PhD - A Filozófia Doktora a Menedzsmentben

Általános információk

9 locations available

Program leírás

A teljes személyi potenciál elérése PhD programunkkal

Rugalmas tanulmányi programok

Rugalmas tanulási programjaink az amerikai felsőoktatási modellen alapulnak , lehetővé téve a hallgatók számára, hogy kurzusok, korábbi tanulmányok, aktuális érdekek és jövőbeli ambíciók alapján választhassanak ki .

United International Business Schools ( UIBS )

Az United International Business Schools ( UIBS ) 2002 óta az egész világra kiterjedő, kultúrákon átívelő oktatásra UIBS független magánoktatási intézmény, amely európai és ázsiai egyetemekkel rendelkezik. UIBS rugalmas üzleti és menedzsment tanulmányokat kínál az alapképzésben (Bachelor / BBA) és (Post) végzett ( Master / MBA és Doctor / DBA ) szinten, amely magán (programilag akkreditált) fokozatokhoz, valamint az amerikai regionális akkreditált és európai államokhoz vezet. akadémiai partnereinkkel együttműködve.

Szakmailag tapasztalt professzorok

Az akadémiailag képzett és szakmailag tapasztalt professzorok összekapcsolják az elméletet és a gyakorlatot azáltal, hogy a korszerű esettanulmányokat az osztályterembe hozzák , felkészítve a hallgatókat a jövő globális vezetőinek.

Interaktív oktatási módszerek

A legfeljebb 30 hallgatóval rendelkező kis osztályméretek lehetővé teszik a professzorok interaktív tanítási módszereinek használatát, ezáltal növelve a csoport interakcióját, javítva a csoportdinamikát, és tartós kapcsolatokat építve a diákok között.

Valóban globális közösség

A diákok, a karok és a személyzet valóban globális közössége több mint 85 különböző nemzetiségből áll a világ minden tájáról, a diákok nagyra értékelik a kulturális sokszínűséget és a vállalkozói kezdeményezést.

Transzfer az egyetemek között

A diákok negyedévente átvihetik a campusokat a garantált programkompatibilitással . A negyedévenkénti akadémiai naptárunk lehetővé teszi a folyamatos külföldi tapasztalatszerzést Európában és Ázsiában .

Több kezdő dátum

A diákok választhatnak több kezdő időpont közül az őszi , téli , tavaszi és nyári időszakban . Moduláris tanfolyamtervezésünk és programszerkezetünk optimális továbbképzési tervezést tesz lehetővé.

Felvételi követelmények

Alkalmazásukkor a diákok kitölthetik online jelentkezési lapunkat @ apply.crossculturaleducation.org.

Az alkalmazás befejezéséhez kérjük, adja meg a következő dokumentumokat:

Jelentkezési űrlap
Jelentkezési díj
Önéletrajz
Az érvényes útlevél vagy személyi igazolvány másolata
Minden releváns fokozat, oklevelek, bizonyítványok és átiratok másolatai
Motivációs levél, amely a karrier céljait és a program elvárásait tartalmazza
Útlevél-méretű fénykép

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Dedicated since 2002 to cross-cultural education with a global perspective, United International Business Schools (UIBS) is an independent private education institution with campuses in Europe and Asi ... Tovább

Dedicated since 2002 to cross-cultural education with a global perspective, United International Business Schools (UIBS) is an independent private education institution with campuses in Europe and Asia. UIBS offers flexible business and management studies at the Undergraduate (Bachelor/BBA) and (Post)Graduate (Master/MBA and Doctor/DBA) level leading to private (programmatically-accredited) degrees, and to American regionally-accredited and European state-recognized degrees in cooperation with our academic partners. "the inspiring excellence of a private college, the stimulating advantage of a small-scale environment" Kevesebb
Zürich , Antwerpen , Barcelona , Brüsszel , Madrid , Tokyo , Amszterdam , Milánó , Genf + 8 Több Kevesebb