Ph.D. a gépekben és berendezésekben, a gép és a berendezés tervezésében

A doktori tanulmányi program Gépek és berendezések tervezése a független gépekre és berendezésekre vonatkozó tudományos és kutatási projektekre összpontosít. Célja a magasan képzett és kreatív diplomások képzése, akik képesek részt venni a tudományos, kutatási és szakmai tevékenységekben. A Ph.D. a jelöltek tovább bővítik és finomítják a matematika, a fizika és az alkalmazott tudományok ismereteit a tanulmányi tudomány elméleti megalapozásában, hogy képesek legyenek megoldani a feladatok megoldását a fejlesztés és a tervezés, a modellezés és a műveletek szimulációja, valamint a kísérletek kivitelezése és végrehajtása területén .

A diplomások képesek függetlenül alkalmazni az előadásokon és a modern tanulási módszerek (pl. Számítások és kísérletek) révén szerzett ismeretek elsajátítását és az elméleti ismeretek magas szintjét, a konkrét problémák megoldására a gépek alkatrészeinek és mechanizmusainak kijelölt területein, a kerekes szállítás, a kezelőgépek, a munka- és összeszerelő gépek, a dugattyús égő motorok, az üveggyártó gépek és a robotika, a textilipari gépek és a nanofibres gyártására szolgáló gépek, hőtechnikai berendezések és műszaki diagnosztikai berendezések stb. a kritikus elemzésre, értékelésre és szintézisre alkalmas módszereket, amelyek képesek vizsgálataik eredményeinek megvitatására, valamint a jelenlegi ismeretek professzionális módon történő kiterjesztésére, a közzététel és megosztás más mind a hazai, mind a külföldi szakmai közösség tagjai.

A tanulmányi program befejezése után a diplomások sikeresen pályázhatnak kutatói csoport tagjai számára mind az elméleti, mind az alkalmazott kutatási területeken, vagy az iparfejlesztési központok és az adott területre összpontosító kutatóintézetek szakértői számára. Alapvető ismereteik és szakmai hozzáállásaik miatt szélesebb körben is sikeresek lesznek, mint a felsőoktatási intézmények oktatói.

Škoda Auto Ph.D. Program

Ph.D. a TUL pályázók jogosultak pályázni a Škoda Auto Ph.D. programot, vagy írhatnak diplomát a vállalat által kínált témáról.

Legfontosabb tényeket

 • FACULTY: Gépészmérnöki Kar
 • AZ ÚTMUTATÓ NYELVJE: angol
 • JOGOSULTSÁG
  • Elismert felsőoktatás (mesterképzés) a 49/2009. (nem szükséges Szlovákiából, Lengyelországból, Magyarországról, Németországból és Szlovéniából származó pályázóknak).
  • Beléptetési vizsgálat
 • IDŐTARTAM: 4 év
 • FEJEZET / AKADÉMIAI ÉV: 2000 USD
 • ALKALMAZÁSI DÍJA: 500 CZK / 25 USD
 • ALKALMAZÁSI HATÁRIDŐ: 31. augusztus 31
Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus Technical University of Liberec »

Utoljára frissítve September 8, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
2,000 USD
FEJEZET / AKADÉMIAI ÉV
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date