Ph.D. vagy ed.d. vezetői a haladás a tanulás és a szolgáltatás a felsőoktatásban

Általános információk

Program leírás

A doktori Leadership for Advancement of Learning and Service (Felsőoktatási Ed.D. vagy PhD) fog készíteni, hogy jelentősen hozzájáruljon a szervezet, és segítségével válik egy transzformációs vezető a felsőoktatásban.

A program célja a jelenlegi és a leendő vezetők dolgozó két- és négyéves főiskolák és egyetemek és a közösség és a műszaki főiskolák, akik igyekeznek, hogy a katalizátor jelentős változást a saját szervezetükbe.

A tananyag a doktori Leadership for Advancement of Learning and Service Felsőoktatási középpontjában a kortárs vezető elméletek egy erős alapot a kutatásban. A széles körű megértését az összetett jellege felsőoktatás szőtt az egész tananyag, de az elsődleges hangsúly a program célja, hogy előkészítse, hogy vezetni a szervezet keresztül érdemi változás és átalakulás. Ahelyett, hogy egyszerűen építeni a tudás a felsőoktatás elmélet, megtudhatja, hogy vezetővé váljon, aki hatékonyan működjön a szervezeten belül, hogy pozitív változást.

Egy új kohorsz kezdődik évente egyszer júniusban. A program kezdődik egy kéthetes, egész napos Nyári Akadémia, amely tartott az egyetemen Milwaukee. Befejezését követően az intézet, osztály felel meg a bíboros Stritch University City Center belvárosában Milwaukee. Osztályok megfelelnek egy hétvége havonta során ősszel és tavasszal félév: pénteken 4-8 óráig, szombaton 08:00-04:00 és vasárnap 09:00-01:00.

Tanfolyamok

 • EDHE 781 - Kortárs kérdések a felsőoktatásban
 • EDHE 783 - Student Affairs Administration Felsőoktatási
 • EDHE 784 - Innovatív stratégiák a felsőoktatásban
 • EDHE 790 - Vezetés a tanulás és Szolgáltató Felsőoktatási Intézet I.
 • EDHE 791 - Az American College és a University: múlt, jelen és jövő
 • EDHE 792 - Vezetés a tanulás és Szolgáltató Felsőoktatási Intézet II
 • EDHE 793 - Szervezeti Theory and Practice in Higher Education
 • EDHE 794 - Vezetés a tanulás és Szolgáltató Felsőoktatási Intézet III
 • EDHE 795 - Curriculum, Instruction and Assessment

Fokozat követelményei

Doktorátus Leadership Felsőoktatási

Felvételi kérelem

Nincs költsége, hogy nyújtsák be a felvételi kérelmet az interneten.

Kérelmeket a program felülvizsgálják a gördülő alapon, így elegendő idő megkezdése előtt a program megfontolásra. A diákok alkalmazása a nemzetközi diákok kell, hogy nyújtsanak be kiegészítő információt nyelvtudás és tanuló vízum állapotát.

Fokozat követelményei

 • Minden doktori tanfolyam sikeresen befejeződött.
 • Mindhárom éves értékeléseket a tananyag szál sikeresen befejeződött.
 • Minden program követelményeinek (kutatócsoport óra, mentor cél formák, LLSR stb)
 • A dolgozat elfogadta és jóváhagyta.
 • Az előadás már sikeresen megtörtént.
 • Minden pénzügyi kötelezettségek felmerült az egyetem teljesültek.
 • Minden végzős jóváírt mértéke már szerzett hét éven belül idején érettségi.

Fok opciók

Doktorátus Leadership Felsőoktatási

Egyének folytatja vagy egy Ed.D. (Doctor of Education), vagy PhD (Doctor of Philosophy) ebben a programban.

A Ph.D. tanterv több kutatás-alapú, míg a Ed.D. tanterv több orvos-orientált. A Ph.D. program előírja, további 3 kredit elmélet és kutatás; 63 kredit szükséges a Ed.D. program.

Végén az első évben a doktori tanulmányok, úgy dönt, hogy szeretné-e folytatni Ed.D. vagy PhD

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Cardinal Stritch University began as a teaching institution for the Sisters of St. Francis of Assisi in 1937. Today, Stritch offers more than 60 undergraduate and graduate degree programs that help s ... Tovább

Cardinal Stritch University began as a teaching institution for the Sisters of St. Francis of Assisi in 1937. Today, Stritch offers more than 60 undergraduate and graduate degree programs that help students develop new skills, gain career-related experience, and build professional networks. With more than 34,000 alumni, our graduates are known for their roles at nonprofits, schools, small companies, health care organizations, corporations, and entrepreneurial ventures. Kevesebb