PhD üzleti gazdaságtan és menedzsment (angol)

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited

PhD üzleti gazdaságtan és menedzsment (angol)

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

A weboldalon a nappali tagozatos információ a PhD programokról a Business Administration-ben található .


PhD üzleti gazdaságtan és menedzsment (angol)

Az üzleti gazdálkodás és menedzsment ágában a doktoranduszok kutatási tevékenységei olyan témákra összpontosulnak, mint a gazdasági szervezet új elméletei; új irányok az üzleti teljesítmény mérésében; üzleti stratégiát európai kontextusban; a globalizációnak az üzleti tevékenységre gyakorolt ​​hatását; a vállalatok szerkezetátalakítása és újjáélesztése; a multinacionális vállalatok innovációs és pénzügyi stratégiája; a nemzetközi üzleti környezetben való együttműködés formái; közös multinacionális vállalatok; cégek vezetése; és egyéb kapcsolódó ügyeket. A program felépítése a következő:A blokk: Az egész iskola közös tantárgyai:

  • Közgazdaságtan (mikroökonómia-makrogazdaság)B1 blokk: Fiók kötelező tantárgyak:

  • A menedzserek kutatási módszerei
  • A tudományos kutatás statisztikai módszerei *
  • Kvantitatív eszközök a gazdasági elemzéshez *


* A doktori hallgató a felügyelő javaslatára a szakdolgozat alapján választja ki a két tantárgy egyikét.


B2 blokk: Fióktelep kötelező tantárgy:

  • Üzleti gazdaság *
  • Menedzsment a jövő számára *
  • Fogyasztói magatartás*


* A doktori hallgató a témavezető ajánlása alapján a szakdolgozat alapján választja ki a három tantárgy egyikét.C blokk: Választható tantárgyak

Felelősével folytatott megbeszélést követően a doktori hallgató a doktori értekezéshez szükséges további tantárgyakat választja (lásd az akkreditált doktori tanulmányok jegyzékét).

Lehetséges, hogy az opciók a kurzuson kívüli egyéb kurzusokra bővülnek, a prágai Közgazdasági Egyetemen doktori tanulmányokra akkreditált szabadon választható kurzusok.

Doktori képzésbe való felvétel

A program feltétele a mesterképzési tanulmányok megfelelő elvégzésének feltétele. A mesterképzést fel kell ismerni a Cseh Köztársaságban

A külföldi diákok, akik a cseh nyelveken kívüli programban kívánnak tanulni ( "Külföldiek programja" ), tandíjat kell fizetniük. Ez a díj évi 5000 €. Ez a tanulmányforma egy távolsági program, ami azt jelenti, hogy a hallgatók egyeztetésre kerülnek a tutorjukkal egyeztetett időpontban, de nem kötelesek naponta részt venni előadásokon és szemináriumokon. Mindazonáltal a vizsgákon kell ülniük. A diákok idegen nyelven tanulhatnak, ülhetnek le, doktori értekezésüket megírva és megvédve. A vizsgálat standard időtartama 3 év. A hallgatók nem jogosultak ösztöndíjra vagy lakóhelyre.

A cseh tanulmányi programok külföldi hallgatói (a "cseh program" ) nem fizetnek díjat, és ösztöndíjat nyújthatnak abban az időszakban, amely nem haladja meg a standard tanulmányi időt, a kar dékánja határozza meg az odaítélendő összeget Az ösztöndíjasok számára lakhatási lehetőséget igényelhetnek (a kollégiumok kapacitásának függvényében).

Továbbá azok a diákok, akiknek a cseh kormány ösztöndíjjal rendelkezik, díjakat nem fizetnek, és lakhatási lehetőséget kaphatnak.

A doktori tanulmányok programba történő felvétel feltétele, hogy sikeresen megkezdhesse az egyetemi felvételi eljárást. A végső döntés az adott doktori program karának dékánjával, valamint a hallgatók sikerességével és a tanári képesítési kapacitással kellő figyelmet fordít. Ha a kérelmezőt csak a kar nem megfelelő tanári kapacitása miatt fogadták el, a vizsga eredményei a vizsga meghozatalának időpontjától számított egy évig érvényesek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve December 9, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
5,000 EUR
évente angolul; ingyen csehül
Information
Deadline
Május 15, 2019
Locations
Csehország - Prague, Prague
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Május 15, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Csehország - Prague, Prague
Jelentkezési határidő Május 15, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt