Ph.D. az Alkalmazott Mechanikában

Technical University of Liberec

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Ph.D. az Alkalmazott Mechanikában

Technical University of Liberec

Ph.D. Gépészmérnöki, Alkalmazott Mechanika

Az Alkalmazott Mechanika doktori tanulmányi program a független technikai és kutatási projektekre összpontosít. Célja olyan magasan képzett és kreatív diplomások képzése, akik részt vehetnek a gépészet mechanikai törvényeinek tudományos, kutatási és szakmai alkalmazásában. Ahhoz, hogy a mérnöki mechanika területén megoldásokat tudjon megoldani, a Ph.D. a jelöltek tovább bővítik és finomítják a matematika, a fizika (mechanika) és az alkalmazott tudományok ismereteit a tanulmányi tudomány elméleti megalapozásában.

A diplomások képesek önállóan alkalmazni az elsajátított készségeket és az elméleti tudás magas szintű elméleti ismereteit, amelyeket korszerű tanulási módszerek segítségével szerezhetnek speciális problémák megoldásához a mérnöki mechanika, a merev és hajlékony testek mechanikája, a folyadékok mechanikája és a termodinamika területén . Továbbá ismerik az alkalmazott mechanika területén alkalmazott kutatási módszereket, amelyek képesek kritikus elemzésre, értékelésre és szintézisre, így képesek vizsgálataik eredményeinek megvitatására, valamint a jelenlegi ismeretek szakmai ismeretek bővítésére. a szakmai közösség többi tagjával való közzététel és megosztás mind hazájában, mind külföldön.

A tanulmányi program befejezése után a diplomások sikeresen pályázhatnak kutatói csoport tagjai számára mind az elméleti, mind az alkalmazott kutatási területeken, vagy az iparfejlesztési központok és az adott területre összpontosító kutatóintézetek szakértői számára. Alapvető ismereteik és szakmai hozzáállásaik miatt szélesebb körben is sikeresek lesznek, mint a felsőoktatási intézmények oktatói.

Škoda Auto Ph.D. Program

Ph.D. a TUL pályázók jogosultak pályázni a Škoda Auto Ph.D. programot, vagy írhatnak diplomát a vállalat által kínált témáról.

Legfontosabb tényeket

 • FACULTY: Gépészmérnöki Kar
 • AZ ÚTMUTATÓ NYELVJE: angol
 • JOGOSULTSÁG
  • Elismert felsőoktatás (mesterképzés) a 49/2009. (nem szükséges Szlovákiából, Lengyelországból, Magyarországról, Németországból és Szlovéniából származó pályázóknak).
  • Belépővizsga / interjú
 • IDŐTARTAM: 4 év
 • FEJEZET / AKADÉMIAI ÉV: 2000 USD
 • ALKALMAZÁSI DÍJA: CZK 2000 / USD 100
 • ALKALMAZÁSI HATÁRIDŐ: 31. augusztus 31
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve December 18, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
2,000 USD
FEJEZET / AKADÉMIAI ÉV
Information
Deadline
aug. 31, 2019
Locations
Csehország - Liberec, Liberec Region
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő aug. 31, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő jan. 31, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Csehország - Liberec, Liberec Region
Jelentkezési határidő aug. 31, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő jan. 31, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt