Ph.D. a kémiai és biológiai mérnöki

Általános információk

Program leírás

A kémiai és biológiai mérnöki program a diákok számára lehetőséget kínál arra, hogy valódi világméretű megoldásokat dolgozzon ki a globális kihívásokra szigorú tanfolyam-tanulmányok és a legmodernebb kémiai kutatások terén. Ezek közé tartoznak a gáz- és folyadékelkülönítés, a vízsótalanítás, a katalízis, a fenntartható energia és a nanotechnológia új anyagainak és folyamatainak fejlesztése, valamint az új ötletek előmozdítása a folyamat tervezésében és ellenőrzésében, valamint a reaktortervezésben.

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel honlapunkat, hogy többet tudjon meg a posztgraduális tanulmányi programról és a kar kutatócsoportjairól.

Ph.D. Fokozat

Általában három-négy év posztgraduális diploma. A Ph.D. eredeti kutatást foglal magában, és egy kutatási disszertációba zárul.

Ph.D. Fokozat követelményei

A doktori filozófia (Ph.D.) fokozatot úgy tervezték, hogy felkészítse a hallgatókat a kutatói pályára a tudomány és az ipar számára.
Kínálják kizárólag teljes munkaidős programként.

A KAUST minimális lakóhely követelménye 3,5 év a belépő diákok számára, és 2,5 év az MS fokozatra belépő hallgatók számára. Minden doktori képzésen minimum 3,0 GPA-t kell elérni. Az egyes kurzusokhoz legalább egy B- tanfolyam szükséges.

Ph.D. hallgató fokozat szükséges a következő fokozat követelményeinek teljesítéséhez a diploma megszerzéséhez:

  • A disszertáció tanácsadójának biztosítása.
  • A program tanfolyamainak sikeres befejezése.
  • A minősítő vizsga átadása.
  • A disszertáció bizottságának kialakítása.
  • A disszertáció javaslatának védelme.
  • Megvédeni és elküldeni Ph .D. Értekezés.

Ph.D. Fokozat Idővonal

Tudj meg többet

Program igazgató:
Zhiping Lai, Ph.D.
Vegyész- és biológiai mérnöki egyetemi docens
4. épület, 4. szint, 4218 szoba.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Tovább

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Kevesebb