Ph.D. a számítógépes tudományban

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A Számítástudományi Program tanítja a diákokat, hogy világszínvonalú kutatók és gondolkodók legyenek a számítástechnika területén. A program célja, hogy felkészítse a hallgatót a karrier akadémiai, ipari kutatás vagy fejlett pozíciókat az iparágban.

A program két fokozatot kínál: a filozófia doktora (Ph.D.) és az MS fokozatot. Az MS fokozatot csak kurzusok megszerzésével vagy kurzusok kombinációjával és egy értekezés megírásával lehet megszerezni. A kutatói karrier iránt érdeklődő hallgatókat arra ösztönzik, hogy közvetlenül jelentkezzenek a Ph.D.-re. program. Az MS diplomának nincs előfeltétele a Ph.D. beiratkozáshoz. program.

Egy hallgató, aki elvégzi a Ph.D. diplomát mutattak be eredeti kutatást, amely világszínvonalú rangos konferenciákon, folyóiratokon és egyéb kutatási fórumokon jelent meg. Ez a fokozat megfelelő azok számára, akik szeretnék folytatni a karrierjét a kutatásban akár az egyetemeken vagy az iparban. Egy diák, aki az MS fokozatot tanfolyamok és tézisek készítésével végzi, bizonyítja, hogy képes az irányított kutatás elvégzésére és egy kutatási projekt befejezésére. Ez a fokozat megfelelő azok számára, akik szeretnék folytatni a

Ph.D. fokozatot később. Egy diák, aki csak a kurzusok elvégzésével fejezi be az MS fokozatot, erős teljesítményt mutatott a diplomás szintű kurzusokban, amelyek előkészítik a hallgatót az iparág fejlett kutatási és fejlesztési karrierjére.

A KAUST számítógépes tudományi programjának kutatási területe a következő területeket foglalja magában:

 • Mesterséges intelligencia és gépi tanulás
 • Számítástechnikai biotudományok
 • Számítógépes rendszerek és adatbázisok
 • Nagy teljesítményű számítástechnika
 • Elméleti számítástudomány
 • Visual Computing

Ph.D.

A doktori filozófiai (Ph.D.) diploma célja, hogy felkészítse a hallgatók kutatási pályára az akadémia és az ipar. Kínálják kizárólag teljes munkaidős programként.

A KAUST három és fél éves minimális lakóhellyel rendelkezik a BS fokozatba belépő hallgatók számára, és két és fél évig az MS fokozatra belépő hallgatók számára. Minden doktori képzésen minimum 3,0 GPA-t kell elérni. Az egyes kurzusokhoz legalább egy "B-" tanfolyam szükséges.

A Ph.D. A fokozat a következő lépéseket tartalmazza:

 • A disszertáció tanácsadójának biztosítása.
 • A program tanfolyamának sikeres befejezése.
 • A minősítő vizsga átadása.
 • A disszertáció javaslata a védelemhez a jelöltség megszerzéséhez.
 • Doktori értekezés előkészítése, benyújtása és sikeres megvédése

Ph.D. Tanfolyam követelmények

A PhD-re belépő hallgatók számára a szükséges tanfolyam eltérő Fokozat BS vagy releváns MS fokozattal. A BS fokozattal rendelkező hallgatóknak teljesíteniük kell az összes MSc fokozat szakaszban felvázolt Program Core / Kötelező Tanfolyamot és választható kurzust, valamint a Ph.D. tanfolyamok. A BS fokozattal belépő hallgatók szintén jogosultak arra, hogy megszerezzék az MS fokozatot, ha teljesítik az MS fok követelményeit; mindazonáltal a hallgató felelőssége, hogy bejelentse szándékát, hogy diplomát szerezzen egy tagállamban

Diákok a Ph.D. A megfelelő MS-fokozattal rendelkező diploma meg kell felelnie a követelményeknek, de a Disszertáció Tanácsadója további tanfolyamokat is előírhat.

Ph.D. Tanfolyamok

 • Legalább két 300 szintű tanfolyam
 • Graduate Seminar 398 (non-credit): Minden hallgató köteles regisztrálni és megkapni a megfelelő minősítést minden félévben a program megköveteli, hogy részt vegyenek.
 • Téli gazdagodási program: A hallgatók kötelesek kielégítően teljesíteni legalább egy teljes téli gazdagodási programot (WEP) a fokozat követelményeinek részeként. Azok a diákok, akik teljesítették a WEP követelményeit, miközben a MS fokozatot szerezték be, nem szükséges a teljes WEP-t második alkalommal beírni a Ph.D. Fokozat.

A KAUST MS fokozattal belépő hallgatók a fel nem használt tanfolyamokat a Ph.D felé továbbíthatják. programkövetelmények programszintű jóváhagyás függvényében. Egy másik egyetemi Ph.D-ről átmenő hallgatók A program eseti alapon kaphat disszertációs kutatást és tanfolyam-jóváírást a dékán jóváhagyásával az eredeti intézményben végzett kapcsolódó munkához. Azonban ezeknek a hallgatóknak továbbra is teljesíteniük kell a képesítési vizsga és az értekezés javaslatának védelmi követelményeit a KAUST-n.

További információért lépjen a Programismertetőhöz .

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Tovább

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Kevesebb