Ph.D. in Engineering

Általános információk

Program leírás

Doktori program áttekintése

A kutatás és az oktatás terén elért kiválósága nemzetközileg elismert Elektrotechnikai és Számítástechnikai (ECE) tanszéknek 32 hivatásos és több mint 500 hallgatója van. Az Elektromos és Számítástechnikai Tanszék rendkívül megfizethető Ph.D. program. Kattintson ide a legutóbbi doktorandusz hallgatók megtekintéséhez.

Az UNM egyszerre rendkívül megfizethető, és Carnegie Research 1 Egyetemként van kijelölve (a legmagasabb szintű kutatási tevékenység számára).

A nemzetközi pályázókat automatikusan figyelembe veszik a Nemzetközi Amigo Ösztöndíjra . A kiválasztottak nem rezidens tandíjmentességet kapnak (évente több mint 11 000 dollár értékben). Az Amigo ösztöndíjak száma korlátozott, ezért a korai jelentkezők nagyobb eséllyel részesülnek ebben az ösztöndíjban.

Az ECE Tanszék a következő diplomaválasztási lehetőségeket kínálja:

 • Ph.D. a mérnöki szakon, az elektrotechnika koncentrációjával
 • Ph.D. a mérnöki szakon, a számítástechnika koncentrációjával
 • Ph.D. az optikai tudományban és a mérnöki szakban

A Ph.D. program minimum 48 kreditórát igényel (kivéve a 18 órás disszertációs kreditórákat és 2 órás ECE 590 órát) az alapképzésen túl, amely legfeljebb 6 órányi diplomamunkát tartalmazhat. Legalább 24 kreditórát kell teljesíteni az Új-Mexikói Egyetemen, ebből 18 órának legalább 500 szinten kell lennie.

A Ph.D. potenciális jelöltjeként programban minden hallgatónak meg kell felelnie a Ph.D. minősítő vizsga a kielégítő tanulmányi felkészültség és az iskolai képességek bizonyítására.

141182_ECE10-1-20Web.jpg

Ph.D. Fokozat követelményei

 1. Legalább 48 óra tanfolyam kredit (az ECE590 és ECE699 értekezés óráit nem tartalmazza).
  • Legalább 24 órás tanfolyam diplomát kell teljesíteni az UNM-nél.
  • A doktori programra való felvételt követően legalább 18 órányi posztgraduális tanfolyamot kell elvégezni az UNM-nél.
  • Az UNM-nél szerzett minimum 18 órás diplomás kredit tanfolyamnak legalább 500-as tanfolyamnak kell lennie.
 2. Két kreditóra 590 ECE (Graduate Seminar).
 3. Legalább 18 óra disszertációs kredit (ECE 699).
 4. A tanfolyamon legfeljebb 6 kreditóra értékelhet C (2.0), C + (2.33) vagy CR (hallgató által választott osztályozási opció). Az ECE 590 nem tartozik e korlátozás hatálya alá.
 5. A CR / NC osztályozás nem megengedett az ECE alap- vagy a kisebb alapszakokon.
 6. A hallgató kumulatív GPA-értéke nem lehet 3,0 alatt. Ezenkívül a pályázati pályázatában bemutatott tanfolyamok GPA-értéke nem lehet 3,0 alatti
 7. Az UNM-nél a szükséges tanfolyam-kreditek legfeljebb 50% -a vehető fel egyetlen oktatóval. (Ebbe a korlátba beletartoznak az MS fokozat megszerzésére elvégzett tanfolyamok is).
 8. Legfeljebb 9 óra "problémás" tanfolyamokon (ECE 551 vagy ECE 651).
 9. Be kell iratkozni abba a félévbe, amelyben a doktori átfogó vizsgát teszik, és abba a félévbe, amelyben a fokozat követelményei teljesülnek, ideértve a nyári szakaszt is.

Ph.D. Minősítő vizsga

Minden Ph.D. a jelentkezők várhatóan Ph.D. fokozatot szereznek. Minősítő vizsga a kielégítő tanulmányi és iskolai felkészülés bemutatására és megállapítására A végzős hallgató Ph.D.-ben legfeljebb kétszer teheti meg a minősítő vizsgát. program.

A minősítő vizsgát a hallgatói alapszakok elvégzésével kell megkísérelni, a Ph.D.-re való felvétel négy félévében. programot, hacsak az akadémiai tanácsadó és az ECE diplomás programigazgatója másként nem rendelkezik. A vizsga írásbeli előterjesztésből és szóbeli előadásból áll, amelyet szóbeli kérdések és válaszok követnek. Az előadásnak a hallgató Kiemelt területének tudományos irodalmának olvasatán és egy rövid javaslaton kell alapulnia a kutatás bővítésére.

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

At UNM ECE we want you to succeed. We will help you find a good job. We will help you get your degree. We will give you all the tools and the confidence that you need to achieve your dreams.

At UNM ECE we want you to succeed. We will help you find a good job. We will help you get your degree. We will give you all the tools and the confidence that you need to achieve your dreams. Kevesebb