PhD (Menedzsmentiskola)

Általános információk

Program leírás

Doktori programunk teljes körű és részmunkaidős kutatási lehetőségeket kínál számos üzleti és menedzsment témakörben.

A kutatást nemzetközi, tapasztalt és rendkívül elkötelezett karunk felügyelete alatt végzi. A két jól megalapozott kutató felügyelete mellett részt vesz a kutatási képzésben is, amely a tudás és a készségek megszerzéséhez nyújt segítséget a szigorú kutatáshoz.

Ösztönözzük és támogatjuk Önöket, hogy tanulmányokat készítsenek és nyújtsanak be tudományos konferenciákba és folyóiratokba. Arra is ösztönözzük Önt, hogy vegyen részt olyan oktatási tevékenységekben, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy értékes tapasztalatokat szerezzenek a felsőoktatás oktatásában, és felkészítsék Önt a munkaerőpiacra.

Befejezését követően önálló kutatóvá válik, aki képes arra, hogy változatos karrierlehetőségeket folytathasson az egyetemeken, kutatóintézetekben vagy vezetői tanácsadásban.

A doktori képzés befejezésekor a diplomások 90% -a vett részt az Egyesült Királyságban / nemzetközi oktatási és kutatási intézményekben vagy tanácsadói szervezetekben.

Szakmai akkreditáció

Büszkék vagyunk arra, hogy az üzleti iskolák egy elit csoportjában tartjuk az Equis, az AMBA és az AACSB hármas akkreditációit, gyakran a "hármas korona" néven.

ranglisták

A University of Bradford a 2019-es felsőoktatási világegyetemi rangsorban a Business and Economics világában 301-400-at helyezte el.

Belépési követelmények

Minden pályázónak meg kell felelnie az alábbi feltételeknek:

 • Jó kitüntetés az Egyesült Királyság Bachelor diploma (első vagy felső második osztály kitüntetés) vagy azzal egyenértékű képesítés.
 • Gazdálkodási vagy kapcsolódó tárgyak mesterfokozatú, 60% -os vagy azzal egyenértékű pontszámmal.
 • Vizsgálattal megszerzett szakképesítés vagy képesítési szint.

Angol nyelvi követelmények

Azoknak a pályázóknak, akiknek első nyelve nem angol, az alábbi angol nyelvű követelményeknek kell megfelelnie:

 • IELTS: minimum 6,5-es pontszám, al-teszt nélkül 6,5-nél kisebb.
 • TOEFL-alapú internetes teszt: 94-es teszt eredménye (minimális pontszámok érvényesek minden egyes tesztre)

Felhívjuk figyelmét, hogy az angol teszt pontszám csak egy kétéves érvényességi időszakot tartalmaz. Ha nem rendelkezik aktuális angol teszt pontszámmal, kérjük, adja meg azt az időpontot, amikor az angol tesztet az alkalmazásban fogja megtenni.

Ha nem felel meg az IELTS követelménynek, akkor vállalhatja a University of Bradford előszavazásos angol nyelvtanfolyamát.

Mit fog tanulni?

A filozófiai doktori fokozatra pályázók önálló kutatást végeznek a doktori értekezés formájában, amely megfelel a díj tanulási eredményeinek.

Első év: a kutatási képzési szakasz

Az első évben (vagy a részmunkaidős hallgatók első két évében) a doktori hallgatók a kutatási módszerek moduljait szakmai kutatói fejlesztésük alapjául szolgálják. A képzés célja, hogy segítsen fejleszteni kutatásait mind fogalmi, mind operatív szempontból, és hatékonyan kezelje projektjét.

Minden diák tanulmányozza ezeket a modulokat blokk tanítási hetekben.

Második / harmadik év: PhD kutatási projekt szakasz

A második évtől kezdve (vagy harmadik évtől, ha részmunkaidős vagy), a kutatási projektre fog összpontosítani. Ez jellemzően a következőket foglalja magában:

 • az irodalom áttekintése.
 • kutatási eszközök fejlesztése.
 • terepmunka elvégzése és adatgyűjtés.
 • az adatok elemzése.
 • az eredmények értelmezése.

Második évben (vagy harmadik évben, ha részmunkaidőben dolgozik) hivatalos előrehaladási felülvizsgálatot kell végezni, és ez megköveteli, hogy előrehaladási jelentést nyújtson be, és teljes mértékben kidolgozott kutatási javaslatot nyújtson be a felülvizsgálati panelhez. A felülvizsgálat után megerősítést kap a doktori fokozatba való beiratkozás (vagy ha az előrehaladás nem kielégítő), az MPhil programba kerül.

Végső év: írási szakasz

Az utolsó évben elindul a színpad felírásához. Minden kutató hallgatónak törekednie kell arra, hogy a dolgozatát a regisztráció minimális időtartamán belül nyújtsa be (4 év teljes munkaidőben és 6 év részidőben). Ebben a szakaszban az érintett feladatok a következők:

 • dolgozat végső verziójának elkészítése.
 • a dolgozat bemutatása.
 • az értekezés megóvása szóbeli vizsga során.

Tanulás és értékelés

A képzési modulok a következőkből állnak:

 • előadások
 • Vita
 • Csoportos gyakorlatok
 • Osztályprojektek
 • Egyéb online (WRDTP) és személyes kézbesítési módok

Az értékelési stratégiák magukban foglalják az egyedi papírokat, az egyedi projekteket és a reflektív esszéket.

A doktori értekezés fejlesztését két felügyelő irányítja, és az értékelés magában foglalja a Viva Voce-t.

Karrier támogatás

A Menedzsment Iskola számos módon támogatja a doktori programban résztvevőket; az egyetemi hallgatók workshopokon vehetnek részt, de a doktori hallgatók támogatása nagyrészt egy-egy irányítás útján történik - egyedülálló és rugalmas posztgraduális kutatási keretünkben vannak képzési és fejlesztési lehetőségek is.

A doktori program résztvevői általában a posztot keresik az egyetemeken, és így a karrier és az akadémiai személyzet képes útmutatást adni. Azok számára, akik szeretnének karriert kifejleszteni a kereskedelmi világban, a karrieredzők képesek támogatni, a diákok gyakran arra törekednek, hogy karrierjüket tanácsadási és kutatási alapú álláshelyeken fejlesszék.

Karrier kilátások

A tanszékvezetés és a jogtudományi karán töltött idő alatt lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen a megkülönböztetett karrierfokozó programjában a tanfolyam teljes időtartama alatt. A program célja, hogy felkészítse Önt a szükséges készségekkel és diplomás jellemzőkkel, hogy készen álljanak munkájukra, amikor vezető innovatív szervezetekkel keresnek munkát. A Karrier Booster program (PDF, 2,8 MB) lehetőséget kínál a tanúsítványok megszerzésére:

 • Az európai számítógépes jogosítvány (ECDL) - a digitális írástudás referenciaértéke
 • Sage 50 Accounting and Sage 50 Bérszámfejtés - képzés, amely lehetővé teszi számodra vezető számviteli és bérszámfejtési szoftver készségek fejlesztését
 • Project Manager Professional tanúsítványok - ezáltal élvezetessé válik, amikor tanúsított projektmenedzserré akar válni
 • Nagy adatelemzési és jelentési készségek - a szoftver és szolgáltatások (SAS) segítségével, amely tanúsításhoz vezet.

Ezenkívül a program olyan tevékenységeket is tartalmaz, amelyek elősegítik a csapatmunka, a bizalom, a kommunikáció és a munkáltatók által igényelt sok más készséget.

A folyamatos szakmai fejlesztési (CPD) tanúsítványok portfóliójának kifejlesztése bizonyítani fogja a munkáltatók számára, hogy nem csak ambiciózusak, hanem felelősséget vállalnak saját szakmai fejlődéséért is.

Tanulmányi támogatás

Az iskola többféle módon támogatja a PhD hallgatókat. A legfontosabb, hogy a diákok támogatása egy-egy irányítással történik.

A hatékony tanulási szolgálat a menedzsment és jogtudományi karon belül elkötelezett létesítmény, amely támogatja a diákjainkat, hogy maximalizálják az egyetemi tanulmányaikat, valamint segítsék a tengerentúli hallgatókat, gyorsan alkalmazkodjanak az Egyesült Királyság oktatási követelményeihez.

Kutatás

A kutatás-aktív személyzet világvezető kutatást végez a menedzsment és a szervezeti kérdések kezelésében.

A 2014-es kutatási értékelési keretrendszerben a kutatásunk 65% -át eredetiség, jelentőség és szigorúság szempontjából nemzetközi elismerésnek vagy világvezetőnek ítélték. Kutatásunk közel 90% -a jelentős hatást gyakorolt az üzleti gyakorlatra és a politikára.

Támogatjuk az interdiszciplináris kutatást, és együttműködünk tematikus kutatóközpontokban, együttműködve a kollégákkal szerte a világon. Jelenleg négy kutatóközpontunk van:

 • Számvitel, pénzügyek és közgazdaságtan (AFE)
 • Emberek, szervezet és vállalkozás
 • Logisztika, ellátási lánc és technológia (LogiST)
 • Nemzetközi üzleti, marketing és branding (IBMB)
Utoljára frissítve okt. 2019

Az iskoláról

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Tovább

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Kevesebb