Ph.D. az alkalmazott matematika és számítástechnika (AMCS)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az alkalmazott matematika és számítástechnika (AMCS) program a hallgatók számára felkészíti a valós problémák matematikai és számítástechnikai modelleinek felépítését és megoldását. Két fokozatú programokat kínálnak: az MS fokozatot (értekezés vagy egy nem diplomamunka opció alapján) és a Ph.D. fokozat. Az egyfokú programba való felvétel nem garantálja a másikra való áttérést.

Az Alkalmazott Matematikai és Számítástudományi Program három különböző irányba ("Tracks") specializálódott: Alkalmazott Matematika (AM), Számítástechnikai Tudomány és Műszaki (CSE) és Statisztika (ST).

A különféle szakterületekre vonatkozó követelmények eltérhetnek, és azokat az alábbiakban ismertetjük. Az MS programban részt vevő összes hallgató kari tanácsadó irányítja a tanulmányi program kidolgozásához.

Értékelés

A teszt hallgatók a KAUST programból és hátterek széles skálájából vehetnek részt. Annak érdekében, hogy megkönnyítse a megfelelő tanulási terv kialakítását minden egyes hallgató számára, minden beiratkozott hallgatónak írásbeli vizsgát kell tennie, amikor megérkeznek a Campusra. A vizsga a matematikára és az alapkutatásokra összpontosít. Az értékelés célja annak meghatározása, hogy a diákok elsajátították-e a programban tanult posztgraduális kurzusok elvégzéséhez szükséges előfeltételeket. Az Akadémiai Tanácsadó a beiratkozott hallgatókkal együtt dolgozik, ha szükséges, tanulmányi tervet készíteni. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy felkészüljenek az értékelésre azáltal, hogy frissítik az általános képzettségükből származó általános ismereteiket, mielőtt megérkeznek a KAUST-be. A helyreállító tanulmányi terv követelményeit kielégítő módon kell elvégezni az egyetemi követelmények mellett.

Ph.D.

A doktori filozófiai (Ph.D.) diploma célja, hogy felkészítse a hallgatók kutatási pályára az akadémia és az ipar. Kínálják kizárólag teljes munkaidős programként.

A KAUST három és fél éves minimális lakóhellyel rendelkezik a BS fokozatba belépő hallgatók számára, és két és fél évig az MS fokozatra belépő hallgatók számára. Minden doktori képzésen minimum 3,0 GPA-t kell elérni. Az egyes kurzusokhoz legalább egy "B-" tanfolyam szükséges.

A Ph.D. A fokozat a következő lépéseket tartalmazza:

  • A disszertáció tanácsadójának biztosítása.
  • A program tanfolyamának sikeres befejezése.
  • A minősítő vizsga átadása.
  • A disszertáció javaslata a védelemhez a jelöltség megszerzéséhez.
  • Doktori értekezés előkészítése, benyújtása és sikeres megvédése

Ph.D. Tanfolyam követelmények

A szükséges tanfolyam változó a Ph.D. BS diploma vagy megfelelő MS fokozat. A BS fokozatot viselő hallgatóknak teljesíteniük kell az MS Degree szakkörben felvázolt összes program- / kötelező tanfolyamot és választható kurzust, valamint a Ph.D. az alábbi tanfolyamokon. A BS fokozatba belépő diákok is jogosultak az MS fokozat megszerzésére az MS fokozat követelményeinek kielégítésével; azonban a hallgató felelőssége, hogy kijelentse szándékát egy MS-re való végzettséggel kapcsolatban

Diákok a Ph.D. A megfelelő MS-fokozattal rendelkező diploma meg kell felelnie az alábbi követelményeknek, de a Disszertáció Tanácsadója további tanfolyamokat követelhet meg.

Ph.D. Tanfolyamok

  • Legalább négy 300 szintű tanfolyam. (Négy választható az AMCS-ből vagy egy másik programból, amelyből legalább kettő az AMCS 300-as szinten).
  • Graduate Seminar 398 (non-credit): Minden hallgató köteles regisztrálni és megkapni a megfelelő minősítést minden félévben a program megköveteli, hogy részt vegyenek.
  • Téli gazdagodási program: A hallgatók kötelesek kielégítően teljesíteni legalább egy teljes téli gazdagodási programot (WEP) a fokozat követelményeinek részeként. Azok a diákok, akik teljesítették a WEP követelményeit, miközben a MS fokozatot szerezték be, nem szükséges a teljes WEP-t második alkalommal beírni a Ph.D. Fokozat.

A KAUST MS fokozattal belépő hallgatók a fel nem használt tanfolyamokat a Ph.D felé továbbíthatják. programkövetelmények programszintű jóváhagyás függvényében. Egy másik egyetemi Ph.D-ről átmenő hallgatók A program eseti alapon kaphat disszertációs kutatást és tanfolyam-jóváírást a dékán jóváhagyásával az eredeti intézményben végzett kapcsolódó munkához. Azonban ezeknek a hallgatóknak továbbra is teljesíteniük kell a képesítési vizsga és az értekezés javaslatának védelmi követelményeit a KAUST-n.

További információért lépjen a Programismertetőhöz .

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Tovább

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Kevesebb