Ph.D. a kiberbiztonsági menedzsment területén

Általános információk

Program leírás

A Nova Délkelet-egyetemi Számítástechnikai és Mérnöki Főiskola számviteli biztonság menedzsmentjének filozófiai doktora (Ph.D.) legalább 67 kredit igényel. Az egyedülálló formátum ötvözi a hagyományos és az online oktatást, hogy lehetőséget adjon a szakembereknek a végzős tanulmányok folytatására, miközben továbbra is a jelenlegi pozíciójukban dolgoznak. A kiberbiztonsági menedzsment doktori program egy átfogó, multidiszciplináris kutatási program, amely felkészíti a hallgatókat a tudományos életben, a szövetségi, állami és helyi önkormányzatokban, valamint az üzleti életben és az iparban betöltött kulcsfontosságú pozíciókra. A tanterv ötvözi mind a műszakilag intenzív, mind a menedzsment-központú biztonsági tanfolyamokat, hogy átfogó megközelítést nyújtson az információbiztonság / kiberbiztonsági menedzsment tanulmányozásához. Minden hallgatónak hét alaptanfolyamot, két doktori kutatási kurzust és doktori kutatási értekezését kell elvégeznie.

Program formátum

A főiskola Ph.D. programok az egyetemi és az online tevékenységek keverékével. A szemináriumú, egyetemi hallgatók alkalmával szerdától péntekig tartanak egy alkalommal a Fort Lauderdale / Davie Campusban. A hallgatóknak kötelesek részt venni az összes tervezett osztálybeszédükön. Az ülések között a hallgatók kurzus-feladatokon és kutatásokon dolgoznak, és online tevékenységekben vesznek részt, amelyek megkönnyítik a karral és más hallgatókkal való gyakori interakciót.

126778_126721_masters-home.jpg

Tanulási eredmények

Doktori fokozatot szerzett a kiberbiztonsági menedzsmentben képes lesz:

 1. fejlett ismeretek és mélyebb megértés megszerzése a kiberbiztonság területén;
 2. szakmai és etikai kommunikáció a kiberbiztonsági menedzsment kutatási kérdéseiről;
 3. az információbiztonsággal / kiberbiztonsággal kapcsolatos tudományos irodalom azonosítása, elemzése és szintetizálása; és
 4. új ismereteket generál kutatás / ösztöndíj útján, és terjeszti azokat másoknak, bemutatva a szükséges műszaki és szellemi képességeket egy írásbeli dokumentum elkészítéséhez, amely eredetileg hozzájárul az információbiztonság / kiberbiztonsági menedzsment területéhez.

Felvételi

Ph.D. A kiberbiztonsági menedzsment az információbiztonság területén tapasztalattal rendelkező egyének számára készült. A sikeres pályázóknak kiberbiztonsági menedzsment diplomát (vagy szorosan kapcsolódó diplomát) kell szerezniük az információbiztonság alapjait érintő kurzusokkal. Ezenkívül a hallgatóknak szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük az információbiztonság területén, és erős kutatási potenciállal kell rendelkezniük az információbiztonság területén.

A belépés versenyképes; következésképpen a minimális követelményeknek eleget tevő jelentkezőknek nem garantált a belépés. Nincs recept, kritérium vagy pontozás, a kollégium kvalitatívan és mennyiségileg értékeli a pályázókat, és a teljesítmény, a személyes képesítés és a sikeres potenciál bizonyítéka alapján választja ki a jelentkezőket. Arra törekszünk, hogy meghatározza a jövőbeli hallgatókat, akiknek hatalmas szakmai kilátásuk van. Felvételi folyamatunk figyelembe veszi mind a szakmai, mind az akadémiai teljesítményét. A felvételi döntéseket gördülő alapon hozzák meg.

Felvételi követelmények

 1. Megszerezhető mesterfokozat, amelynek GPA-ja legalább 3,25, egy regionális akkreditációval rendelkező intézménytől és megfelelő főmérnöktől. (lásd az egyedi programokhoz tartozó program-specifikus felvételi követelményeket).
 2. Online alkalmazás és vissza nem térítendő 50 USD.
 3. Esszé.
 4. Minden intézmény lepecsételt hivatalos átirataival.
 5. Három ajánlólevél három olyan személytől, akik ismerik az ön tudományos és / vagy szakmai képességeit, és képesek felmérni az intellektuális képességeidet, érettségét és motivációját. A professzorok ajánlásait részesítik előnyben. Az ajánlások elfogadhatatlanok, ha családtagoktól, barátoktól, azoktól, akiknek nincs tapasztalata a kutatáson alapuló doktori képzésben, vagy azoktól, akik nem képesek megbecsülni tudományos potenciáljukat a programban való sikeresség érdekében, amelyre jelentkeznek. Az ajánlattételi leveleket az online jelentkezés benyújtását követően kell elektronikus úton benyújtani és benyújtani.
 6. Önéletrajz / önéletrajz (CV), amely rövid beszámolót nyújt akadémiai háttéréről és szakmai tapasztalatáról.
 7. Az angol nyelv ismerete. (A doktoranduszoktól elvárják, hogy számos tanulmányt és egy értekezését írjanak. A grammatikai hibák, helyesírási hibák és az ötleteket egyértelműen nem megfogalmazó írásai befolyásolják a hallgató fokozatát és végzettségének befejezését. A kar nem nyújt orvoslást segítség a nyelvtani hibákkal vagy más írásbeli problémákkal kapcsolatban. A pályázókat, akik nem tudnak helyesen és egyértelműen írni, felszólítják arra, hogy orvosolják az orvos segítségét, mielőtt bármelyik főiskolai programra jelentkeznének.)

A főiskola további dokumentumokat kérhet a pályázat alátámasztására. Ezenkívül a pályázók benyújthatnak szabványosított vizsgálati pontszámokat vagy bármilyen kiegészítő dokumentumot a jelentkezés megerősítésére.

Tanterv

A program legalább 67 hitelórát igényel. Minden hallgatónak hét alaptanfolyamot, legalább két doktori kutatási kurzust és doktori kutatási értekezését kell elvégeznie. A tanfolyamok, kutatások és disszertációk regisztrációi az alábbiakban vannak felsorolva:

Alaptanfolyamok (egyenként öt kredit)

 • ISEC 700 kiberbiztonsági menedzsment kutatási szeminárium
 • ISEC 740 biztonságos rendszerek elemzése és tervezése
 • ISEC 750 információvédelem
 • ISEC 765 Információbiztonsági kockázatkezelés
 • ISEC 775 Információs adatvédelem
 • RESD 700 kutatási módszerek
 • Válasszon az alábbi tanfolyamok közül:
  • DISS 720 Ember-számítógép interakció
  • DISS 735 Tudásmenedzsment

Kutatási és disszertációs regisztráció

Minden hallgatónak két doktori kutatási kurzust kell elvégeznie, az ISEC 885-et. Ezeket a kurzusokat a hallgató kurzusának végén veszik igénybe. Ezek az irányított tanfolyamok lehetővé teszik a hallgató számára, hogy egy kari tanácsadó támogatásával azonosítson egy életképes kutatási témát és elvégezzen olyan előzetes kutatást, amely hivatalos jelöltet eredményez a hallgató számára.

 • ISEC 885: Doktori kutatás az információbiztosítás területén (egyenként 4 kredit)

A hallgatóknak 24 kredit disszertációs regisztrációt kell elvégezniük, az ISEC 901 három regisztrációját. Azok a hallgatók, akik nem teljesítik a disszertációt 24 krediteken belül, a disszertáció befejezéséig regisztrálnak az ISEC 920 Folytató disszertációra.

 • ISEC 901 doktori értekezés (8 kredit)
 • ISEC 920 folyamatos disszertáció (4 kredit)
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

NSU's College of Computing and Engineering supports niche specializations and enjoys a stellar national reputation.

NSU's College of Computing and Engineering supports niche specializations and enjoys a stellar national reputation. Kevesebb