Hivatalos Leírás

Tandíj: Török

Yasar Egyetem Business Administration PhD program célja, hogy közvetítse a kortárs üzleti alkalmazások és elméleti megközelítéseket, amelyek alapul szolgálhatnak ezek az alkalmazások diákjaink és vezeti őket, hogy végezzen kutatást, és hozzájárulnak a nemzeti és a nemzetközi üzleti világ és a szakirodalom.

A program áll a kötelező és a szelektív tanfolyamokat, amelyek lehetővé teszik a diákok szakosodott különleges területeken. Nyelvtanfolyamtípusok különböző speciális területeken motiválni a diákokat, hogy nem interdiszciplináris kutatások.

Három szakágban for Business Administration PhD program: - Számvitel-pénzügy - Management Organization - termelés, marketing és logisztikai A nyelv, a PhD in Business Administration Program célja a török ​​A program áll két módja van: - Azok számára, akik elfogadta a bachelor diplomát "Integrált PhD Program" - Azoknak, akik elfogadják a Master of Science fokozatot "Doktori Program" A diákok számára elfogadott "Integrált PhD Program" miatt, amelyekre a 7. fő kötelező tanfolyamok (21 hitel-óra), 6 mezőt kötelező tanfolyamok (20 hitel-óra) és 12 hitel-óra a szelektív tanfolyamokat. A diákok sikerül nyelvvizsga kell írni egy értekezés.

A diákok elfogadták a "PhD Program", teljesítenie kell 23 hitel-óra tanfolyamok. A diákok sikerül nyelvvizsga kell írni egy értekezés.

Diákjaink is van esély, hogy kihasználják ERASMUS csereprogram és tanulmány egy szemesztert valamelyik európai országban.

Head of Business Administration tanszék Cagri BULUT, Ph.D.

Jelentkezési feltételek a PhD Program

Diák átvételi követelmények PhD Program szerepeljen Yasar University Graduate Education, oktatása és vizsgaszabályzat, a 4. cikk / b, 5, 6 és 7.

Feltételeket és követelményeket PhD. Alkalmazás:

  • Master of Science / Bachelor diploma - Bizonyíték megfelelő ismeretek az angol nyelv (UDS min. 55) - Master of Science / Bachelor átirat és tanulmányi átlag - beküldése végzős vizsgálat eredménye: Ales (Min. 55 azok számára, akik alkalmazzák a Master of Science fokozatot; Min. 70 azok számára, akik alkalmazzák a Bachelor).
  • Jelentkezési lap

Értékelése a jelöltek:

  • ALES:% 50 - Master of Science / Bachelor átirat és tanulmányi átlag: 25% - Interjú:% 25 Feltételek vonatkozó időtartamot PhD. programot a következők: a) a megengedett befejezését időtartama PhD. programok legfeljebb 8 (nyolc) félév master diplomával, 10 (tíz) félév főiskolai diplomával.

b) megengedett befejezését időtartama teljesítéséhez szükséges tanfolyamokat maximum 4 (négy) félév master diplomával, 6 (hat) félév főiskolai diplomával. Azok, akik nem teljesítik a szükséges tanfolyamokat e határidőn belül, vagy nem tudja elérni a GPA 3,00 kiutasítják.

c) Szükséges, hogy teljesítik a szükséges tanfolyamokat, sikerül jártassági vizsgát, és a dolgozat javaslatot elfogadták, mesterfokozattal rendelkezők, akik nem tudják befejezni a dolgozat végére 8 (nyolc) félév főiskolai diplomások, akik nem fejezik be értekezés végére 10 (tíz) félév kapnak, maximum 4 (négy) félév hosszabbításban ajánlása alapján az adott szervezeti egység és a visszaigazolás az intézet igazgatótanácsának.

Program oktatási nyelve:
Angol
Yasar University

5 további kurzus Yasar University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Nappali
Price
11,000 USD
A teljes program
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő