Hivatalos Leírás

Áttekintés

A Kent Építészeti Iskola teljes munkaidős és részmunkaidős kutatási programot kínál, amely Ph.D. kutatási fokozat. Az iskola elősegíti az innovatív és interdiszciplináris kutatási tanulmányokat az építészetben, a városiasodásban és a kapcsolódó területeken. A fő cél az, hogy a kortárs fejlett kutatást egy oktatási programmal ötvözzük, a jelöltek felkészítését a globális tudományos és szakmai világban való gyakorlásra.

A KSA kutatási program egyik sajátossága a kutatás széles spektruma és a kutatási tervezés lehetősége. Ph.D. a diákoknak hozzáférést kell biztosítani a Kent összes egyetemi létesítményéhez és egy heti szemináriumot, amelyet csak a kutatói hallgatók számára terveztek. Minden jelölt két felügyelőre jogosult.

Think Kent videó sorozat

Ebben a beszélgetésben Timothy Brittain-Catlin a Kent Építészeti Iskolájából új utakat vizsgál meg és beszél az épületekről, és megkérdezi, hogy valóban fontos az építészet kritikus hibája.

A Kent Építészeti Iskolájáról

A Kent Építészmérnöki Karán végzett kutatás kiemelkedő szerepet tölt be az építészet történetében és elméletében, valamint a fenntartható városi, városkörnyéki és környezetvédelmi tervezésben. Az iskola személyzete rendelkezik formatervezési szakértelemmel és szakértelemmel; a jelenlegi építészeti kérdések élvonalában vannak, beleértve a fenntarthatóságot, a technológiát, a szakmai gyakorlatot és a kutatást. Munkatársaink tudományos és szakmai konferenciákon tevékenykednek, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten, és megjelennek és publikálják a helyi és a nemzeti médiában. Az iskola elősegíti az innovatív és interdiszciplináris kutatásokat, hangsúlyozva a fenntartható tervezést.

A Kent Építészeti Iskola projektjeinek nagy része a helyi régió "élő" oldalain található, valós ügyfeleket használva, és kihívásokkal teli kérdésekkel foglalkozik. A diákok az iskola minden fázisában vezettek be valós város- és építészeti tervezési kihívásokra Lille-ben, Margate-ban, Folkestone-ban, Dover-ben, Rye-ben, Chatham-ban és természetesen Canterbury-ben. E munka nagy része a külső szervekkel, például az építészekkel, a tervezőkkel, a tanácsokkal és a fejlesztési csoportokkal való kapcsolattartást foglalja magában.

Nemzeti minősítések

A 2014-es Kutatási Kiválósági Keretrendszer (REF) keretében az Építészeti Iskola kutatása nyolcadik helyen végzett a kutatási intenzitás és a nyolcadik kutatási teljesítmény az Egyesült Királyságban.

Tanulmányi támogatás

A KSA felügyeletei közé tartozik: Prof. Gerald Adler, Dr. Timothy Brittain-Catlin, Marialena Nikolopoulou professzor, Dr. Schoenefeldt Henrik, Dr. Richard Watkins, Dr. David Haney, Dr. Luciano Cardellicchio, Dr. Manolo Guerci, Dr. Nikolaos Karydis és Dr. Giri Renganathan.

A személyzet a kutatásban tevékenykedik és nemzeti és nemzetközi konferenciákon dolgozik.

Posztgraduális erőforrások

Az Építészeti Iskola stúdiói egy dedikált számítástechnikai programcsomagot tartalmaznak, amely számos környezeti építési szoftverrel és egy új digitális kritstúdióval rendelkezik. Van egy teljesen felszerelt építészeti modellgyártó műhely modellek és nagyméretű prototípusok készítésére.

Szakmai kapcsolatok

Az iskola kiváló kapcsolatokat ápol a helyi vállalkozásokkal és kultúrával, beleértve olyan regionális szervezeteket is, mint a Kent Építészeti Központ, a British Architects Royal Institute (RIBA), a Kent County Council és a Kent Design Initiative. A Fenntartható Közösségi Terv különösen erős Délkelet-Anglia területén, így a régió ideális hely, ahol az építészeti kérdések innovatív megoldásait vitatják meg.

Kent kiváló kapcsolatokat ápol az építészeti iskolákkal Lille-ben, Bruges-ben, Rómában, Bauhaus-Dessau-ban, Pekingben, Velencében, Isztambulban és az USA-ban, Virginia-ban és Kaliforniában.

Az akadémiai tanulmányt a brit építészek (Royal Institute of British Architects, RIBA) és a helyi gyakorlatokkal foglalkozó diákok bevonásával szervezett mentori program egészíti ki.

Dinamikus kiadói kultúra

A személyzet rendszeresen és széles körben teszi közzé folyóiratokban, konferenciákon és könyvekben. Többek között közelmúltban járultak hozzá az Architectural Research Quarterly-hez; Az építészeti áttekintés; Épület és környezet; The Journal of Architecture; A belső világ; "A Régiségek Társaságának folyóirata"; és "Építészettörténet".

Kutatói Fejlesztési Program

A Kent Doktori Iskola koordinálja a Kutatói Fejlesztési Programot a kutató hallgatók számára, amely magában foglalja a kutatást, a szakembereket és az átruházható készségeket érintő workshopokat. A program a nemzeti kutatói fejlesztési keretrendszerhez van kötve, és a témák széles skáláját öleli fel, beleértve a tárgyi specifikus kutatási készségeket, a kutatási menedzsmentet, a személyes hatékonyságot, a kommunikációs készségeket, a hálózatépítést és a csapatmunkát, valamint a karriergondozási készségeket.

Belépési követelmények

Legalább 2.1 kitüntetéses fokozat, plusz egy mesterképzés vagy MArch az építészetben vagy egy megfelelő tantárgyban, vagy ezzel egyenértékű tapasztalat és szakmai tapasztalat az építészetben.

A kérelem részeként Önnek önéletrajzot és részletes kutatási javaslatot kell benyújtania, amely a következőket tartalmazza:

  • van egy javasolt cím
  • világosan meg kell írnia és bizonyítania kell, hogy részt vesz az iskola egyik kutatóközpontjában található területen
  • bizonyítja az eredetiséget
  • a javasolt módszertan
  • ütemterv (az FT Ph.D.-je várhatóan három éven belül befejeződik)
  • bibliográfia

Ha van egy előnyben részesített felügyelője, kérjük, jelezze, hogy az alkalmazásban.

Minden pályázót egyedi alapon veszünk figyelembe, és további képesítéseket, szakmai képesítéseket és tapasztalatokat is figyelembe veszünk a pályázatok megvizsgálásakor.

Angol nyelvi belépési követelmények

Az egyetem megköveteli, hogy az angol nem anyanyelvi anyanyelvűek a posztgraduális diploma megszerzése előtt elérjék az írásos és beszélt angol nyelvtudás minimumszintjét. Bizonyos alanyok magasabb szintet igényelnek.

Segítségre van szüksége az angolul?

Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben angol nyelvű feltételeket kell teljesítenie, számos előtanulmányi kurzust kínál angolul akadémiai célokra a Kent International Pathways on keresztül.

Kutatási területek

Kutatóközpontok

A KSA-nak két kutatási központja van: a CREAte, amely az építészeti bölcsészettudományi és formatervezési kutatások középpontjában áll, valamint a fenntartható építészet területén folytatott kutatásokat támogató Center for Architecture and Sustainable Environment (CASE).

Teremt

A központ az európai kontextusban az építészet kutatására összpontosít. Fő hangsúlyt fektet a bölcsészettudományok szerepére és hozzájárulásával az építészetre és a várostervezésre a városi és regionális regenerációval összefüggésben, nemzeti és nemzetközi szinten.

A CREAte egy platformot nyújt a kortárs építészek és tudósok esti előadásai számára; olyan vitákat és eseményeket szerveznek, amelyek a mai építészeti napirend középpontjában állnak.

A központ az alábbi területeken specializálódásokat, érdeklődést és készségeket fejleszt: regionális tanulmányok, kortárs építészeti és városi elmélet és design, építészeti történelem és elmélet (az ókortól kezdve a kortárs európai városokig), fenntarthatóság, európai topográfia (táj, külvárosi és nagyvárosi stb.). A személyzet részt vesz az AHRA - Architecture Humanities Research Association tevékenységében, és nemzetközileg is megjelent szerzők.

ÜGY

A Központ regionális, országos és nemzetközileg is támogatja a fenntartható környezetvédelem kutatását.

Kutatási fókusza magában foglalja a fenntartható épített környezet különböző szempontjait és skáláit az egyes épületektől a városi blokkig, elősegítve a tágabb környezetvédelmi menetrendet, és fenntartva az iskolát a kutatás és fejlesztés ezen a téren. A CASE a környezettervezés történelmi és kulturális dimenzióját kutatja a tudományok, a művészetek és a humán tudományok közötti kapcsolatok előmozdítása érdekében. Nagy érdeklődés mutatkozik a történelmi épületek környezeti viselkedésének és a belső környezet kezelésére eredetileg alkalmazott stratégiák megértésében.

A központ már több forrásból biztosította a finanszírozást. Ez magában foglal három EPSRC projektet az éghajlatváltozással kapcsolatos időjárási adatokra a fenntartható épített környezetért, a repülőtéri terminálok fenntarthatóságáért és az emberi viselkedés befolyásolásáért felelős tervezési beavatkozásokért, valamint két TSB által finanszírozott, az épület teljesítményértékelésére irányuló projektekről. A CASE szintén részt vesz a közelmúltban a digitális gazdasági közösségekkel és kultúrával foglalkozó EPSRC nagyszabású hálózatában.

Személyzeti érdeklődés

Kent világszínvonalú oktatói kiváló felügyeletet biztosítanak a kutató hallgatóknak. Az iskola oktatói és kutatói érdekei az alábbiakban láthatók. Erősen arra ösztönözzük, hogy vegye fel a kapcsolatot az iskolával, hogy megbeszélje a javasolt kutatást és a potenciális felügyeletet az alkalmazás elkészítése előtt. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a diákok felügyelete a Kent iskoláinak valamelyik oktatói munkatársától függ, és szakértelmüknek megfelel a kutatási érdeklődésüknek. Használja a "felkutató keresés" keresést az alkalmazottak vagy kulcsszavak kereséséhez.

Gerry Adler professzor: az iskolaigazgató-helyettes; Programigazgató: MA építészet és várostervezés (Canterbury és Párizs)

A XX. Századi építészeti történelem és elmélet, különösen Nagy-Britanniában és Németországban; Heinrich Tessenow; az építészet szélesebb kulturális és filozófiai környezetében; a romok helyét a modern építészeti képzeletben.

Dr. Timothy Brittain-Catlin: Kulturális környezetben elhunyt tanársegéd

A tizenkilencedik és a korai 20. századi angol építészet, és különösen az AWN Pugin munkája.

Dr. Luciano Cardellicchio: Tervezés és Technológia tanár

A forma és az építés közötti kapcsolat; a technikai részletek, a városi forma és az építési hagyomány kapcsolatát a kortárs építészet Európában és a modern építészet Olaszországban.

Gordana Fontana-Giusti professzor: Az építészet és a városi regeneráció professzora

A kortárs építészeti és városi elmélet, különösen a filozófia és az építészethez való viszony; perspektíváját és az építészethez és a városhoz való viszonyát; ábrázolás, konceptuális művészet és a művészetek és az építészet közötti kapcsolat; a regeneráció, a közterek és a fenntartható várostervezés; városi tájak, városok és víz.

Dr. Manolo Guerci: a kulturális kontextusban és dizájnban elhunyt tanársegéd; Doktori tanulmányok igazgatója

A XVI., XVIII. És XIX. Században a háború utáni háztartásokban a háztáji háborúk, különösen a hazai, a kora-modern európai palotáktól kezdve a hangsúlyt fektetve az Olaszország, Franciaország és Nagy-Britannia közötti kapcsolatokra; az európai modernizmus és a hagyományos japán építészet közötti kapcsolatok; a történelmi épületek, különösen a XVII. századi építési technikák megóvása Rómában.

Dr. David Haney: Kulturális kontextusban és dizájnban elhunyt tanársegéd; CREAte kutatási központ igazgatója

A táj és az építészet kapcsolata mind szakmai, mind kulturális szempontból; a modern építészet és tájkép története; a "zöld" vagy az ökológiai tervezés története; ökológiai fogalmak a német modernizmusban.

Marialena Nikolopoulou professzor: a fenntartható építészet professzora; Programigazgató, Építészet és Fenntartható Környezet MSc; A CASE Kutatóközpont igazgatója

Komfortos környezet kényelme; városi mikroklímát; az utas észlelése és a térhasználat; a fenntartható tervezés és az ésszerű energiafelhasználás az épített környezetben.

Dr. Nikolaos Karydis: egyetemi adjunktus; Posztgraduális tanulmányok igazgatója (Research Cover); Programvezető, építészmérnöki MSc

Az építőipari technológia fejlesztése és a városkészítés tervezési szempontjai, különös tekintettel az európai hagyományokra; a városi fejlődés a kora modern korabeli Rómában, valamint a XVI. és XVII. századi specifikus építési projektek milyen módon kondicionálták a városi megújulást.

Dr. Giridharan Renganathan: a fenntartható építészet előadója

Városi morfológia és klimatológia (környezeti tervezés), különös tekintettel a városi hősziget (UHI) hatására; kültéri termikus kényelem; nyári túlmelegedés az épületekben; passzív szellőztetési stratégiák; hűvös anyagok használata.

Michael Richards: a tervező főiskola; Programigazgató, MArch

Design stúdió pedagógia az etika területén; a mozi fizikai és kitalált relatív helyszínei közötti eltérések; a kortárs városok megértésének következményeit.

Dr. Richard Watkins: A fenntartható építészet előadója

Városi mikroklíma és városi hősziget, hűtés, légmozgás és levegőminőség; napfényvilágítás; klímaváltozás; jövőbeli időjárási adatok; építési teljesítmény modellezés és mérés.

díjak

A program 2018/19 éves tandíjai:

  • Egyesült Királyság / EU: 4260 (teljes munkaidős), 2130 font (részidős)
  • Tengerentúli: 15200 font (teljes munkaidőben), 7600 (részmunkaidős)

A programban részt vevő hallgatók számára a díjak az év minden évében legfeljebb RPI 3% -kal emelkednek minden tanulmányi évben, kivéve ahol szabályozott.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve September 12, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
Május 2019
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
4,260 GBP
Egyesült Királyság / EU: £ 4260 (teljes munkaidős), 2130 £ (részidős) / tengerentúli: 15200 £ (teljes munkaidős), 7600 (részidős)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Május 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

Május 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date