PhD üzleti és menedzsment

University of Portsmouth

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD üzleti és menedzsment

University of Portsmouth

PhD üzleti és menedzsment

Kutatási áttekintés

Az üzleti és gazdálkodási tudományok széles körét átfogó kutatásaink nyomon követik azokat a fenyegetéseket és lehetőségeket, amelyek az egyre versenyképesebb globális üzleti környezetből fakadnak. A személyzet tagjai kutatói együttműködésben vesznek részt olyan szervezetekkel, mint a Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), a Felsőoktatási Akadémia (HEA) és az ápolási készségek.

Jelenleg aktívan részt veszünk a vezetés, az etika, a szervezeti tanulmányok, az emberi erőforrás menedzsment és a fejlesztés, a munkaviszonyok, az értékesítési menedzsment, a reklám, a műveleti kutatások, a szervezeti kiválóság és a vállalati márkázással kapcsolatos fontos kérdések széles körének kutatásában. A munkatársak olyan vállalatokkal és politikai döntéshozókkal dolgoznak együtt, akik részt vesznek kutatásainkban és résztvevői annak biztosítása érdekében, hogy munkánk relevanciával és hatással bír.

Kutatási területek

A Portsmouth Business School üdvözli a kutatók pályázatait, akiknek a kutatása magasabb szintű. Feladatot tudunk nyújtani számos területen, többek között a foglalkoztatási kapcsolatok és a humán erőforrás menedzsment, a globális HR, az etikus vezetés és a döntéshozatal, a marketing és értékesítés, a digitális marketing, a műveletek és a rendszerek

Menedzsment, minőség és projekt menedzsment, kockázatkezelés, intelligens üzleti információs rendszerek, stratégia, vállalkozás és innováció, valamint vállalkozói készség.

Kutatócsoportok

 • Üzleti Oktatás Kutatócsoport
 • Munkaügyi kapcsolatok és emberi erőforrás menedzsment
 • Pénzügyi Kutatócsoport
 • Operatív Kutatási és Logisztikai Központ
 • Sport Klaszter
 • Termékinformációs Kutatócsoport
 • Gate-to-Plate Kutatócsoport
 • Társaságirányítási Kutatócsoport
 • Közgazdasági Kutatócsoport
 • Jogi Kutatócsoport

Finanszírozott PhD lehetőségek

 • Technológiai innováció a kiskereskedelmi ágazatban: Új technológiák és innovációs rendszerek tanulmányozása (pályázati határidő 2018. február 11.)
 • A társas vállalkozók döntéshozatali együttműködési dinamikája (pályázati határidő 2018. február 11-én)
 • Multinacionális vállalatok és a fenntartható fejlődés célkitűzései a szubszaharai Afrikában. (pályázati határidő 2018. február 11.)
 • Az Egyesült Királyság tüdőrák-szűrésének költséghatékony megközelítése felé a szimuláció (2018. február 11.)
 • Gazdasági döntéshozatal mások számára (pályázati határidő 2018. február 11.)
 • A nagy adathasználat gazdasági megvalósíthatósága: a kockázatjelentés és a kockázatkezelés minőségére gyakorolt ​​hatás (pályázati határidő 2018. február 11.)

Elvégezni az iskolát

A dedikált posztgraduális iskola az első olyan információs központ, amely minden posztgraduális kutató hallgató és felügyelő számára elérhető. Támogatjuk, igazgatjuk és koordináljuk az MPhil, PhD és a Professional Doctorate programokat.

A University of Portsmouth i University of Portsmouth kutatói hallgatói számára elérhetővé válik a Graduate School Development Program, amely széles körű generikus készségképzést kínál több mint 150 műhelymunkával számos témában, beleértve a kutatási tervezést, a doktori folyamatot és a karrierfejlesztést. Ezeket a népszerű és magas rangú workshopokat szakértő oktatóink szállítják az egyetemről, és támogatják hallgatóinkat kutatási fokozatuk minden szakaszában.

Keressen egy felügyelőt

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy részletesebben megvitathassa a kutatási ötleteit, és biztosítsa, hogy rendelkezésünkre áll a felügyeleti szakértelem, amely támogatja a tervezett kutatási területet. Ezután kapcsolatba léphetünk egy lehetséges felügyelővel.

Belépési követelmények

Egy jó első fokozat egy nemzetközileg elismert egyetemen (attól függően, hogy melyik kurzust választotta, legalább másodosztályú vagy azzal egyenértékű) vagy mesterképzést egy megfelelő témában. Kivételesen figyelembe kell venni az egyenértékű szakmai tapasztalatot és / vagy képesítéseket.

Azoknál a hallgatóknál, akiknek az első nyelve nem angol, legalább 6,5 IELTS-sávú angol nyelvtudással kell rendelkezniük, amelynek összetevőértéke nem érhető el 6,0 alatt.

Kezdési időpontok: október és február.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve January 31, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
okt. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Egyesült Királyság - Portsmouth, England
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Egyesült Királyság - Portsmouth, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
okt. 2019
Egyesült Királyság - Portsmouth, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt