Ph.D. az Energiaforrások és a Kőolajmérnöki

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az energiaforrások és kőolajmérnöki tudományos program, Ph.D. hallgatók, középpontjában a modern rezervoár leírása, mérnöki és irányítási. A program hallgatói széles körű képzésben részesülnek az alapvető tudományos koncepciók és a termodinamika, a geológia, a geofizikai jellemzés és a tartálytechnika területén. Diákjaink olyan tudományos kutatási tevékenységekben vesznek részt, amelyek matematikai elemzéseket, számítási modellezést, kísérleti kutatásokat és / vagy terepi tanulmányokat tartalmazhatnak. A jelöltek az eredeti kutatás-alapú kutatásokra összpontosítanak, hogy előmozdítsák a tudás határait.

Ha potenciális pályázóként látogat el a programunkhoz, biztosak lehetünk abban, hogy a "KAUST" tapasztalat valóban egyedülálló lehetőség a ragyogó Ph.D. diákok, akik osztoznak az álom, hogy a különbség a mi és a világ területén. Reméljük, hogy megfontolja a KAUST és a programunkat.

Ph.D. Fokozat

A doktori filozófiai (Ph.D.) diploma célja, hogy felkészítse a hallgatók kutatási pályára az akadémia és az ipar. Kínálják kizárólag teljes munkaidős programként.

A KAUST három és fél éves minimális lakóhellyel rendelkezik a BS fokozatba belépő hallgatók számára, és két és fél évig az MS fokozatra belépő hallgatók számára. Minden doktori képzésen minimum 3,0 GPA-t kell elérni. Az egyes kurzusok legalább egy "B-" -t igényelnek ahhoz, hogy hitelt szerezzenek.

A Ph.D. A fokozat a következő lépéseket tartalmazza:

  • Akadémiai tanácsadó biztosítása.
  • A program tanfolyamának sikeres befejezése.
  • A minősítő vizsga átadása.
  • A disszertáció javaslata a védelemhez a jelöltség megszerzéséhez.
  • Doktori értekezés előkészítése, benyújtása és sikeres megvédése.

Ph.D. Tanfolyam követelmények

A szükséges tanfolyam változó a Ph.D. BS diploma vagy megfelelő MS fokozat. A BS fokozatot szerzett hallgatóknak teljesíteniük kell az MS Degree szakkörben felvázolt összes programkompetenciát és választható kurzust, valamint a Ph.D. az alábbi tanfolyamokon. A BS fokozatba belépő diákok is jogosultak az MS fokozat megszerzésére az MS fokozat követelményeinek kielégítésével; azonban a hallgató felelőssége, hogy kijelöljék szándékukat a MS-re való átállásra

Diákok a Ph.D. A megfelelő MS fokozatú végzettségnek teljesítenie kell az alábbi követelményeket, bár az Akadémiai Tanácsadó további tanfolyamokat igényelhet.

Ph.D. Tanfolyamok

  • Legalább két 300 szintű tanfolyam.
  • A KAUST MS fokozattal rendelkező diákok, de nem az ErPE-ben vagy egy másik egyetemen végzett MS fokozattal, legalább két ErPE Core tanfolyamot kell tennie két 300 szintű ErPE tanfolyam mellett.
  • Graduate Seminar 398 (non-credit): Minden hallgató köteles regisztrálni és megkapni egy megfelelő minősítést minden félévében a program részt.
  • Téli gazdagodási program: A hallgatók kötelesek kielégítően teljesíteni legalább egy teljes téli gazdagodási programot (WEP) a fokozat követelményeinek részeként. Azok a diákok, akik teljesítették a WEP követelményeit, miközben a MS fokozatot szerezték be, nem szükséges a teljes WEP-t második alkalommal beírni a Ph.D. Fokozat.
  • Minden KAUST nyári ülésén elégséges részvétel kötelező. A nyári szekció tanfolyamok hitelképesek és a mesterfokozatra vonatkoznak.

Ph.D. jelöltség

A tanfolyam követelményei mellett a hallgatónak sikeresen el kell végeznie a szükséges doktori képzést. képzési mérföldkövek a Ph.D. jelöltségi státusz. Ezek a mérföldkövek a tárgyi minősítő vizsga és a Ph.D. Javaslat védelem.

Ph.D. Védelem

A diplomás, Ph.D. a jelöltnek Ph.D. Disszertáció Védelmi Bizottság, véglegesíti a Ph.D. disszertáció és sikeresen megvédi Ph.D. értekezés.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Tovább

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Kevesebb