A programról

Az Energiaforrások és a Kőolajipari Műszaki Akadémiai Program, Ph.D. diákok, a modern tározó leírása, mérnöki és menedzsment. A hallgatók ebben a programban széles körű képzésben részesülnek az alapvető tudományos koncepciókban és a termodinamikában, a geológiában, a geofizikai jellemzésben és a tározómérnöki képzésben. Diákjaink olyan tudományos kutatási tevékenységekben vesznek részt, amelyek magukban foglalhatják a matematikai elemzéseket, számítástechnikai modellezést, kísérleti kutatást és / vagy terepkutatást. A jelöltek az eredeti kutatásra összpontosítanak, melynek célja a tudás határainak előmozdítása.


Ha potenciális pályázóként látogat el a programunkhoz, biztosak lehetünk abban, hogy a "KAUST" tapasztalat valóban egyedülálló lehetőség a ragyogó Ph.D. diákok, akik osztoznak az álom, hogy a különbség a mi és a világ területén. Reméljük, hogy megfontolja a KAUST és a programunkat.


Ph.D. Fokozat

A doktori filozófiai (Ph.D.) diploma célja, hogy felkészítse a hallgatók kutatási pályára az akadémia és az ipar. Kínálják kizárólag teljes munkaidős programként.

A KAUST három és fél éves minimális lakóhellyel rendelkezik a BS fokozatba belépő hallgatók számára, és két és fél évig az MS fokozatra belépő hallgatók számára. Minden doktori képzésen minimum 3,0 GPA-t kell elérni. Az egyes kurzusok legalább egy "B-" -t igényelnek ahhoz, hogy hitelt szerezzenek.


A Ph.D. A fokozat a következő lépéseket tartalmazza:

 • Akadémiai tanácsadó biztosítása.
 • A program tanfolyamának sikeres befejezése.
 • A minősítő vizsga átadása.
 • A disszertáció javaslata a védelemhez a jelöltség megszerzéséhez.
 • Doktori értekezés előkészítése, benyújtása és sikeres megvédése.


Tanfolyam követelmények

A szükséges tanfolyam változó a Ph.D. BS diploma vagy megfelelő MS fokozat. A BS fokozatot szerzett hallgatóknak teljesíteniük kell az MS Degree szakkörben felvázolt összes programkompetenciát és választható kurzust, valamint a Ph.D. az alábbi tanfolyamokon. A BS fokozatba belépő diákok is jogosultak az MS fokozat megszerzésére az MS fokozat követelményeinek kielégítésével; azonban a hallgató felelőssége, hogy kijelöljék szándékukat a MS-re való átállásra

Diákok a Ph.D. A megfelelő MS fokozatú végzettségnek teljesítenie kell az alábbi követelményeket, bár az Akadémiai Tanácsadó további tanfolyamokat igényelhet.


Ph.D. Tanfolyamok

 • Legalább két 300 szintű tanfolyam.
 • A KAUST MS fokozattal rendelkező diákok, de nem az ErPE-ben vagy egy másik egyetemen végzett MS fokozattal, legalább két ErPE Core tanfolyamot kell tennie két 300 szintű ErPE tanfolyam mellett.
 • Graduate Seminar 398 (non-credit): Minden hallgató köteles regisztrálni és megkapni egy megfelelő minősítést minden félévében a program részt.
 • Téli gazdagodási program: A hallgatók kötelesek kielégítően teljesíteni legalább egy teljes téli gazdagodási programot (WEP) a fokozat követelményeinek részeként. Azok a diákok, akik teljesítették a WEP követelményeit, miközben a MS fokozatot szerezték be, nem szükséges a teljes WEP-t második alkalommal beírni a Ph.D. Fokozat.
 • Minden KAUST nyári ülésén elégséges részvétel kötelező. A nyári szekció tanfolyamok hitelképesek és a mesterfokozatra vonatkoznak.


Ph.D. jelöltség

A tanfolyam követelményei mellett a hallgatónak sikeresen el kell végeznie a szükséges doktori képzést. képzési mérföldkövek a Ph.D. jelöltségi státusz. Ezek a mérföldkövek a tárgyi minősítő vizsga és a Ph.D. Javaslat védelem.


Ph.D. Védelem

A diplomás, Ph.D. a jelöltnek Ph.D. Disszertáció Védelmi Bizottság, véglegesíti a Ph.D. disszertáció és sikeresen megvédi Ph.D. értekezés.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
King Abdullah University of Science and Technology

14 további kurzus King Abdullah University of Science and Technology »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
30 - 42 hónapok
Nappali
Price
- Teljesen finanszírozott ösztöndíjas havi juttatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Video Tour of KAUST

A look inside the KAUST Core Labs

KAUST: Why Am I Here?