Ph.D. a Villamosmérnöki

Általános információk

Program leírás

A villamosmérnöki (EE) fontos szerepet játszik a mérnöki, az alkalmazott fizika és a számítástechnika területén. A technológia fejlődésének jelentős része az EE területén végzett élvonalbeli kutatásokból származik. A KAUST-nál az EE programnak ehhez a hagyományhoz van kötve: célja a diákok felkészítése a szakmai pályák sokaságára és a világszínvonalú kutatási és kutatási alapú oktatás előmozdítására a mérnöki és tudomány interdiszciplináris partneri együttműködésével.

Az EE képzési programnak két (2) fő sávja van:

  • Elektro-fizika
  • Systems

Az elektro-fizika pálya a szilárd állapotú elektronika, a mikrorendszerek, az elektromágnesesség és a fotonika technikai területeit foglalja magában, míg a Systems track magában foglalja a kommunikációt, a hálózatépítést, a jelfeldolgozást, a számítógépes látást és az ellenőrzést.

Ph.D

A Filozófiai Doktori (Ph.D.) fokozat célja, hogy felkészítse a hallgatókat az egyetemi és ipari kutatói pályára. Kizárólag teljes munkaidős programot kínál. A BS-fokozattal rendelkező diákok számára minimum két és fél éves tartózkodási követelmény van a KAUST-ban, és két és fél évig az MS fokozattal rendelkező diákok számára. Minden doktori kurzuson minimum 3,0 GPA-t kell elérni. Az egyes kurzusok minimálisan egy „B” -et igényelnek, hogy tanfolyamot szerezzenek.

A Ph.D. A fokozat a következő lépéseket tartalmazza:

  • A disszertáció tanácsadójának biztosítása.
  • A program tanfolyamának sikeres befejezése.
  • A minősítő vizsga átadása.
  • A disszertáció javaslata a védelemhez a jelöltség megszerzéséhez.
  • Doktori értekezés előkészítése, benyújtása és sikeres megvédése

Ph.D. Tanfolyam követelmények

A szükséges tanfolyam változó a Ph.D. BS diploma vagy megfelelő MS fokozat. A BS fokozatot viselő hallgatóknak teljesíteniük kell az MS Degree szakkörben felvázolt összes program- / kötelező tanfolyamot és választható kurzust, valamint a Ph.D. az alábbi tanfolyamokon. A BS fokozatba belépő diákok is jogosultak az MS fokozat megszerzésére az MS fokozat követelményeinek kielégítésével; azonban a hallgató felelőssége, hogy kijelentse szándékát egy MS-re való végzettséggel kapcsolatban

Diákok a Ph.D. A megfelelő MS-fokozattal rendelkező diploma meg kell felelnie az alábbi követelményeknek, de a Disszertáció Tanácsadója további tanfolyamokat követelhet meg.

Ph.D. Tanfolyamok

  • Legalább két 300 szintű tanfolyam
  • Graduate Seminar 398 (non-credit): Minden hallgató köteles regisztrálni és megkapni a megfelelő minősítést minden félévben a program megköveteli, hogy részt vegyenek.
  • Téli gazdagodási program: A hallgatók kötelesek kielégítően teljesíteni legalább egy teljes téli gazdagodási programot (WEP) a fokozat követelményeinek részeként. Azok a diákok, akik teljesítették a WEP követelményeit, miközben a MS fokozatot szerezték be, nem szükséges a teljes WEP-t második alkalommal beírni a Ph.D. Fokozat.

A KAUST MS fokozattal belépő hallgatók a fel nem használt tanfolyamokat a Ph.D felé továbbíthatják. programkövetelmények programszintű jóváhagyás függvényében. Egy másik egyetemi Ph.D-ről átmenő hallgatók A program eseti alapon kaphat disszertációs kutatást és tanfolyam-jóváírást a dékán jóváhagyásával az eredeti intézményben végzett kapcsolódó munkához. Azonban ezeknek a hallgatóknak továbbra is teljesíteniük kell a képesítési vizsga és az értekezés javaslatának védelmi követelményeit a KAUST-n.

További információért lépjen a Programismertetőhöz .

Utoljára frissítve December 2019

Az iskoláról

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Tovább

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Kevesebb