Ph.D. a növényi tudományban

Általános információk

Program leírás

A Növénytudományi Program célja a növények növekedésének és működésének alapos megértése a kihívásokkal teli környezeti feltételek mellett, például Szaúd-Arábiában. A növények alapvető biológiáját számos szinten vizsgálják (pl. Genomi, proteomikus, metabolomikai), és megvizsgálják a növények kölcsönhatásait a környezetükkel, mind abiotikus (hő, só és aszály), mind biotikus (kórokozók és szimbólumok) között. Ezen ismeretek alkalmazása lehetővé teszi olyan növények kifejlesztését, amelyek jobban tolerálják a környezeti stresszt, és elősegíti a fenntartható mezőgazdasági rendszerek létrehozását a világ száraz régióiin.

Ph.D. Fokozat

A doktori filozófia (Ph.D.) fokozatot úgy tervezték, hogy felkészítse a hallgatókat a kutatói pályára a tudomány és az ipar számára. Kínálják kizárólag teljes munkaidős programként.

A KAUST minimális lakóhely követelménye 3,5 év a belépő diákok számára, és 2,5 év az MS fokozatra belépő hallgatók számára. Minden doktori képzésen minimum 3,0 GPA-t kell elérni. Az egyes kurzusokhoz legalább egy B- tanfolyam szükséges.

A Ph.D. fokozat a következő lépéseket tartalmazza:

  • A disszertáció tanácsadójának biztosítása
  • A program tanfolyamainak sikeres befejezése
  • A minősítő vizsga átadása
  • A disszertáció javaslata a védelemhez a jelöltség megszerzéséhez
  • Doktori értekezés előkészítése, benyújtása és sikeres megvédése

Gyakorlat és látogatási lehetőségek itt érhetők el.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Tovább

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Kevesebb