Ph.D. az Anyagtudomány és a Mérnöki Karon

Általános információk

Program leírás

Az Anyagtudományi és Műszaki Program célja, hogy felkészítse a hallgatókat az alapanyagok és az alkalmazott ismeretekre. Felkészítjük a hallgatókat a fenntarthatósággal és a megújuló energiával, a nanotechnológiával és a nanoelektronika, a biológiai anyagok, az anyagok jellemzése és az alacsony teljesítményű számítástechnika nagy kihívásainak kezelésére.

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel honlapunkat, hogy többet tudjon meg a posztgraduális tanulmányi programról és a kar kutatócsoportjairól.

Ph.D. Fokozat

Általában három-négy év posztgraduális diploma. A Ph.D. eredeti kutatást foglal magában, és egy kutatási disszertációba zárul.

Ph.D. Fokozat követelményei

A doktori filozófia (Ph.D.) fokozatot úgy tervezték, hogy felkészítse a hallgatókat a kutatói pályára a tudomány és az ipar számára.
Kínálják kizárólag teljes munkaidős programként.

A KAUST minimális lakóhely követelménye 3,5 év a belépő diákok számára, és 2,5 év az MS fokozatra belépő hallgatók számára. Minden doktori képzésen minimum 3,0 GPA-t kell elérni. Az egyes kurzusokhoz legalább egy B- tanfolyam szükséges.

Ph.D. hallgató fokozat szükséges a következő fokozat követelményeinek teljesítéséhez a diploma megszerzéséhez:

  • A disszertáció tanácsadójának biztosítása.
  • A program tanfolyamainak sikeres befejezése.
  • A minősítő vizsga átadása.
  • A disszertáció bizottságának kialakítása.
  • A disszertáció javaslatának védelme.
  • Megvédeni és elküldeni Ph .D. Értekezés.

Ph.D. Fokozat Idővonal

Tudj meg többet

Program igazgató
Stefaan De Wolf, Ph.D.
Anyagtudományi és mérnöki egyetemi docens
5. épület, 3. szint, 3237 iroda

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Tovább

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Kevesebb