Amellett, hogy a ösztöndíjak előírt felhívás felvételi, BV TECH SpA finanszírozza egy három éves ösztöndíj keretében a Ph.D. Politika, Human Rights and Sustainability - Kutatási terület: Nemzetközi jog, agrárjog. Tudnia kell összpontosítania / saját kutatási projekt a téma "Nemzetbiztonság, honvédelem és a Cyber ​​Warfare: a létfontosságú infrastruktúrák védelme a számítógépes fenyegetések Olaszországban és a széles stratégiai és politikai következményei a nemzetközi porondon."

A kutatásnak foglalkoznia kell a témája a kibertér ötödik dimenzió a konfliktus a stratégiai dinamikája a nemzetközi kapcsolatok, különös figyelmet fordítva az olasz nemzeti védelmi és biztonsági stratégiák. Azáltal, hogy az kellően figyelembe a támogatott kezdeményezéseket többi tagja a Nemzetközi Közösség területén a számítógépes biztonság, a kutatás kell vizsgálnia a stratégiai vonatkozásai által generált elfogadott politikák és intézkedések Olaszország által annak érdekében, hogy megakadályozza, védelme és reagál a kibertámadások ellen, a nemzeti kritikus infrastruktúrák. A tanulmány azt is vizsgálja, milyen szerepet játszik, vagy hogy lehet játszott, a magánszektor arra, hogy szembeszálljon a számítógépes fenyegetések. A kutatási eredményeket adnak meghatározása egy sor ajánlást célja az volt, és az integrált és koherens olasz nemzeti cyber védelmi és biztonsági modellt.

Tanfolyam leírása

A Ph.D. Program "A politika, az emberi jogok és a fenntarthatóság" van egy három éves lakossági program jellemző az interdiszciplináris megközelítés a témát, és a hangsúlyt fektetni manapság tapasztalható problémákat védelmét és az emberi jogok előmozdítása.

A Program áll a következő tantervek (Kutatási területek):

  • Nemzetközi jog, agrárjog
  • Nemzetközi, európai, és nemzeti szint alatti politikai gazdaságtan
  • Politikai filozófia, politológia (International Relations)

Keretében a Ph.D. programot kötelező részvétel az előadások, kutatási tevékenységek, lehetőségek nyári egyetemek és időszakok külföldön "egymás mellett" összehangolt és kiegyensúlyozott módon. Továbbá, a létrehozott könyvtárközi kölcsönzés szolgáltatást kezdeményezést, diákok, ha már a supervisoràs aláírása, megrendelheti a cikkeket és könyveket, amelyekre szükségük van a kutatás - amennyiben ők nem állnak rendelkezésre az egyetemen "s könyvtárban. A Scuola Superiore Sant'Anna rendelkezik három ösztöndíjat a nem uniós polgárok és négy ösztöndíjat az olasz és az EU is. Emellett a diákok az összes étkezést ingyen az egyetem étkezdéjében.

EU-n kívüli jelöltek nyújthatnak be támogatási kérelmet olasz vagy angol nyelven. Abban az esetben, anyanyelve nem az angol meg kell adnia bizonyos nyelvvizsgája, de a nyelvi lemondást úgy lehet tekinteni abban az esetben, elkészült egy jelentős részét a tanulmány angol nyelven. A leendő hallgatók kellett volna legalább egy MSc diploma vagy azzal egyenértékű címet.

A kutatási javaslat, amely része a pályázati csomag nagyon fontos. A kiválasztott témakör alá kell tartoznia a négy általános területeket, amelyek a fent említett. A szerkezet a javaslatot áll: title kutatás, miért fontos, hogy vállalja ezt a kutatást, a rövid áttekintést a korszerű ezt a kérdést, a tudományos helyiségek, a kutatási célok, módszerek, hogy kell használni, rövid tevékenységek időbeosztása, hogy kell során vállalt hároméves tanulmányok és bibliográfia. Nincsenek oldalon határok, de általában a kutatási javaslatok készülnek körül 3.000 szavak.

Végül az esetre, ha nem olasz, itt van a baráti tanácsot "Miután megkapja a felvételi írni tanulókat olasz intenzíven. Bár a kutatási tevékenységek kell angolul, nem lesz sok osztályok, képzések olasz.

Program oktatási nyelve:
Angol
Olasz

6 további kurzus Scuola Superiore Sant'Anna »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő