PhD ösztöndíj a Bölcsészettudományi Karon

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A Hongkongi Baptista Egyetem (HKBU) minden kulturális és etnikai háttérrel rendelkező jelölteket felkér, tudományos kiválóság, kutatási képesség és potenciál, valamint jó kommunikációs, interperszonális és vezetői képességek bizonyítékaival, hogy jelentkezzen a nappali tagozatos doktori képzésre a hongkongi PhD ösztöndíjrendszer keretében. (HKPFS). A HKPFS-t a Hong Kong Research Grants Council (RGC) hozta létre azzal a céllal, hogy a világ legjobb és legfényesebb hallgatóit vonzza doktori tanulmányainak folytatására Hong Kongban.

A HKBU PhD programjaiba történő felvételt a HKPFS-en keresztül egyidejűleg figyelembe veszik a rendszeres posztgraduális hallgatói programunkban.

Miért a HKBU?

Az 1956-ban alapított Hongkong Baptista Egyetemet (HKBU) széles körben elismerték jellegzetes oktatása és minőségi kutatása miatt. A HKBU a 21. századi igényes innovatív lendülettel és kreatív gondolkodással készíti a fiatalokat, és egyensúlyba hozza az akadémiai kiválóságot az egész ember fejlődésével.

Az Egyetem egy 10 éves stratégiai tervet dolgozott ki, hogy új magasságokba kerüljön minket, mint globális jelentőségű kutatásvezérelt liberális művészeti intézmény. Az egyetem sikere gondoskodó, kreatív és globális kultúráján épül. Arra törekszünk, hogy a legjobb hallgatói élményt nyújtsa és a kutatás kiválóságát támogassa azáltal, hogy kutatással gazdagított és kreatív tanterveket kínál, ahol a tanulók különféle közösségei világszínvonalú létesítményekben dolgoznak és nyíltan vesznek részt.127192_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg Priscilla Du Preez / Unsplash

HKBU kutatási stratégia

Az ázsiai vezető, kutatásvezérelt, szabad művészettudományi egyetemre törekszik, és a hongkongi baptista egyetem elkötelezett amellett, hogy világméretű kutatásokat végezzen, amelyek kiterjesztik a tudás határait, kezelik a globális kihívásokat és elősegítik a hazai és külföldi közösséget.

A HKBU kutatási erősségeinek bevonásával az Egyetem három kulcsfontosságú területen kutatási klasztereket hozott létre az interdiszciplináris kutatás és a téma-alapú kutatás alátámasztására, a kutatás kiválóságának és a tudás / technológia átadásának előmozdítására.

A HKPFS-ről

A Hongkongi Baptista Egyetem (HKBU) minden kulturális és etnikai háttérrel rendelkező jelölteket felkér, tudományos kiválóság, kutatási képesség és potenciál, valamint jó kommunikációs, interperszonális és vezetői képességek bizonyítékaival, hogy jelentkezzen a nappali tagozatos doktori képzésre a hongkongi PhD ösztöndíjrendszer keretében. (HKPFS).

A HKPFS-t a Hong Kong Research Grants Council (RGC) hozta létre azzal a céllal, hogy a világ legjobb és legfényesebb hallgatóit vonzza doktori tanulmányainak folytatására Hong Kongban.

A HKBU PhD programjaiba történő felvételi jelentkezőket a HKPFS-en keresztül egyidejűleg figyelembe veszik a rendszeres posztgraduális hallgatói programunkban.

HKPFS egy pillanat alatt

Illetmény

HK 25 800 USD (kb. 3 300 USD) havonta /

HK 309 600 dollár (körülbelül 39 600 dollár) évente

Tandíj lemondása / Ösztöndíj *

HK $ 400 (körülbelül 5400 USD) évente, mind a négy tanulmányi évre

Konferenciákkal és kutatással kapcsolatos utazási juttatások

HK $ 12,9 (kb. 1 650 USD) évente, legfeljebb három évig, plusz az egyetem által biztosított 20 000 HK (kb. 2 560 USD) összeg a teljes tanulmányi időszakra.

* Kielégítő akadémiai haladástól függően

Szakirányok

Művészeti Kar

Erős a klasszikus kínai, kulturális, irodalmi kreativitás, zenei előadás, vallástudomány és fordítási tanulmányok terén.

  • Kínai nyelv és irodalom.
  • Angol nyelv és irodalom.
  • Humán tudományok és kreatív írás.
  • Zene.
  • Vallás és filozófia.
  • Fordítás, tolmácsolás és interkulturális tanulmányok.

Tudományos képesítési követelmények

A pályázóknak rendelkezniük kell:

  • Mesterfokozat elismert egyetemen vagy hasonló intézményben; vagy
  • Alapképzettség első osztályú kitüntetéssel elismert egyetemen vagy hasonló intézményben.

Nyelvtudási követelmények

Azon egyetemi vagy hasonló intézmény képesítése alapján felvételt kérő pályázónak, amelyben az oktatás és / vagy a vizsga nyelve nem angol, minimális pontszámot kell szerezniük a

  • Angol mint idegen nyelv vizsgálata (TOEFL) 79-nél (Internet = alapú teszt); vagy
  • Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) a 6.5
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Faculty of Arts is an essential part of Hong Kong Baptist University, an institution that is firmly committed to being ”a leading liberal arts university in Asia for the world delivering academic ... Tovább

The Faculty of Arts is an essential part of Hong Kong Baptist University, an institution that is firmly committed to being ”a leading liberal arts university in Asia for the world delivering academic excellence in a caring, creative and global culture.” Kevesebb