Üdvözöljük az Alkalmazott Fizika Programban

Az Alkalmazott Fizika Program egy új, interdiszciplináris szak, a KAUST-ban, amely 2019 őszén kezdődik. Az Alkalmazott Fizika Program kurzusait kiválasztják és úgy tervezték, hogy a tudásbázis és a szellemi alapokat biztosítsák a tudományos kutatás és mérnöki megoldások előmozdításához. alkalmazott fizika.

Az alkalmazott fizika program mind az MS, mind a Ph.D. A diákok célja, hogy szilárd ismereteket szerezzenek az alaptudományról, hogy megértsék a nanoszálakon zajló fizikát, és eszközöket alkalmazzanak ezen ismeretek alkalmazására az alkalmazott fizika technológiai és tudományos áttöréseinek megteremtéséhez. A program az eszközök fizikájára, a fotonikára és a kvantumelektronikára összpontosít. A programban részt vevő diákok széles körű képzést kapnak a kondenzált anyag fizikájában, az elektrodinamikában és a statisztikai fizikában az alapvető tudományos fogalmakban. A diákok részt vesznek a tudományos kutatási tevékenységekben, amelyek magukban foglalhatnak laboratóriumi tanulmányokat és számítási modellezést. Ph.D. a pályázók az eredeti kutatási célokra összpontosítanak a tudás határainak előmozdítására. Az alkalmazott fizika diplomások foglalkoztathatósága az egyetemi kutatóintézetektől a csúcstechnológiai ipari vagy vállalkozói környezetben a kutatási és fejlesztési pozíciókig terjed.

Ph.D. Fokozat

A Filozófiai Doktori (Ph.D.) fokozat célja, hogy felkészítse a hallgatókat az egyetemi és ipari kutatói pályára. Kizárólag teljes munkaidős programot kínál.

A KAUST minimális lakóhely követelménye 3,5 év a belépő diákok számára, és 2,5 év az MS fokozatra belépő hallgatók számára. Minden doktori képzésen minimum 3,0 GPA-t kell elérni. Az egyes kurzusokhoz legalább egy B- tanfolyam szükséges.

A Ph.D. fokozat a következő lépéseket tartalmazza:

  • A disszertáció tanácsadójának biztosítása
  • A program tanfolyamainak sikeres befejezése
  • A minősítő vizsga átadása
  • A disszertáció javaslata a védelemhez a jelöltség megszerzéséhez
  • Doktori értekezés előkészítése, benyújtása és sikeres megvédése
Program oktatási nyelve:
  • Angol
King Abdullah University of Science and Technology

14 további kurzus King Abdullah University of Science and Technology »

Utoljára frissítve Június 26, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
30 - 42 hónapok
Nappali
Price
Free
Teljesen finanszírozott ösztöndíjas havi juttatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Video Tour of KAUST

A look inside the KAUST Core Labs

KAUST: Why Am I Here?