Doktori tanulmányok

A megfelelő mesterképzésben részt vevő diplomásoknak lehetősége nyílik a Pilsenben a Nyugat-Csehországi Egyetem Villamosmérnöki Karán folytatott doktori tanulmányaik kiterjesztésére. Ez a fokozat a harmadik, legmagasabb fokú egyetemi tanulmányok, nappali tagozatos és szokásos hossza 4 év (a tanulmányok maximális időtartama 6 év).

A tanulmányt a Pilsenben található Nyugat-csehországi Egyetem tanulmányi és vizsgálati szabályai szabályozzák. Minden hallgatónak saját tanulmányi terve van, és egy felettese vezette, akihez a hallgató a doktori tanulmányi témához jelentkezett. A nappali tagozatos hallgatók ösztöndíjban részesülnek.

Az állami doktori vizsga a tanulmányozás során legkésőbb a program megkezdésétől számított két éven belül megtörténik. A tanulmány az értekezés megvédésével zárul. A tanulmány végzősei megkapják a doktor címet (a név mögött Ph.D. rövidítve). Az összes doktori képzés angol nyelven is tanulható a Pilsenben, a FEL-ben.

122597__MG_5218_rets_vyrezobnoveny_text_en.jpg

A következő ágakat kínáljuk az "Villamosmérnöki és informatikai" (EaI) tanulmányi programban:

  • Villamosenergia-technika (DEEN) - teljes munkaidőben
  • Elektronika (DELN) - teljes munkaidőben
  • Villamosmérnök (DELT) - teljes munkaidőben

5 ok, amiért kellene doktori tanulmányokat folytatnom a Pilsenben az FEE-n:

  1. Lehetőség arra, hogy csatlakozzon a FEE / RICE csapathoz, és munkát szerezzen a tanulmányok során egyedülálló, nemzetközileg elismert FEE / RICE csapatokban.
  2. Lehetőség tanulni azoktól a felügyeletektől, akik világhírű szakértők. Együttműködés velük olyan referencia-állást fog kapni, amely egyébként elérhetetlen lenne számodra.
  3. Együttműködés a világszínvonalú R-n
  4. Lehetőség utazni a világon. Érdekes kapcsolatokat szerezhet, és fontos személyiségekkel találkozhat nemzetközi konferenciákon és gyakornokokon.
  5. Ösztöndíj havonta 15 000 CZK-ig, amelyet rendkívüli ösztöndíj formájában nyújtott teljesítménybónuszok és esetleg olyan projektek bónuszai növelhetnek, amelyeken dolgozol.

Mekkora a tanulmány szokásos hossza?

4 év.

Jogos vagyok-e a kollégiumra?

Igen, a doktori tanulmány hallgatói lehetőséget kapnak a kollégiumban való elszállásolásra. Emellett ugyanolyan hallgatói juttatásokra jogosult, mint a főiskolai vagy a mesterképzésben részt vevő hallgatók.

Milyen felelősségek vannak a vizsgálat során?

A feladatokat mindig minden Ph.D-re külön meghatározzák. diák. Tanulmányai alatt kiválasztott kutatási megbízáson dolgozik, és számos tudományos projektben vesz részt. Általában öt szakmai vizsgat tesz le, hogy kiegészítse szakmai készségeit, hogy sikeresen megbirkózzon a szakterülettel. Ön részt vesz a hallgatókkal folytatott munkában, közzéteszi tudományos munkája eredményeit. Utazik és részt vesz egy szakmai gyakorlaton egy rangos külföldi munkahelyen.

Megváltoztathatom-e a tanulmányi formát, az értekezés témakörét és a témavezetőmet a tanulmányok során?

Igen, a hallgató válthat a nappali tagozatos tanfolyamról a kombinált tanfolyamra és fordítva. Megváltoztathatja az értekezés tantárgyát és a témavezetőt, de minden változtatást jóvá kell hagynia és meg kell vitatnia a FEE Doktori Tanulmányok Testületében vagy az FEE Tudományos Testületében.

Alkalmazási eljárás

A teljes jelentkezési eljárás itt található:

https://www.fel.zcu.cz/en/applicants/doctoral/podani_prihlasky/

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Cseh
Utoljára frissítve Október 15, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Price
- ingyenesen tanítják, nincs díj. Ezen kívül minden Ph.D. a hallgatók ösztöndíjjal részesülnek.
Deadline
okt. 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
End Date
aug. 2024
Jelentkezési határidő
okt. 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
okt. 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.
End Date
aug. 2024

RICE R&D center laboratories

Faculty of Electrical Engineering

Pilsen, Czech Republic