Üdvözöljük a Boston College Fizikai Tanszékén

Üdvözöljük a Boston College Fizikai Tanszékén. Osztályunk elsődleges célja a kísérleti és elméleti kondenzált anyagfizikában összpontosított csúcstechnológiai kutatás. Egy viszonylag rövid idő alatt az ország egyik vezető kondenzált részlegévé váltunk. Néhány jelenlegi érdekes terület a szupravezetés, a fotovoltaik, a metamateriális anyagok, a termoelektromosok, a nanoszerkezetek és a bioszenzírozáshoz, a plazmonokhoz, a plazmákhoz, a topológiai szigetelőkhöz, az új elektronikus anyagokhoz és más erősen korrelált elektronrendszerekhez használt nanoanyagok.

Az egyetemi hallgatók megosztják ezt a kutatást, megszerzik a szakmai és szellemi képzést, amely a jövőbeli sikerekhez szükséges a pályafutásukban. A tanszék 17 karon, számos posztdoktori és mintegy 50 végzős hallgatóval rendelkezik, akiket mind a tanári asszisztensi, mind a kutatási asszisztensek támogatnak.

Jelentős kutatási lehetőségek állnak rendelkezésre a végzős hallgatók számára. A Fizika Tanszék folyamatosan javítja és kiegészíti ezeket a létesítményeket, és szoros kapcsolatot alakított ki számos külső létesítményrel, köztük Los Alamos Nemzeti Laboratóriumával, Argonne Nemzeti Laboratóriumával, Komplex Adaptív Anyag Intézetével (ICAM), Brookhaven Nemzeti Laboratóriumával, Naval Research Laboratory-val és a Magas Mágneses Terepi Laboratórium.

A tanfolyam és a kutatási részvétel mellett a végzős hallgatók a világ kutatói közösségének tagjai. Minden héten az ország és a világ vezető fizikusai mutatnak be kollokviumokat és szemináriumokat. A tanszék a tudósok közeli szövetsége, valamint a virágzó Boston szellemi és tudományos közösségének része, amely lehetővé teszi a helyi egyetemek közötti együttműködést.

Sokéves tanulmányok és kutatások után fiatal fizikusokat küldünk a világba sikeres pályára számos területen, beleértve az egyetemi, ipari és kormányzati pozíciókat. Ha ez a közösség vonzó az Ön számára, kérjük, hogy többet megtudjon élénk tudományos környezetünkről a bc.edu/physics látogatásával.

Posztgraduális program

A Boston College Fizikai Tanszék minden évben mintegy tíz új diákot fogad be a posztgraduális programjába. Ph.D. és mesterképzések különböző elméleti és kísérleti kutatási programokban, beleértve:

 • Fotonika és plazmonikumok
 • Erősen korrelált anyagok és a nem hagyományos szupravezetés
 • Megújuló energiaforrások (termoelektromos berendezések, napelemek, hidrogén üzemanyagcellák)
 • Topológiai anyagok
 • Biológiai fizika, idegtudomány
 • 2D atomkristályok és vékony filmek
 • Quantum információs tudomány

BC diplomások folytak sikeres pályára számos területen belül és kívül a fizika, beleértve többek között az energiaügyi miniszter Ernest Moniz. Kérjük, találjon részleges listát a legutóbbi öregdiákról. A diákok felkészültek a karrier széles skálájára, beleértve a tudományos kutatást, az oktatást és az ipart. A BC Fizika tanszék egyedülálló környezete egy igen együttműködő megközelítésre összpontosít, a diákok a közösség létfontosságú részét képezik. A BC fizikai karral való együttműködésen kívül a diákok hozzáférhetnek a legmodernebb eszközökhöz, és gyakran dolgoznak integrált tudományos csapatokban, ahol kémia, biológia, idegtudományi vagy szomszédos intézmények állnak.

Minden jó állapotban lévő diák teljes mértékben támogatja a pénzügyeket, lehetőségük van a kutatás megkezdésére már az első évet megelőző nyáron. A jó állapotban lévő diákok teljes anyagi támogatást kapnak oktatási asszisztensi és kutatási asszisztensi, egészségügyi biztosítási és tandíj-elengedési formában, amely fedezi a tandíj teljes költségét.

Tanulási eredmények

A posztgraduális tanulmányok befejezésekor a hallgatónak a következőket kellett kifejlesztenie:

 • a fizika alapterületeinek átfogó ismerete
 • a fizika konkrét területének részletes ismerete
 • a fizika bizonyos területein végzett kutatási képesség
 • képesek hatékonyan kommunikálni a fizika kutatási és általános témáiról
 • a fizika tanításának és megmagyarázásának képessége a diákoknak és másoknak
 • készen áll a fizikai kutatási, oktatási vagy kapcsolódó szakmák karrierjére

A tanszék évente megvizsgálja a diákok tanulási eredményeit, és szükség szerint módosítja a programot, hogy segítsen a diákoknak jobban megvalósítani ezeket a célokat.

Ph.D. Program

A doktori programban résztvevő hallgatók mesterképzést és doktori fokozatot folytathatnak. különböző elméleti és kísérleti kutatási programokban, beleértve:

 • Fotonika és plazmonikumok
 • Erősen korrelált anyagok és a nem hagyományos szupravezetés
 • Megújuló energiaforrások (termoelektromos berendezések, napelemek, hidrogén üzemanyagcellák)
 • Topológiai anyagok
 • Biológiai fizika, idegtudomány
 • 2D atomkristályok és vékony filmek

A program végzősei a fizika számos területén belül és kívül is sikeres karriert folytattak, beleértve többek között az USA korábbi miniszterét, Ernest Moniz-t. A diákok különböző területeken, köztük az akadémiai kutatások, az oktatás és az ipar számára felkészültek a karrier széles körére. A tanszék erősen együttműködő megközelítésre összpontosít, a diákok a közösség létfontosságú részét képezik. A BC fizikai karral való együttműködésen kívül a diákok hozzáférhetnek a legmodernebb eszközökhöz, és gyakran dolgoznak integrált tudományi csapatokban a kémia, a biológia, a neurológiai tudományok vagy a szomszédos intézményekből.

Pénzügyi támogatás

Osztályfinanszírozás

A doktori hallgatók általában pénzügyi támogatásban részesülnek kutatási asszisztensek formájában. Ezek a díjak tartalmazzák a versenyképes ösztöndíjat és a teljes tanfolyamot a programhoz kapcsolódó valamennyi kurzushoz. A doktori hallgatók az első év után általában tanárként szolgálnak. A finanszírozás legfeljebb öt évre megújítható, amennyiben a diploma befejezése felé halad.

Ph.D. A pályázók várhatóan teljes mértékben teljesítik a diplomát, és kielégítő előrehaladást biztosítanak a fokozatos követelmények teljesítése felé.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Boston College

5 további kurzus Boston College »

Utoljára frissítve Február 6, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
Price
- Teljesen finanszírozott tandíj visszafizetéssel és ösztöndíjakkal
Helyszínek szerint
Dátum szerint