Áttekintés

Törvényi PhD programunk lehetővé teszi, hogy jogi, nemzetközi, tapasztalt és rendkívül elkötelezett karunk felügyeletével végezzen jogi kutatást.

Két munkatárs felügyelete alatt áll, és részt vesz egy olyan kutatási képzési programban, amely biztosítja a tudás és készségeket a szigorú PhD kutatási projekt tervezéséhez és végrehajtásához.

Önnek lehetősége van arra is, hogy bemutassa munkáját a Jogtudományi Iskola kutatási szemináriumain és a Kar éves éves posztgraduális kutatói konferenciáján. Ez lehetővé teszi, hogy megvitassák a kutatást a doktori hallgatókkal és az iskola és a szélesebb karon dolgozó személyzettel.

Ösztönözzük és támogatjuk Önöket, hogy tanulmányokat készítsenek és nyújtsanak be tudományos konferenciákba és folyóiratokba. Ez lehetőséget ad arra, hogy visszajelzést nyerjen a kutatási terület szakértőitől, és segítséget nyújtson az akadémiai írási készségek fejlesztésében.

A doktori képzés befejezése után önálló kutatói készségeket szerzett, és lehetősége van arra, hogy izgalmas karrierlehetőségeket folytasson az egyetemeken, a nemzetközi intézményekben, az iparban, a kormányban, a jogi szakmában (ha már rendelkezik megfelelő szakmai képesítéssel) és tanácsadással.

A Jogtudományi Egyetem minden alapvető jog tárgyát képező doktori javaslatot, valamint a személyzet szakterületeit érintő érdeklődéssel foglalkozik (beleértve a banki és pénzügyi, a társasági jogot, a munkajogot, a környezetvédelmi jogot, a bizonyítási jogot, a szellemi tulajdonjogot) , az internet joga és a jogi pedagógia és a gyakorlat). A Jogi Iskola erős elkötelezettséggel bír a társadalmi igazságosság előmozdítása iránt, és különösen ösztönzik az ilyen témákat hangsúlyozó doktori javaslatokat.

Belépési követelmények

Minden pályázónak meg kell felelnie az alábbi feltételeknek:

 1. Egy jó kitüntetés az Egyesült Királyság főiskolai diplomájára (első vagy felső második osztályú kitüntetésre) vagy azzal egyenértékű képesítésre
 2. A jogi diploma vagy a kapcsolódó tárgyak átlagosan 60% -os vagy azzal egyenértékű
 3. A vizsgával szerzett szakmai képesítés vagy végzettség

Angol nyelvi követelmények

Azoknak a pályázóknak, akiknek első nyelve nem angol, az alábbi angol nyelvű követelményeknek kell megfelelnie:

 1. IELTS: minimum 6,5-es pontszám, al-teszt nélkül 6,5-nél kisebb.
 2. TOEFL-alapú internetes teszt: 94-es teszt eredménye (minimális pontszámok érvényesek minden egyes tesztre)

Felhívjuk figyelmét, hogy az angol teszt pontszám csak egy kétéves érvényességi időszakot tartalmaz. Ha nem rendelkezik aktuális angol teszt pontszámmal, kérjük, adja meg azt az időpontot, amikor az angol tesztet az alkalmazásban fogja megtenni.

Ha nem felel meg az IELTS követelménynek, akkor vállalhatja a University of Bradford előszavazásos angol nyelvtanfolyamát.

Mit fog tanulni?

A képzési modulok a következőkből állnak:

 • előadások
 • vita
 • csoportos gyakorlatok
 • osztály projektek
 • más online (WRDTP) és szemtől-szembe szállítási módok

Tanulás és értékelés

Az értékelési stratégiák magukban foglalják az egyedi papírokat, az egyedi projekteket és a reflektív esszéket.

A doktori értekezés fejlesztését két felügyelő irányítja, és az értékelés magában foglalja a Viva Voce-t.

Karrier támogatás

A Jogtudományi Iskola többféle módon támogatja a doktori programban részt vevő hallgatókat. A campuson résztvevők részt vehetnek a műhelyeken, de a doktori hallgatók támogatása nagyrészt egyirányú útmutatáson keresztül történik - az oktatási és fejlesztési lehetőségek is megtalálhatók az egyedülálló és rugalmas posztgraduális kutatási keretünkben.

A doktori hallgatók gyakran keresnek álláshelyet az egyetemeken, és pályafutásunk és oktatómunkatársunk útmutatást adhat erre.

Karrier kilátások

A tanszékvezetés és a jogtudományi karán töltött idő alatt lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen a megkülönböztetett karrierfokozó programjában a tanfolyam teljes időtartama alatt. A program célja, hogy felkészítse Önt a szükséges készségekkel és diplomás jellemzőkkel, hogy készen álljanak munkájukra, amikor vezető innovatív szervezetekkel keresnek munkát. A Karrier Booster program (PDF, 2,8 MB) lehetőséget kínál a tanúsítványok megszerzésére:

 • Az európai számítógépes jogosítvány (ECDL) - a digitális írástudás referenciaértéke
 • Sage 50 Accounting and Sage 50 Bérszámfejtés - képzés, amely lehetővé teszi számodra vezető számviteli és bérszámfejtési szoftver készségek fejlesztését
 • Project Manager Professional tanúsítványok - ezáltal élvezetessé válik, amikor tanúsított projektmenedzserré akar válni
 • Nagy adatelemzési és jelentési készségek - a szoftver és szolgáltatások (SAS) segítségével, amely tanúsításhoz vezet.

Ezenkívül a program olyan tevékenységeket is tartalmaz, amelyek elősegítik a csapatmunka, a bizalom, a kommunikáció és a munkáltatók által igényelt sok más készséget.

A folyamatos szakmai fejlesztési (CPD) tanúsítványok portfóliójának kifejlesztése bizonyítani fogja a munkáltatók számára, hogy nem csak ambiciózusak, hanem felelősséget vállalnak saját szakmai fejlődéséért is.

Tanulmányi támogatás

Önnek és a tanulmányi programnak az Ön és a PhD programcsapata egyaránt nyújt támogatást.

Kicsi, elkötelezett és barátságos jogi iskola vagyunk, amely lehetővé teszi, hogy tudományos és támogató személyzetünk személyesen megismerje a diákokat, és egyéni támogatást és tanítást kínáljon.

Gondoskodunk róla, hogy a velünk töltött idő a lehető legjobban kifizetődő legyen, és mindent megteszünk, hogy segítsen elérni a potenciálját.

Önnek személyre szabott tanár lesz, akivel valaki akadémiai vagy személyes aggályokról beszélhet.

A PhD igazgatásáért felelős munkatársak segíthetnek a programról szóló napi lekérdezésekben.

A programcsoport elkötelezett a doktori program folyamatos fejlesztése mellett.

A hallgatók visszajelzése döntő szerepet játszik a program nyomon követésében, felülvizsgálatában és fejlesztésében.

Kutatás

A kutatás-aktív személyzet világvezető kutatást végez a menedzsment és a szervezeti kérdések kezelésében.

A 2014-es kutatási értékelési keretrendszerben a kutatásunk 65% -át eredetiség, jelentőség és szigorúság szempontjából nemzetközi elismerésnek vagy világvezetőnek ítélték.

Kutatásunk közel 90% -a jelentős hatást gyakorolt az üzleti gyakorlatra és a politikára.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

3 további kurzus University of Bradford »

Utoljára frissítve Június 26, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 7 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
16,040 GBP
Kezdőlap / EU diákok: £ 2,164 Nemzetközi diákok: £ 16 040
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
End Date
aug. 2022
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
aug. 2022