PhD üzleti adminisztráció

Általános információk

Program leírás

Doctor of Philosophy in Business Administration


Jelenleg fogadnak jelentkezéseket félévben 1/2013. Ösztöndíjak állnak rendelkezésre.


A program céljai: Ahhoz, hogy a vállalkozások és szervezetek számára, hogy sikeres legyen ebben a modern környezetben, amelyre szükségük van, hogy emberek foglalkoztatására a szükséges készségeket üzleti adminisztráció és menedzsment. A kívánt képességek közé tartozik a kiváló kommunikációs készség, hogy értik a kapcsolatok között egy szervezet legfontosabb teljesítménymutatókat és a szélesebb üzleti problémák és akik innovatív és kreatív rendelkeznek problémákat megoldó készség. Fenntartani ezt a tudást, a vezetők nem kell csak megérteni a jelenlegi elméletek, módszerek és technikák, hanem tudatában kell lennie a kutatási kezdeményezéseket és tevékenységeket, amelyek egyelőre még folyik a kutatás intézmények, amelyek miatt az új megközelítések menedzsment.

Ahhoz, hogy ezeket az igényeket DPUIC kínál professzionális Doctor of Philosophy in Business Administration PhD (BA) fokozatot a vállalkozások vezetői és vezetők, akik meg akarják szerezni egy up-to-date információk megértését technológia gazdag üzleti környezet. Ez a program célja az is, azok számára, akik érdeklődnek a megszerzése fejlett irányítási kutatási készségek.


 
A diákok ebben a programban:

  • Legyél kivételes adminisztrátorok és menedzserek tudományos és műszaki szakértelmet olyan területeken, mint az üzleti gyakorlat, emberi erőforrás menedzsment, vezetés, a vállalkozó szellem, az üzleti kreativitás, marketing, a problémamegoldás és a nemzetközi üzleti életben.
  • Képesítéssel kell szolgálnia közép-és felső szintű vezetők a kormányzati szervek és a magánszféra számára.
  • Legyél adminisztrátorok és menedzsment szakemberek, akik maradni up-to-date a haladás adminisztratív és menedzsment kezdeményezések egy információban gazdag társadalomban.
  • Legyél rendszergazdák és menedzsment szakemberek erős kutatása készségeket.


Félév:


1. szemeszter: augusztus-december

2. szemeszter: január-május

Nyár: június-augusztus


 
Program Menetrend:

Szombaton és vasárnap 9:00-04:00

Posztgraduális elfogadott jelentkezés: DPUIC elfogadja felvételi kérelem az év során; azonban a beérkező posztgraduális hallgatók csak a tanulmányok megkezdése félév során 1 vagy 2. szemeszter.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

DPUIC is the international college set up by Dhurakij Pundit University to meet the increasing demand for degree courses of international standards taught in English. The reasons for starting it are o ... Tovább

DPUIC is the international college set up by Dhurakij Pundit University to meet the increasing demand for degree courses of international standards taught in English. The reasons for starting it are obvious. Each year, hundreds of Thai students spend enormous sums of money to study in universities, colleges and schools overseas. Those with no financial means to go abroad have limited opportunities of getting a tertiary education in English at home. By making such courses available in Bangkok, DPUIC is able to meet their needs and save them time and money as well. Kevesebb