvédésére mind az egyetemi, mind az üzleti környezetben.
 16. Képesség arra, hogy mind a csapat tagjaként, mind a vezetőként működjön, és új perspektívákat nyújtson mind az üzleti, mind a tudományos környezetben.

Szakmai profilok a diplomások

A program végzősei szakmai vagy akadémiai karrierjüket folytathatják. Emellett emberi erőforrásaikat, amelyek előzetes tudásuk eredményeként és a Pénzügyi és Banki Doktori Programban szerzett tapasztalatuk eredményeként nyerhetnek, mind a magán-, mind a közszférában produktív felhasználásra.

Értékelési kérdőívek

Tanfolyam és kar tag értékelésének felmérése érettségi felmérés

Nemzetközi együttműködés

A Kadir Has University összes Erasmus és más nemzetközi együttműködési megállapodása A felsőfokú végzettséggel és kutatással foglalkozó Kadir Has University a Pénzügyi és Banki Programra vonatkozik.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

2 további kurzus Kadir Has University »

Utoljára frissítve Február 4, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
12,000 USD
Doktori programok - Fizetés 3 részletben: 20.000 $
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
End Date
aug. 31, 2023
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
aug. 31, 2023