Ph.D. a biológiai és mezőgazdasági technika területén

Általános információk

Program leírás

Belépés a CMB iskolájába

A Mérnöki Főiskola MS és Ph.D. mellett A CMB Iskola a következő felvételi útmutatással és követelményekkel rendelkezik:

  • Különös figyelmet szentelnek az alkalmazás következő összetevőinek: GRE és más teszt pontszámok, egyetemi fokozatú átlag, a hallgatói szándéknyilatkozat (SOP) és ajánlási levelek.
  • Az iskolai diplomás programba való belépéskor figyelembe kell venni azokat a minőségi hallgatókat, akik egy nem mérnöki szakon végzett BS fokozatot szerzettek, mint a fizika, a kémia vagy a biológia. Ezek a hallgatók általában kötelesek 3-4 további mérnöki kurzust teljesíteni a posztgraduális képzésük kezdetén, melyet az iskola tantervi bizottsága határoz meg a College Graduate felvételi és tanácsadó bizottsággal együttműködve.
  • Az MS-től a Ph.D-ig terjedő főváltozás: a) minden GRE pontszámnak legalább 150 (verbális és mennyiségi) értéknek kell lennie, b) Ph.D. be kell tartani a belépési követelményeket, c) bizonyítani kell a megfelelő előrehaladást a tagállamokban, d) az alábecsült GPA-nak legalább 3,0-nak (vagy azzal egyenértékűnek) kell lennie, és e) kötelező változást kell adni a változásra.

Tanulmányi program

Minimumkövetelmény - 72 kreditóra (minimum 32 kreditórás munka, minimum 40 kreditóra és disszertáció)

118041_117979_ENWA.jpg

Kötelező tanfolyamok (10 óra)

  • ENGR 6910: Műszaki kutatás alapjai (3 óra)
  • BIOE 8970: Bioinjekciós szeminárium (4 félév, 4 óra) * OR
  • ENGR 8950: Végzős szeminárium (összesen 4 félév, 4 óra) *
  • ENGR 8103: Számítástechnika (3 óra)

Választani (22 óra)

Minimálisan 22 további órás tanfolyamot kell kiválasztani a hallgatói tanácsadó bizottság jóváhagyásával. Legalább 10 óra kell, hogy legyen 8000 vagy annál magasabb, és legalább 12 óra legyen a Műszaki Főiskola által kínált tanfolyam. Az egyetem megköveteli, hogy a Ph.D. program közvetlenül BS fokozattól vagy a Ph.D. A program megszerzése előtt MS diplomát kell teljesítenie további 4 félév óra a University of Georgia tanfolyamok nyitva csak a végzős hallgatók

Kutatás és értekezés (40 óra)

  • Legalább 37 órányi doktori kutatás (ENGR 9000) vagy projektorientált doktori kutatás (9010). Jellemzően a diákok több mint 37 kreditórát teljesítenek a Diplomás Tanácsadó Bizottság jóváhagyásával.
  • 3 óra doktori értekezés (ENGR 9300) szükséges a Tanulmányi Terven.

* A tanulmányi programban csak 3 órányi bio-műszaki szeminárium vagy diplomás szeminárium vehető igénybe. Az egyes programok vagy iskolák megkövetelhetik, hogy a diákok további félévekre jelentkezzenek be. A diákokat erőteljesen ösztönzik arra, hogy továbbra is rendszeresen részt vegyenek a hangszórósorozat előadásokon, még akkor is, ha a szemináriumot hivatalosan nem regisztrálták.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Understanding that 21st century engineers require more than technical knowledge, we equip students with an understanding of the social and economic impact of their work, the ability to communicate the ... Tovább

Understanding that 21st century engineers require more than technical knowledge, we equip students with an understanding of the social and economic impact of their work, the ability to communicate their ideas to a wide variety of people, the ability to work effectively in teams, and the skills to provide leadership in solving society’s grand challenges. Kevesebb