A Ph.D. Program "Agrobiosciences" van egy három éves program jellemző az interdiszciplináris konnotációja, és célja a magasan képzett és motivált diákok, akik szeretnék megszerezni a kutatási és elemzési készségek a nemzetközi tudományos közösség, hogy megszerezzék a készségek a szakmai tudományos kutatás dolgozni a kormányzati szervek, pénzügyi intézmények , nemzetközi ügynökségek, magáncégek közgazdász.

A Ph.D. Program "Agrobiosciences" abból áll, hogy a következő tantervek:

Genomika és Terméstudomány (Plant Biotechnology; Plant Genetics; Plant Physiology; Növénygenomikai; terméstudománnyal; a fejlett technológiák Kertészeti; Növénytermesztési és minőség) mezőgazdaság, a környezetvédelem és a Landscape (multifunkcionális és fenntartható mezőgazdaság, biogazdálkodás és az integrált mezőgazdaság, növénytermesztés és a minőség ; Agroecosystem menedzsment és funkcionális biológiai sokféleség; Landscape Agronomy; többkritériumos elemzése élelmiszer és nem élelmiszer termesztési rendszerek Agro-environemntal összehasonlítása termesztési rendszereket; Mezőgazdasági területre-táj) ​​A diákok elismerte, hogy a három év PhD A Agrobiosciences további sikeres felvételi vizsgát. A támogatható pályázók tartani a Master of Science (M.Sc.) diploma vagy azzal egyenértékű címet.

Amint az a szabályzat az iskola, a Ph.D. Program "Agrobiosciences" egy hároméves program fejlett tanulmányok és felügyelt kutatás; vége után a program, a Diploma di Perfezionamento ruházzák a diákok, akik teljesítették a didaktikai követelmény, és letette a záróvizsgát a dolgozat dolgozat; A Diploma di Perfezionamento az egyenértékű a Ph.D fokozatot.

Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus Scuola Superiore Sant'Anna »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő