Áttekintés

A Társadalomtudományi Egyetem valamennyi egyetemi tanszéke PhD-pályázatot kér.

A kutatási területek csak általánosságban indikatívak, és munkatársaink nagy jelentőséget tulajdonítanak a kreatív és innovatív megközelítéseknek, hogy újszerűek vagy ismerősek - és a megalapozott és az úttörő szellemi elemzések.

Az általunk felügyelt témakörök a következők:

 • Fejlesztési tanulmányok
 • Béke-tanulmányok
 • Pszichológia
 • Szociológia és kriminológia
 • Szociális munka és szociális ellátás

A PhD megszerzése izgalmas alkalom, de eléggé ijesztő is lehet, mivel sok lépést kell tennünk az alkalmazás, az érkezés, a befogadás, az elvárások és az elnevezés, de csak néhányat említeni. A Társadalomtudományi Egyetemen fontosnak tartjuk, hogy bár a kutatócsoportok egyéni projekteken dolgoznak, nem működnek elkülönülten. Számos lehetőséget kínálunk a képzésre, a készségek fejlesztésére, a rendszeres felügyeleti ülésekre és a folyamatos szakértői támogatásra.

ranglisták

A University of Bradford a 2019-es Felsőoktatási Világegyetemi rangsorban a társadalomtudományok számára a világon 301-400 fő.

Belépési követelmények

A filozófiai doktori fokozatokért

 • Első vagy felsőfokú végzettségű egyetemi diploma egy jóváhagyott egyetemen vagy intézménynél
 • Magasabb fokozat egy jóváhagyott egyetemen vagy intézménynél
 • Kivételesen a fentieknél alacsonyabb, de megfelelő előkészítéssel és tapasztalattal rendelkező pályázók

A filozófiai doktori fokozatra jelentkezők most közvetlenül a Filozófiai Doktori Díjra regisztrálnak.

A filozófiai mester fokozata

 • Bachelor fokozat egy jóváhagyott egyetemen vagy intézményben
 • A Kar Kutatási Posztgraduális Szakbizottsága által jóváhagyott szakképesítés és megfelelő általános oktatás és képzés
 • Kivételes esetben a Kari posztgraduális kutatási fokozatok albizottsága elfogadhatja a fentieknél kevesebbet, de kielégítő bizonyítékot adni a megfelelő tudásszint megszerzésére alkalmas jelölteket.

Ha szeretné megvitatni a PhD vagy a kutatási javaslat tanulmányozásának bármely aspektusát, kérjük, vegye fel a kapcsolatot:

Dr. Clare Beckett

 • 01274 233521
 • c.beckett@bradford.ac.uk

Angol nyelvi követelmények

Azoknak a pályázóknak, akiknek nem állnak angol nyelvűek, legalább 6,5-et kell beszerezniük az IELTS-pontszámukban, vagy olyan fokozatot kellett teljesíteniük, amelyben az angol nyelv az oktatási nyelv.

Ha nem felel meg az IELTS követelménynek, akkor vállalhatja a University of Bradford előszavazásos angol nyelvtanfolyamát.

Mit fog tanulni?

A kutatási fokozat lehetőséget ad arra, hogy meghatározza saját tanulmányi területét. A felügyelő (k) segít a kutatási témakör megfogalmazásában, és gondoskodik arról, hogy a tervek szerint időben elvégezze a kutatást. A kutatási projektek szinte definíció szerint egyedülállóak. Nem könnyű leírni egy tipikus projektet. Azonban bizonyos közös jellemzők mindegyikre vonatkoznak.

Annak érdekében, hogy megerősítsék a PhD előrehaladását, ajánlást kell készítenie a felügyelő által javasolt Progression Panel-nek. Ha azonban választ egy MPhil-re, akkor a fennmaradó munkáját a következő évben kell elvégezni.

A doktori program második éve lehet a tényleges adatgyűjtés. Az év vége felé lehetővé kell tenni az eredmények kezdeti elemzését.

A harmadik évben részletes eredményeket gyűjthet és elemezhet, és logikus és meggyőző tézisekké alakíthatja azokat.

A negyedik évben a felügyelő megerősítheti, hogy készen áll a disszertáció vizsgálatához. A beadást követően két vizsgázó elolvassa az értekezését, és Önnek szóbeli vizsgán kell részt vennie, amelyen várhatóan válaszol az értekezésre vonatkozó kérdésekre.

Tanulás és értékelés

Az előrehaladás megerősítése érdekében ajánlást kell tenni a Kar Kutatási Fokozat Bizottságának. A hallgatónak részletes dokumentációt kell készítenie a további munkák ütemezésével, a befejezésig, és részt kell vennie egy haladási ülésen. Ezt néha progresszív vagy transzfer panelnek nevezik, és kötelező egyetemi követelmény.

A hallgatóknak ezt a folyamatot kell követniük a regisztrációjuk 12 és 13 hónapos jele között. Az üléshez szükséges dokumentumok a következők:

 • egy háromoldalas áttekintő jelentés az Ön tanulmányáról, amely tükrözi az eddigi előrehaladást, és bármit is felvet, amit különösen szeretne visszajelzéssel kapcsolatban;
 • az értekezés érdemi fejezete;
 • kutatási javaslat;
 • a dolgozat tervezője.

Ezeket a dokumentumokat 14 nappal az ülés előtt kell benyújtani.

Ha a felügyelő úgy gondolja, hogy ez szükséges, a Progress találkozót követően bármikor megtartható egy további megfigyelő értekezlet. Ez ismét az írásbeli munkát felülvizsgáló egyetemi testület formájában alakulna ki, de az akadémikusok száma és a felülvizsgált írásos munka típusa a felügyelő feladata. Gyakran egy harmadik megfigyelő értekezlet kerül megrendezésre a tanulmányi program vége felé, amely az értekezés első tervezetének vagy egy ál-viva felülvizsgálatának formáját ölti.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

3 további kurzus University of Bradford »

Utoljára frissítve Június 26, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
16,040 GBP
Kezdőlap / EU diákok: £ 2,164 Nemzetközi diákok: £ 16 040
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
End Date
aug. 2022
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
aug. 2022