A programról

A Számítástudományi Program tanítja a diákokat, hogy világszínvonalú kutatók és gondolkodók legyenek a számítástechnika területén. A program célja, hogy felkészítse a hallgatót a karrier akadémiai, ipari kutatás vagy fejlett pozíciókat az iparágban.

A program két fokot kínál: a doktori filozófia (Ph.D.) és az MS fokozat Az MS fokozat érhető el a tanfolyamok csak, vagy kombinációja a tanfolyamok és írásban értekezés. A kutatói karrier iránt érdeklődő hallgatókat arra ösztönzik, hogy közvetlenül a Ph.D. program. Az MS fokozat nem előfeltétele a Ph.D. program.

Egy hallgató, aki elvégzi a Ph.D. diplomát mutattak be eredeti kutatást, amely világszínvonalú rangos konferenciákon, folyóiratokon és egyéb kutatási fórumokon jelent meg. Ez a fokozat megfelelő azok számára, akik szeretnék folytatni a karrierjét a kutatásban akár az egyetemeken vagy az iparban. Egy diák, aki az MS fokozatot tanfolyamok és tézisek készítésével végzi, bizonyítja, hogy képes az irányított kutatás elvégzésére és egy kutatási projekt befejezésére. Ez a fokozat megfelelő azok számára, akik szeretnék folytatni a

Ph.D. fokozatot később. Egy diák, aki csak a kurzusok elvégzésével fejezi be az MS fokozatot, erős teljesítményt mutatott a diplomás szintű kurzusokban, amelyek előkészítik a hallgatót az iparág fejlett kutatási és fejlesztési karrierjére.

A KAUST számítógépes tudományi programjának kutatási területe a következő területeket foglalja magában:

 • Mesterséges intelligencia és gépi tanulás
 • Számítástechnikai biotudományok
 • Számítógépes rendszerek és adatbázisok
 • Nagy teljesítményű számítástechnika
 • Elméleti számítástudomány
 • Visual Computing

Ph.D.

A doktori filozófiai (Ph.D.) diploma célja, hogy felkészítse a hallgatók kutatási pályára az akadémia és az ipar. Kínálják kizárólag teljes munkaidős programként.

A KAUST három és fél éves minimális lakóhellyel rendelkezik a BS fokozatba belépő hallgatók számára, és két és fél évig az MS fokozatra belépő hallgatók számára. Minden doktori képzésen minimum 3,0 GPA-t kell elérni. Az egyes kurzusokhoz legalább egy "B-" tanfolyam szükséges.

A Ph.D. A fokozat a következő lépéseket tartalmazza:

 • A disszertáció tanácsadójának biztosítása.
 • A program tanfolyamának sikeres befejezése.
 • A minősítő vizsga átadása.
 • A disszertáció javaslata a védelemhez a jelöltség megszerzéséhez.
 • Doktori értekezés előkészítése, benyújtása és sikeres megvédése

Ph.D. Tanfolyam követelmények

A PhD-re belépő hallgatók számára a szükséges tanfolyam eltérő Fokozat BS vagy releváns MS fokozattal. A BS fokozattal rendelkező hallgatóknak teljesíteniük kell az összes MSc fokozat szakaszban felvázolt Program Core / Kötelező Tanfolyamot és választható kurzust, valamint a Ph.D. tanfolyamok. A BS fokozattal belépő hallgatók szintén jogosultak arra, hogy megszerezzék az MS fokozatot, ha teljesítik az MS fok követelményeit; mindazonáltal a hallgató felelőssége, hogy bejelentse szándékát, hogy diplomát szerezzen egy tagállamban

Diákok a Ph.D. A megfelelő MS-fokozattal rendelkező diploma meg kell felelnie a követelményeknek, de a Disszertáció Tanácsadója további tanfolyamokat is előírhat.

Ph.D. Tanfolyamok

 • Legalább két 300 szintű tanfolyam
 • Graduate Seminar 398 (non-credit): Minden hallgató köteles regisztrálni és megkapni a megfelelő minősítést minden félévben a program megköveteli, hogy részt vegyenek.
 • Téli gazdagodási program: A hallgatók kötelesek kielégítően teljesíteni legalább egy teljes téli gazdagodási programot (WEP) a fokozat követelményeinek részeként. Azok a diákok, akik teljesítették a WEP követelményeit, miközben a MS fokozatot szerezték be, nem szükséges a teljes WEP-t második alkalommal beírni a Ph.D. Fokozat.

A KAUST-ben szerzett MS fokozatba belépő hallgatók a fel nem használt kurzust a Ph.D. felé továbbíthatják. programkövetelményeket, amelyek programszintű jóváhagyásnak vannak kitéve. A diákok egy másik egyetemi Ph.D. A program a Dékán jóváhagyása után eseti alapon megkapja a disszertációkutatás és a tanfolyam hitelezését az eredeti intézménynél elvégzett munkához. Azonban ezeknek a hallgatóknak meg kell felelniük a KAUST minősítő vizsga és disszertáció javaslat védelmének követelményeinek.

További információért lépjen a Programismertetőhöz .

Program oktatási nyelve:
 • Angol
King Abdullah University of Science and Technology

14 további kurzus King Abdullah University of Science and Technology »

Utoljára frissítve Augusztus 13, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
30 - 42 hónapok
Nappali
Price
Free
Teljesen finanszírozott ösztöndíjas havi juttatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Video Tour of KAUST

A look inside the KAUST Core Labs

KAUST: Why Am I Here?