PhD élelmiszer-kémia és elemzés

University of Chemistry and Technology, Prague

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD élelmiszer-kémia és elemzés

University of Chemistry and Technology, Prague

Áttekintés

A cél a tanulmány célja, hogy oktassák szakemberek jól ismerik a területen élelmiszer-kémia, az élelmiszer / takarmány elemzés és az emberi táplálkozás - ami a jelenlegi legkorszerűbb a mindenkori tudományos területen, és a jövőkép a jövőbeli fejlesztések / kihívásokat. A diákok kapnak nemcsak széleskörű elméleti tudást, hanem széles gyakorlati tapasztalatok felszerelt laboratóriumokban a modern műszerekkel. A tanfolyamok a jövő szakember középpontjában a reakció előforduló élelmiszer feldolgozás során a szállítás és / vagy tárolás. A fő paraméterek élelmiszerek, mint a tápértéke, érzékszervi tulajdonságok és a biztonság mellett fókusz, étrend-kiegészítők is aggodalomra ad okot. Külön figyelmet kell fordítani a fejlett analitikai stratégiák alkalmazható hatékony szennyező vegyi anyagok / maradékai / mérgezőanyagok, figyelmet fordítottak a modern omika stratégiákat, amelyek lehetővé teszik az élelmiszer elleni küzdelem a csalás és a vizsgálatok biológiailag aktív élelmiszer-összetevők. Az emberi táplálkozás, bizonyos kurzusok érintett is orvosi szempontból társított ezen a területen.

Karrier

A diplomás szakértő előkészített különböző szerepeket vezető igénylő pozíciók alkalmazása átfogó ismeretek terén az élelmiszer-kémia, élelmiszer-analitika, élelmiszer-biztonság, a táplálkozás és a környezetvédelem. A végzős előkészítése a vezetés / végez kutatást mind a magánszektor és a kormányzati intézmények. Amellett, hogy ezeket a pozíciókat, diplomások köszönhetően intenzív kurzusok középpontjában az emberi táplálkozásra tanácsadóként és / vagy koordinátorokat.

Válogatás az elmúlt tézisek

  • Az antioxidáns aktivity értékelése Maillard-reakció termékek modell rendszerekben és a kiválasztott növényi élelmiszerek
  • Újszerű technikák elemzése Food Szennyezőanyag maradékai
  • Tanulmány a kibocsátás az ipari szennyeződéseket élelmiszerláncok
  • Újszerű megközelítések, hogy tanulmányozza a sorsa az élelmiszerekben előforduló szennyező és a környezet
  • Újabb stratégiákat az elemzés a környezeti szennyezők
  • Alkalmazása tömegspektrometriás technikák komplex minőségi és biztonsági értékelését hőkezelt burgonya és a gabonafélék élelmiszerek
  • Az előfordulási mikotoxinok a gabonafélék és a sorsuk az élelmiszerek feldolgozása során

Vegyes

Nyílt beiratkozás

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve December 25, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
2,100 EUR
Locations
Csehország - Prague, Prague
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Csehország - Prague, Prague
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt